Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma koje trolovanje, si ti gledao prezentaciju i celokupni E3, 90% materijala nista posebno, a poredim ga sa prethodnim godinama, zato sam razocaran.. Prvi sam ocekivao Read Dead i Last od Us, bar sto se tice sinocne prezentacije i tuki... Ostalo reprizirali od prosle godine..

Nece svake godine isto a da se zaradi. Mozak I logika pa I ocekivanja budu na nivou. U suprotnom srljas bez mozga.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

To tvoje iskazivanje mišljenja više zvuči kao klasično fanboy troll-ovanje, a druge koji se iole ne slažu sa tvojim stavom odma optužuješ da su fanboy-evi. Znači lol. Real mature.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Yep, dovoljno je da se baci pogled na njegove postove u drugim temama... Tacno se vidi kako infantilno podbada. Steta sto je delay kod moderacije poveci i pored novih dodataka...

Ma koje trolovanje, si ti gledao prezentaciju i celokupni E3, 90% materijala nista posebno, a poredim ga sa prethodnim godinama, zato sam razocaran.. Prvi sam ocekivao Read Dead i Last od Us, bar sto se tice sinocne prezentacije i tuki... Ostalo reprizirali od prosle godine..

Ja jesam, a ti? Kakve veze ima RDR tj Rockstar s PS4 kada je igra multiplatforma? Rockstar pre svega nikada nije bio u E3 fazonu.
Sony je prikazao ono čime raspolažu i šta im je (trenutno) glavni fokus od igara. Tlou2 je još uvek u ranom razvoju, da pratiš vesti od ND-a to bi znao, kao i da neće išta prikazati o igri na ovogodišnjem E3.
Ako su tebi Spiderman, Days Gone, GoW, Detroit, Uncharted DLC, Horizon DLC, SotC remaster nebitne igre onda mi nemamo šta dalje da raspravljamo.

Dobar je bio E3,puno materijala.
To sto nije bilo par naslova ekskluzivnih,pa... nije ni praksa da se uvek nadju na E3 sajmu.
Soni je toliko jaka kompanija,da kad bi izbacili 10 minuta gempleja iz TLoU2 imali bi milione pregleda za dan,ne zavise od E3 sajma i nije da zive od tudjih reklama. Sami su dovoljno jaki.

Mene spajdi odusevio skroz. Iako nisam ljubitelj ovog zanra rado cu mu dati sansu kad izadje.

Sent from my MX4 using Tapatalk

U spajdermenu je bilo bas puno QTE-a...Daj boze da je ono bio samo neka vrsta tutorijala sto su prikazali.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Sad mozemo da se igramo pogadjanja koji od banovanih je Labello.... :d

Ne treba zanemariti ni VR najave za praznike...
Najave su fenomenalne. Sa stanovišta jednog matorog čoveka i svojih 30 i kusur godina igranja...samo najave Quantic Dream-obog Detroita, bilo čega od Naughty dog-a i nove priče o Kratosu su ne samo razlog za zadovoljstvo, već i razlog za kupovinu PS-a ako ga već ne poseduješ.
Da su potvrdili i Fallout 4 VR za PSVR...bilo bi totalno ludilo 🙂 Ovako ćemo se zadovoljiti "samo" Skyrim VR-om...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Smor je sto vecina igara izlazi u 2018, ali su zato sve prikazane igre odlicne i igrace se sve. Ne znam sta bi pre GoW, Detroit ili Spidermana, a i Days gone sve bolje izgleda, prosle godine mi je bilo smesno kako im je fps opada kada su prikazali igru, ali sada je sve mnogo ispeglanije bilo. Dok izadje kontam da ce i to biti super eksluziva.

Ona šuma u Days Gone je nešto najlepše što sam video.
Inače meni je zapao za oko i Ubi-jev Skull&bones mp naval fights naslov koji su isčupali iz AC Black flag koji rado zaigram i dan danas zbog navalnih fajtova.

Sent from my D6603 using Tapatalk

I ona coop igra sa obar story mi deluje interesantno.

Ne treba zanemariti ni VR najave za praznike...
Najave su fenomenalne. Sa stanovišta jednog matorog čoveka i svojih 30 i kusur godina igranja...samo najave Quantic Dream-obog Detroita, bilo čega od Naughty dog-a i nove priče o Kratosu su ne samo razlog za zadovoljstvo, već i razlog za kupovinu PS-a ako ga već ne poseduješ.
Da su potvrdili i Fallout 4 VR za PSVR...bilo bi totalno ludilo 🙂 Ovako ćemo se zadovoljiti "samo" Skyrim VR-om...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bas to. Ja sam negde pri kraju zivotnog veka PS3 bacio pogled na konzole bas zbog hajpa koji je bio tada oko The Last of Us... Bogme kada sam odgledao prvih sat vremena gameplaya bas sam ostao bez teksta. A nisam pratio desavanja oko konzola bas dugo (osim povremeno koju recenziju koju bih procitao iz SK kada bi dovukli iz Srbije).

Jedini razlog zbog kojih sam i uzeo Slim je da bih odigrao Uncharted Rem 1-3+ 4 i TLoU... A onda sam sastavio spisak i dosao na neku cifru od ~30ak naslova od cega su sigurno 10 obavezno stivo. A verujem da ce se barem jos 10ak "obaveznih" ekskluziva pojaviti do kraja iduce godine.

Rekao bih da ove godine ne postoji bolji trenutak da se predje na konzolni gaming, ako nista drugo barem Sonijeve eksluzive vredi odigrati (a verujem da je moguce da cemo dobiti remastere RDR1 i GOW 1-2 za PS4 kada budu izbacili i ove nove iz te fransize)

@Ckalja

Trenutno ti je u nemackom MM-u aktuelna ponuda PS4 slim (1tb, 1dzojstik) +Uncharted 4+TLoU rem+Drive club za 250e, sto je apsolutno trenutni best buy (bolje cak i od Amazonove ponude - Slim 500gb+2dzojstika za 220e, koliko sam ja platio)

Poslednja izmena:
Na US store je trenutno Best of E3 sale. Vredno pomena: Dark Souls 3 za 29.99 plus 10% popusta ko ima PS Plus, The Witcher 3: Wild Hunt za 23.99 plus 10%, Metro: Last Light Redux 7.99 plus 10% Akcija traje do 20. Juna kao i ponuda da ako se do tad potroši 100 dolara dobija se 15 dolara na poklon... s obzirom da sam se u Aprilu opekao na sličnu ponudu na PSN UK a vaučer nisam nikad dobio ovo ću preskočiti 🙂

Treba biti zestoko ***** od coveka pa napraviti nesto ovako sadisticki tesko,posle 10 sati cistog gempleja ja ne mogu taj deo da resim.
(Uncharted 4,crushing,chapter 20,ship)

Nisi ti igrao U1 na crushing, vidim ja.

Boga mi nisam,prva tri dela sam presao na normal,ali u zadnje vreme sam se bas zaljubio u "platinu" pa sam resio da ovo predjem na crushing 😀
Big mistake haha

Pa nije bas smesno toliko haha,hteo sam da potrazim taj deo na youtube da vidim kako najlakse preci,vidim ima mnogo pregleda,nisam jedini 🙂

Nije ni TLoU na Grounded ni malo naivan.

Imal neko division da mi izbusta 20 rogue killa ? Mrtva platina 🙂

Pa nije bas smesno toliko haha,hteo sam da potrazim taj deo na youtube da vidim kako najlakse preci,vidim ima mnogo pregleda,nisam jedini 🙂
I posle yt pomoći jesi li ga konačno prešao? 10h gameplay na taj chapter bez potražnje pomoći na netu... e to je pravi mazohizam [emoji85]
Mali hint ( ako si prešao kampanju na hard otvaraju ti se razni tvikovi i ako bas negde zapne uključi 'slow motion' opciju ) [emoji6]

Samo da se pohvalim. Pristigao Slim, uzeo pretplatu za PSN+ za 12 meseci i odmah pazario na popustu Last of Us remastered i Uncharted Collection... Pogledajte prilog 231168

Pitanje je sada, sta je bolje da se obrne danas/sutra - Uncharted 1 ili TLoU? :d

Prvo Uncharted Collection (hronološki) pa onda TLoU.

Pa ovo je prvi prelazak,nemam nista tamo u bonus da ukljucim,samim tim nema citova onih i tih zezancija.
A da problem bude veci u sam chapter ulazim sa jako malo municije,ali i pored toga lako mi je da ubijem prvu garnituru onih smradova,ali kad dodju oni drugi...ehhh
Dva oklopljena od majke bozije,plus dvoje sto jure da me zadave,plus oni obicni smrtnici hahah...
Ma haos,sad sam na oko 35h gempleja,od toga oko 13-14 je vec na ovom delu koji se prelazi za 10ak minuta 🙂 ...
U najgorem slucaju slomicu televizor gadjajuci ga dzojstikom,a taj trenutak se blizi.

Edit: takodje mislim da iako sam mislio da sam dobar na dzojstiku kad je nisanjenje u pitanju,mislim da ovih mesec ipo-dva posedovanja konzole nije dovoljno da se skroz igrac uvezba za nesto ovako.

Završi igru na hard da bi ti se otključalo sve u opcijama i onda je natenane obrni na crushing dodajući povremeno neki tvik po potrebi. Toliko sati igranja si bacio samo taj chapter da si mogao komotno da je završiš par puta.

Pa realno,za ovih 13-14 sati sam mogao da predjem na hard na brzinu,da nista ne skupljam,samo da otvorim bonuse,ali nisam se nadao da ce ovako da se oduzi 🙂
Pokusacu jos veceras,jer ovo je pretposlednji chapter ako se ne varam,ako ne uspem,moracu od pcoetka na hard 😡

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno