Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nažalost ne mogu to da uradim ni na mailu, ni na Sony nalogu. Jednostavno mi jako cesto ne stižu poruke iz inostranstva, tj češće ne stižu nego što stižu. Skoro su mi stigle, kad mi je bilo jako bitno da bih uspeo da se ulogujem na nekom ewalletu, a za ovo ne znam, sta cu

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jesi 063 mozda ? Meni je odmah stigla od Sonija, ali na onom sajtu cjdkeys ili kako vec nikada nisam uspeo, imao sam problema sa mnogim sajtovima dok 061 instant prima sms poruke. Mislim ako imas vredniji PSN nalog nista te ne kosta da kupis drugu sms karticu i iskoristis je samo za to, imas backup kodove tako da ne moras neko duze vreme ni da je stavljas u tel.

Ja delim nalog sa vise ljudi. Jedan na PS Vita, dva na PS3 i dva na PS4. Ako uradim tu zaštitu, da li će oni i dalje moći da pristupaju nalogu preko svojih konzola ili ne. Odnosno da li se 2 step aut. traži samo za izmenu podataka ili za svaki log?

Za svaki log. Mogu ti oni pustiti poruku pre nego se uloguju i ti im samo pustiš kod koji dobijes od sonyja.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stigao mi je V2 džojped. Negde sam pročitao da serijski brojevi V2 verzije počinju brojem 2, ali kod mene počinje brojem 1.

Da li je to za serijski broj istina, pa treba da vratim ovo ili nije tačno?

I moj je na 1, al ne gledaj. Ocigledna razlika je svetlo na touch dugmetu.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Baš se iznenadih malopre kad sam uzimao Fury`s Collection za Darksiders. 19.99 obe igre, uzmem 20$ vaučer na Amazonu i kad sam ga ubacio na PSN i krenuo da pazarim ono +TAX 21.65$. Morao uzeti još jedan 10$ vaučer ...
zadnjih par godina koliko koristim nikad pre nije bio TAX

Verovatno su uveli porez u državi koju si naveo na nalogu.
Inače, taj Darksiders komplet je bio u okviru Humble Bundle nedavno, sa još nekim igrama za $15.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Od 01. Aprila 2017 uveli su porez na digitalnu kupovinu u nekim americkim drzavama, ja sam na nalogu stavio San Francisco, California i ne uracunava mi porez prilikom placanja. Probaj da u podesavanjima naloga promenis grad i drzavu i ubaci nesto u korpu, vidi da li ce ti tad uracunati porez prilikom checkout-a (ne moras da potvrdis kupovinu).

Aljaska mi je Amazon, a PSN je Texas. Znači kaubojci dobili porez, moraću da menjam ...

taj Darksiders komplet je bio u okviru Humble Bundle nedavno, sa još nekim igrama za $15

Sećam se toga! Ali imao sam tačno 2$ na kartici tada, pa sam uzeo ono osnovno za 1$, ***. Tek sam juče ubacio neke pare na karticu, nakon 100 godina.

Meni je US PSN iz Aljaske i nema nikakvih promena u cenama tj PDV-a.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jesi 063 mozda ? Meni je odmah stigla od Sonija, ali na onom sajtu cjdkeys ili kako vec nikada nisam uspeo, imao sam problema sa mnogim sajtovima dok 061 instant prima sms poruke. Mislim ako imas vredniji PSN nalog nista te ne kosta da kupis drugu sms karticu i iskoristis je samo za to, imas backup kodove tako da ne moras neko duze vreme ni da je stavljas u tel.
Na Mtsu sam, ali prenet broj. Realno cu uzeti neki random telefon i prepaid broj, pa cu tako rešiti internet sigurnost

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Stigao PS4 džojped, instalirao sam InputMapper, sve je u redu osim jedne stvari - LT i RT mi ne rade zajedno, a to u mom konkretnom slučaju znači da u PES-u ne mogu da promenim igrača dok trčim, jer mi je trčanje na LT, a promena igrača na RT.

Vidim neko brdo fikseva na Internetu, pa da pitam da ne bih išao redom - je l' imao neko ovaj problem i kako ga je rešio?

edit: reših, u settings za PES može da se izabere XInput, pa će raditi u igri normalno, iako u settings nakon odabira te opcije stoji da ne radi LT+RT

Poslednja izmena:
Vezano za onu Bloodborne diskusiju.

Bio sam poceo NG i apsolutno se ne kajem jer je ovaj saw weapon daleko bolji na +10. Generalno spucao sam staminu samo na 20, dok su strength i vitality 45. Koliko sam skontao kroz igru u prvom prelazu nisam obisao upper catedral, onu crkvu sa kocijama gde se ide i deo pred fight sa Amygdalom. Ipak sam sve boss-ove dobio solo, i daleko lakse. Skupio sam sva 4 ona corda za treci kraj, dobio Ghermana ali nisam isao dalje u fajtu, namerno izgubio, uzeo samo badge. Sada fali jos po neko oruzje i hunter tool, i onda je vreme za one laverinte i da skontam kako do queen bossa. Generalno sada je bolji utisak o igri, samo to sto lako moze da se preskoce ovi malo bitniji delovi je bas ono, mora se po netu.

Kupio sam Horizon na cdu,pa me zanima kako da dva igraca igraju igru odvojeno na istoj konzoli?Da napravim jos jedan uk nalog?

Share varijanta funkcioniše jedino preko digitalnih igara, a deli se nalog na kom se nalazi igra.

Ne pita za share, jer bi igrali na istoj konzoli.

Inače da, treba ti još jedan nalog kako bi igrali odvojeno. Možeš i lokalni (na samoj konzoli) ukoliko bi taj neko želeo čisto da pređe igru.

Aha, e onda to što mare037 kaže.

Ok,hvala.Aj da pitam i ovo kad sam vec tu.Koje su taxfree zemlje ostale u USA?

Aljaska i Oregon su za sada tax-free. Ima još nekih, ali jedna od ove dve su ti dovoljne.

Aljaska, Delaver, Montana, Oregon i Nju Hempšir.

Ideš na create User i samo preskočiš kada ti traži PSN nalog.

Zapoceo sam Dishonored 2 u ovom svom maratonskom igranju igara od sredine proslog meseca 😀
Za sad deluje jako fino,prica me odmah na pocetku iznenadila(pozitivno),nisam ocekivao nesto tako.
Za sad ide u pravom smeru,ako bude na istom nivou kao prvi deo bice odlicno,a sva je prilika da je igra cak i bolja od prvog dela.

Gde da nadjem ekipu za Pes 16 online ili Need for speed. Jel mora da se bude preplacen na PS+ da bi se igralo online i na lokalu, tj u Srbiji....koje su mi opcije.

Treba ti PS+ pretplata.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno