Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je'l kupovao neko sa sajta buygames.ps? Vidim svi pisu da je okej, da nisu neki prevaranti itd.
Kod njih su kako vidim najbolje cene ali i imaju tu neku live podrsku koja radi super ( isprobano :D ).

Poceo je Mid Year Sale. Pazario Killzone SF, God of War 3 i Ratchet and Clank za ispod 20$. Jos sledece nedelje da TLOU i Nathan Drake Collection budu na rasprodaji i miran sam do kraja godine sto se tice igara. :)

Uff nema lepseg uživanja od udobne ugaone ili kreveta u spavacoj ispred 55 incha sa dzojpedom u ruci i sluskama na ušima u slobodno vreme razume se. Pa valjda smo zaslužili i mi da uživamo malo.Posao/deca/obaveze. Neko jurca devojke kada ga uhvati kriza srednjih godina, neko bleji po kafanama, pijanči itd. Ja ili ti mi imamo našu zanimaciju/hobi koji je po meni najbezbolniji po uticaj na ukućane i uopšte dobrobit u porodici, društvu. Mada i to je diskutabilno jer ja iskreno ne poznajem par njih koji mene kontaju i moj svet.Svo društvo oko mene je daj da se pije i jede i veseli do zore. Ja kao da sam sa marsa pao. ☺️
Introvert by heart [emoji1]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Danas se naigrao prvog naslova koji je dobio enhanced podrsku na Pro, doduse njima je to samo stabilnost fpsa I grafika limited na 1080p sto je meni sve :) The Dwarves, na slimu je bilo manje vise neigrivo, stvarno problem da se rotira kamera (real time rpg + bajka + potezna). Skroz fino radi, naigrao se tokom celog dana. Da se zavrsi veceras pa L TLoU za platinu :)

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

To sam shvatio. Nekako mi bolje dati 25e i igrati na tudjem acc ( pod uslovom da imas svoj progress od pocetka) nego dati blizzardu 60e.

Koristi razmenu igara forum za tako nešto. Mnogo bolja varijanta, sigurno je 101%

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

razmenaigara i nove igre igras za 25-35e, a starije 5-20 u zavisnosti od naslova
bez ikakvih problema

Ja bi pre čekao neki popust ako nemam para za punu cenu igre.Ovo može da radi neko vreme posle samo promene šifru i gotovo,jer razmisli kako se njima isplati da prodaju po takvoj ceni.

Kojesta.. u ovoj prici sa razmenom igara sam jos od ps3 ere kad se to pojavilo i evo i dan danas na ps4 samo digitalne igre kupujem i nikad do sad nisam imao problema. Da ne spominjem da je neuporedivo jeftinije nego disk varijanta, ne pamtim kad sam imao igru na disku

Nema na razmeni igara prevaranata. Pricam za ove bas "poznate" koji imaju i po par stotina/hiljada pozitivnih ocena. Ja nisam imao problema ni sa likovima sa po 2-3 ocene,a kamoli sa ovima koji to rade godinama.

Kojesta.. u ovoj prici sa razmenom igara sam jos od ps3 ere kad se to pojavilo i evo i dan danas na ps4 samo digitalne igre kupujem i nikad do sad nisam imao problema. Da ne spominjem da je neuporedivo jeftinije nego disk varijanta, ne pamtim kad sam imao igru na disku

Nisam ja na razmenuigara mislio nego na taj sajt za koji je on pitao.

Ajde kratka pomoć:

Sony koji sam uzeo je imao 4 igre na sebi, pes kao guest i GTA v i driveclub na jednom acc kao nosioci.

Lik mi je dao user i pass za pes koji radi. Za ovaj nalog sa druge dve igre mi je dao pass ali ne radi. Trenutno ne mogu da se ulogujem na taj nalog, kada uđem u profile daje mi log in stranu.

Uglavnom, da li bi osim lozinke trebao da dobijem i pristupe tim mailovima za oba naloga? Jer u protivnom neko može da promeni pass i ćao što se verovatno desilo sa drugim acc. Igre je kupio na nekom poznatom domaćem sajtu (nije razmena igara).

Ako je uzeo na spacenet oprosti se od igara

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Uglavnom, da li bi osim lozinke trebao da dobijem i pristupe tim mailovima za oba naloga? Jer u protivnom neko može da promeni pass i ćao što se verovatno desilo sa drugim acc. Igre je kupio na nekom poznatom domaćem sajtu (nije razmena igara).

obicno ne dobijas i mail, da ne bi ti mogao da za****s drugu stranu tj. guesta
zato se takve igre kupuju iskljucimo na razmeni igara gde imas celu zajednicu koja se time bavi, i ako neko pokusa da te za**** odmah je ispao iz price
a te tvoje igre su verovatno sa tog spaceneta i mozes da se oprostis od njih

Da, na spacenet-u je uzeo.

Pa jel su toliki prevaranti ***?

Pa puste malo da se igra neko ko kupi kod njih i vremenom promene sifru i prodaju dalje taj nalog.

Imas razmenu igara i tamo kupuj.

Pa puste malo da se igra neko ko kupi kod njih i vremenom promene sifru i prodaju dalje taj nalog.

Imas razmenu igara i tamo kupuj.

Kakva gamad.. Neće im ovo proći tek tako, ako je to slučaj.

Account je na konzoli ali je trenutno izlogovan. Igre koje su na njemu mogu normalno da igram?

Pa ne znam jel ti rade igre,probaj. Ali verovatno ti stoji kljuc pored igara. Ako postoji guest,moguce da je menjao sifru,ali ti igre jos uvek rade.

Amm upravo imao freeze u storeu I morao hard reset.. prvi put na konzoli.

Greenmangaming je krenuo sa prodajom PSN dopuna i igara za konzole. Ali mora da se koristi USA VPN da bi se obavila kupovina.

Trenutno imaju i vaučer za 10% popusta na kupovinu PSN dopuna.

https://www.greenmangaming.com/titles/sony/

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Veceras Crash ! :D Nema spavanja kolko sam se uzeleo igre.

P.S Nema Mid Year sale-a na UK-u ? Vidim samo God of War sa US-a sto bih buy sada :(

Poslednja izmena:
Kontam zbog regiona ranije ? Ili nisam skontao ps preordere:) Kako god pise jos 15h, skidam ga sada, 26min.

^ na nemackom psn storu najavili igre za ps+ clanove (verujem da ce isto dobiti i sledeci regioni)

Until dawn i game of thrones... :) Ustedeli mi 30e, taman mogu da razmislim o kupovini mgs5+pes2017

Na prvom fatu prvi disk je bio Until Dawn, zena ga presla ja gledao. Sada opet umalo da ga uzmem, sreca pa eto gratis :) Cini mi se da smo I prosle u julu videli NBA, moj mesec :)

I ponovo vec sada opravdao ps+.

Prvo detaljna analiza, posle igranje :D

Digital foundry se vrlo pametno ubacio u celu ovu priču, svaki put na vreme izbace video i imaju neograničenu količinu materijala zauvek. Ljudi jedva čekaju...

Još kad dodamo da svi "ratovi" i ogromna količina komentara po internetu samo idu njima u korist. Mogu samo da zamislim šta će biti kad krenu PS4 pro vs Xbox One X varijante, neće stati do kraja generacije.

Dobar im je biznis, al' me nervira što usađuju klincima ovaj pogled na gaming.

Vrlo su posećeni, a zarađuju od onih najgorih reklama/članaka na dnu sajta, mislim da nema gorih :D.

OK, tu je i YouTube kao posebna priča.

Ovo je još i dobar video, više sam mislio na one njihove klasične analize.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno