Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1440p mogli su vise izvuci iz ps pro....

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Samo što to nije 1440p prosto prikazan na ekranu, pa šta bude, nego je rezolucija za checkerboard rendering i osnova za rekonstrukciju i onda na osnovu te rezolucije dobijaš pravi 4k output.

Jedinstveno rešenje je u pitanju i po meni vrlo pametno, pa mi malo bode oči kad se samo kaže "1440p", jer nije to.

Mnogo dobro to izgleda na kraju, nikako kao prost upscaling.

A mogli su više verovatno, i to i 60 fps da ovo u suštini nije budget varijanta kojom se samo opipava teren za dalje.

Activision iz nekog razloga već dugo ne smatra da je Crash nešto bitno, videćemo da li su u pravu...

Poslednja izmena:
^BMW pre dvadeset godina je imao kasetofon, ali ova nova generacija ima i FLAC podrsku za iPhone 72 preko NFC-a, sto veoma utice na vas dok vozite .... :d
Ovo poredjenje samo govori koliko je ND bio i jeste ispred svog vremena i zasto ce ljudi uzeti i ovo ponovo.... Ne zbog grafike, nego zbog same igre, a to je to sto cini sustinu svega.....

Meni DF i Candyland posluze samo da vidim one razlike izmedju PRO-a i obicne PS4 u igrama,uglavnom se trudim da ih ne slusam,narocito u onim opsirnim analizama :d

Jedno pitanje:

MGS5 definitive ed. ili The Witcher 3 GOTY? Koji od ova 2 nudi vise gameplaya i replayability value?

100h... to je to, nema dalje za 25e... :)

thx!

Jos mozda GTA V dodam i dosta za ovo leto... :)

Witcher 3 bez razmisljanja. Meni je za (detaljan) prelazak trebalo oko 180h na PC-u.

Pa da,to 100h je nista. Za neki detaljan prelazak sa sve DLC-evima,ide to na 200h+ lagano.

Edit: jedan moj drug dok je igrao Witcher presao 11 igara u medjuvremenu :D

Poslednja izmena:
Witcher 3 obavezno GOTY verzija, ekspanzije zaista vrede, pogotovo B&W.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

GOTY sam upravo i uzeo. Gledam na PS storu 17.99 obican, 25e GOTY, reko f-it, doplata za GOTY je smesna.

A MGS 5 def. edition 20e na amazonu.

Jesu li ispeglali performanse TW3-jci za PS4, nema vise onih navodnih dropova fps-a u nekim delovima?

Edit:

Sada videh izbacili Crasha remastered... Au, pa onda nam se smese i GoW remasteri>

Edit2:

Cudno kako nema G@W-a da kuka kako je Crash jos jedan cash grab i los remaster... :)

Poslednja izmena:
Pa da,to 100h je nista. Za neki detaljan prelazak sa sve DLC-evima,ide to na 200h+ lagano.

Edit: jedan moj drug dok je igrao Witcher presao 11 igara u medjuvremenu :D

148h apsolutno 100% bez ikakvog propistanja, death march tezina. Igrao sam ga 10ak dana preko 10h, apsolutni nolife ! Sada sam ga opet uzeo na ps jer je zaista masterpiece samo cekam da vidim onu pricu o enhanced pro feature sa bustovanim fpsom mada sada vise volim standard :)

Crash u 1h veceras je out. Cekaam ga to su mi 3 omiljene platine :) Juce Dwarves, danas Alienation I sada cu uporedo God of War 3 I Crash :)

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Uz čitanje knjiga i pisama? :d

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Crash izuva! Kako je dobar osećaj vratiti se u ovoj ulozi. ☺️

Sent from my D6603 using Tapatalk

Crash je bas super odradjen. Drago mi je sto nisu dirali gameplay, vec samo nabudzili grafiku.

Kakav flashback :) Uzivacu u ovome, na ps1 nisam obracao paznju previse na sitnice verovatno sam I propustio dosta sitnica iako sam ga na svakom iznajmljivanju konzole prelazio.

Samo koliko kratki leveli sada deluju nakon toliko godina :) Vrh.

Nakon Horizona, Andromeda je tek druga igra koja mi je potpuno unsitila socijalni zivot :d

Mislim da je privodim kraju,sto zbog duzine igranja,sto zbog same price. Moram da priznam da mi nijednog momenta nije bilo dosadno uz samu igru i sad samo cekam veliko finale.
Ima taj neki odvratni bag kad sve ukoci na ekranu i mogu samo kameru da okrecem.Potraje mozda 5-10-15 sekundi,ali nervira bas.

To je jedina zamerka,ako izuzmemo te neke likove koji su lose odradjeni,ali meni to ne smeta.

Ono sto me je isto par puta iznerviralo nema veze sa igrom,nego samnom. Krenem da radim neku main misiju,ali na tom putu odradim jedno 3-4 sporedne i totalno se pogubim u prici i zaboravim i dal sam negde pošo ili došo :d

Od mene 10ka ! :guitar:

Haha :) Necu stici u skorije vreme do Andromede, valjda cu je do tad i za 20$ na popustima.

Ima neko da je igrao Fifu i na ps4 i na ps4 pro ? Tek sada uspeo da je instaliram, na 1080p tv-u pa ima vidljive razlike, i po pitanju grafike i u pauzama (free kick/corner), ajd da ne kazem da ima poveci broj fps-a (jer je dobro poznato da oduvek fifa ima taj problem pa i na PC-u gde adaptive vsync resava), neka bude da radi tecnije. Gde sam hteo da opalim iz free-kicka tamo je islo danas jer sam mogao precizno da napunim bar i stanem sa rotiranjem dok mi je ranije uvek preskakalo po koji "mm".

Evo prvo pa musko :d

Moguce da ce nekolicina clanova koji su registrovani na UK dobiti banove danas tj ovih dana, ne uzbudjujte se nije do vas.

PayPal vrsi masovne refundacije jer su Britanci kupovali preko PP-a americkog i da skratim pricu pare nisu stizale do Sonija, nego su lebdele "u vazduhu". PayPal je masovno poceo da vraca novac i to je rezultovalo automatskim banovima naloga. Sto je najgore, i oni koji nisu nikada koristili PP (na nase mislim) dobijaju ban. Tako da znate, do srece je...

http://www.playstationlifestyle.net...hargebacks-on-psn-ban-transactions-in-the-uk/

I kolko vidim mora fonom da se zove UK.. Kako se to resava za nas ako se desi ? Mislim boli ih tuki sto nismo iz UK I slagali smo grad I adresu ? Ne vidim resenje. Ja nisam nista preko ppa za sada valjda sve ok al sam dobro poznat baksuz :)

A zašto bi neko ko nije koristio paypal dobio ban?

Ne znam, dobio ban riss sa razmene a on nije nikada ni prikacio PP a kamoli koristio... Uzas sta napravise

Auuu valjda mi neće banovati glavni nalog, kru ti j***m...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pa verovatno je radio nešto na ovu temu. Ili neko drugi sa čijim je nalogom povezan, ko zna.

Ne verujem da će ovo biti ikakav problem, jedina situacija kad Sony banuje je upravo ono sa paypalom, kad oni dobiju pare, pa im se posle "oduzmu".

Ili slična situacija kad neko plati bilo kako, pa posle traži od svoje banke da se poništi transakcija, pa oni opet izgube pare.

Dok nema tog chargeback-a, nema ni problema.

Bilo je X puta ovakvih situacija sa istim zaključkom.

Nemojte da se ložite bez veze I stvarate frku.

Na razmeni igara stvarno ima svega i toliko je naloga u opticaju da je teško pohvatati kakav je slučaj u pitanju.

Ali, uprkos popularnom verovanju, ove velike kompanije vrlo retko prave takve gluposti bez razloga.

Hoću da kažem da je ban vrlo često rezultat nečega zbog čega je i logično da se dobije ban.

Ovo je praktično problem paypal-a i to će morati da se reši.

Sony je inače prilično mekan po tom pitanju, jedini slučajevi banovanja za koje sam ikad čuo su ove chargeback situacije, a i to se reši.

Poslednja izmena:
Ma ako moze da se resi, nije ni to neki problem samo zvanje. Uplati se par dolara za Skype i cao. Nego razna potpitanja mogu biti problem. :-

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno