Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel u 4k igras ?

Nego reci mi sad kad si sa Slima presao na Pro , kakva je razlika i jel se oseti ?

Da na TV-u igrao danas i da, velika je razlika. Ali je takodje i osetno 30 vs 60 fps-a i u SP.

Interesantno je da se nije cuo ovoliko. Da li je zbog onog dela na Madagaskaru ili ima veze sa novim 4.72 patchom ne znam. Videcu kada budem sledeci put igrao da obratim malo vise paznje kako se ponasa

Kako si izvukao toliko sati iz H:ZD? Ja sam isto oduševljen tom igrom i osvojio sam platinum trofej bez ikakve žurbe za 50-60h igranja.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja koji sam je popljuvao par strana unazad trebam da se pokrijem ušima jer mi se igra, što je više igram, sve više svidja.Pozelim da imam Pro samo zbog ove igre jer na 4K tvu mnogo bolje izgleda nego na fHD-u. I to na mom debeljku i non hdr 4K tv-u.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako si izvukao toliko sati iz H:ZD? Ja sam isto oduševljen tom igrom i osvojio sam platinum trofej bez ikakve žurbe za 50-60h igranja.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nem' pojma, presao sam na hard tezini mozda zbog toga, igrao sam puno stealth (mislim da sam u sunjanju najvise potrosio vremena), nisam jahao masine vec bazao naokolo i preturio svaki kamen na mapi

Inace mi je igra, kad je najavljena sa ovim tehno dinosaurusima bila wtf i s obzirom na to ko je radi, nisam imao nikakva ocekivanja. Kad ono, medjutim...
Saaaaamo da su jos poradili na cutscenama, da ovako dobru pricu jos vise "naloze"...
Sad se narucuje knjiga "The Art of..." 🙂

Poslednja izmena:
Horizon je zanimljiv da se igra na stealth nacin,sto je jako zanimljivo obzirom da igra nema veze sa tom tematikom.

Ja sam sa druge strane otkljucao ono odelo sa dva stita i samo se rokao,mrzelo me da se sunjam.

Isto za nekih 50ak sati sam dobacio do platine.

Ala sam se ja prevario oko te igre. Kada sam krenuo da igram mislio sam da je krsh najgori.
Ali posle par sati krece ludnica 🙂.

Kako ste me jako nalozili sad da je kupim

Sent from my F3211 using Tapatalk

Kod mene ta priča po forumu oko neke igre nikada nije pila vodu. Može njih deset da je hvali na sva zvona ili da pričaju kako je osrednja ili promašaj, ništa to ne važi dok je ja sam ne probam i dam svoj sud.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kod mene ta priča po forumu oko neke igre nikada nije pila vodu. Može njih deset da je hvali na sva zvona ili da pričaju kako je osrednja ili promašaj, ništa to ne važi dok je ja sam ne probam i dam svoj sud.

Da ali ne mogu da je probam posto nemam gde, samo da je kupim ili ne.

Sent from my F3211 using Tapatalk

Ali zato imaš YT 🙂 Jedno je pričati, a drugo (barem) videti.

U vecini slucajeva nece da ti pomogne nista, jednostavno ima momenata kada su im CDN serveri veoma spori. Takodje, to menjanje DNS-a u jednoj od teorija sta se desava moze da bude resolvujes IP adresu nekog drugog servera, recimo nekog koji je manje opterecen i da se konektujes na njega i tako dobijes vecu brzinu. To je naravno pod uslovom da ima gomila njih u blizini i da je recimo neki od njih poprilicno rasterecen jer sto je dalji server brzine ce logicno biti sporije. Naravno i ovo je sve opet diskutabilno jer je vrlo moguce da koriste i Anycast koji ce ti sam odredjivati putanju do blizeg servera.

Fala na odgovoru.

Probao sam DNS i probao sam MTU i kombinaciju ova dva - ništa bitno bolje se nije desilo. Ranije, pre ikakvog prčkanja imao sam probleme samo sa učitavanjem sadržaja PS Store-a, ali su brzine pokazivale oko 24 Mb/s kada sam radio test i DL je išao lepo... Od kako sam pokušao da rešim taj problem sa Store-om putem DNS-a, ostao sam bez tih DL brzina i ni sam automatic setup ne pomaže više - a tako je ranije bilo podešeno kačenje na WiFi. Dakle, što radi ne dirati.

Verovatno ću uzeti neki switch, 8-port i gigabitni i tako rešiti sve uređaje u sobi.

Mada, menjali su mi ruter SBB-ovi ljudi zbog uvođenja telefonije, možda je i on problem. U njemu ništa nisam prčkao... ???

Kakvi su ovi djelovi Jakuza 0 ili 1 ? Vidim ima da se pre orda za 30$

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ako neko oce Yakuza 0 da uzme, fali mi gost (1800din )
Ocu da pazarim dok je na popustu

Uzeo sam i SOMA i Amnesia,svidjaju mi se i jedna i druga.

Ako ima jos takvih naslova,vi predlazite,mislim da je to pravac kojeg cu da se drzim do izlaska nekih drugih ekskluziva.

Outlast sam odigrao,a pre par dana mi se ukazala prilika da odigram Biohazard i totalno sam se navuko na taj fazon.

Kona nisam igrao,belezim u tefter ,docice an red uskoro 😀

Trenutno picim SOMA.

Porucio sam danas PS4 Pro iz Virtual Shopa , uzeo sam ga na nekoj akciji za 360 evra , 2 godine garancije , valjda bi sutra trebalo da stigne.

Nego s obzirom da sam skroz nov u PS vodama , kada budem pravio profil , koju zemlju da odaberem ?
Vidim svi su ili USA ili UK (i na mom Xbox360 sam isto stavio bio UK) , mada jel mogu recimo da umesto tih dusmanskih zemalja stavim neku bratsku i dragu mi zemlju kad vec nema Srbije u opcijama , recimo Brazil, Argentina, Urugvaj, Ekvador ili recimo sta znam Rusija, Grcka, Kipar , mozda recimo Republika Irska , Italija , zasto sad mora da bude USA ili UK.

Zato sto su popusti vezani za regio, kao i gift karte, ps plus pretplate i igre. Samo napred uzmi Urugvaj pa probaj da nadjes dopunu za wallet [emoji2]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Porucio sam danas PS4 Pro iz Virtual Shopa , uzeo sam ga na nekoj akciji za 360 evra , 2 godine garancije , valjda bi sutra trebalo da stigne.

Nego s obzirom da sam skroz nov u PS vodama , kada budem pravio profil , koju zemlju da odaberem ?
Vidim svi su ili USA ili UK (i na mom Xbox360 sam isto stavio bio UK) , mada jel mogu recimo da umesto tih dusmanskih zemalja stavim neku bratsku i dragu mi zemlju kad vec nema Srbije u opcijama , recimo Brazil, Argentina, Urugvaj, Ekvador ili recimo sta znam Rusija, Grcka, Kipar , mozda recimo Republika Irska , Italija , zasto sad mora da bude USA ili UK.

Samo budi siguran u garanciju u roku od godinu dana 🙂 Koliko sam uspeo maksimalno da istrazim, uzimaju isto kao Istvan od madjara, madjari daju pisanu na godinu dana, tako da oni samo u tom periodu mogu da ti zamene konzolu, narednih godinu dana se rade u njihovom servisu, eventualna zamena hdd-a ili neko ciscenje ukoliko pregreva, ako rikne to je to nece dati o svom trosku novu konzolu (sumnjam, nikom do sad nije riknula), ali eto cisto da se ne uzdas u obe godine po tom pitanju. Da je Istvan bio dostupan i u zemlji kada sam prodao Slim preko njega bih momentalno zbog gratis igre.

Btw ovaj Metal Slug Anthology mi pojeo zivce. Ako ovo uspem za Platinu, bice mi najdraza.

Isto, jel neko probao na dijagonali od 37" ali u 1366x768 da se igra ? Iskreno nisam probao ni na 32" u toj rezoluciji, ali za 125e sam nasao neki LG tu iz grada prodaje lik, pa reko za spavacu da uzmem a da posluzi i ko monitor za komp. Ne nalazim nista u FHD ispod 30k novo ?

Poslednja izmena:
Mazi7 uzmi monitor 27" 1080p ako nemas za Tv ,720p sve ce izgledat mutno

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Imas monitore FULL HD za 16.000-20.000 (doduse 22" do 24"). Ne vredi nikako igrati na HD ready, pogotovo na 32" ili 37".

Samo budi siguran u garanciju u roku od godinu dana 🙂 Koliko sam uspeo maksimalno da istrazim, uzimaju isto kao Istvan od madjara, madjari daju pisanu na godinu dana, tako da oni samo u tom periodu mogu da ti zamene konzolu, narednih godinu dana se rade u njihovom servisu, eventualna zamena hdd-a ili neko ciscenje ukoliko pregreva, ako rikne to je to nece dati o svom trosku novu konzolu (sumnjam, nikom do sad nije riknula), ali eto cisto da se ne uzdas u obe godine po tom pitanju. Da je Istvan bio dostupan i u zemlji kada sam prodao Slim preko njega bih momentalno zbog gratis igre.

Btw ovaj Metal Slug Anthology mi pojeo zivce. Ako ovo uspem za Platinu, bice mi najdraza.

Isto, jel neko probao na dijagonali od 37" ali u 1366x768 da se igra ? Iskreno nisam probao ni na 32" u toj rezoluciji, ali za 125e sam nasao neki LG tu iz grada prodaje lik, pa reko za spavacu da uzmem a da posluzi i ko monitor za komp. Ne nalazim nista u FHD ispod 30k novo ?

E nema vise gratis igre kod Istvana , zvao sam ga par puta (i mislim da se njegova zena javljala) i rece mi da trenutno Pro nemaju na lageru, ali kad stigne bice po novoj ceni, bice 370 evra ali bez igre (jer kao to je bila akcija i ta akcija je prosla) , iskreno i ja sam se nadao da cu uzeti Pro za 370 evra i pritom dobiti u neku igru , ali nista od toga, zakasnio sam.

Ponovo radi G2A.

Offtopic obrisan. Mac je dobio odgovor i nema potrebe da se nastavlja ta diskusija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno