Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako tacno uzmes 2 dana free ps+?
Jel to mora preko konzole, tipa fora pokusas da startujes online multiplayer pa posto nemas aktivan ps+ on ti ponudi 2 dana free?
Posto vidim da online, preko sajta nemam neku takvu opciju...

Jesi li siguran da je ko hoće ili onaj ko nije iskoristio to ranije? [emoji3]

2 dana (14 sa podržanom platnom karticom) ti sleduje kada kreiraš nalog da probaš PS Plus.

Pa ja nisam koristio pre,tako da mozda je samo nama koji nismo ranije koristili :D ,meni je ponudilo jer sam greskom pokrenuo online misiju u WD i onda mi je izbacilo prozor sa ovom ponudom,kao i onim ostalima od 1month,3month i 12month... i ono 14 dana naravno...

Odusevio me WD2 .
Ima toliko vise slobode u odnosu na prvi deo da je to neverovatno.
Jedino me jebucka prica :D , msm ko koga,sta,kako...hahah,jos ja nisam bas expert za engleski...
Dosta nepovezano i cini mi se da je svaka misija "sporedna" . Cak i one "main" misije mi deluju sporedne ,jer jednostavno cilj je skupiti ogroman broj folovera za zavrsnu misiju,ovo ostalo je samo podgrejavanje i *******cija :D ,ali zato mi se i svidja na neki nacin. Ni platina ne izgleda preterano tesko za ostvariti pa cu i to pojuriti u narendih par dana.

WD2 jeste dobra ali dosta slabija od prvog dela. Gotivna mi je muzika, auto prevozi i odabrano društvo za dobro zezanje. Inace platina je veoma laka.Hakovanje koje je meni bio omiljeni deo jos iz keca a ovde je jos bolje/zabavnije uradjeno. Nahakovao sam se za celu godinu u nekoliko meseci igrajući je.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Kec je imao dobar MP.. izuzev onog glitcha koji su koristili neki na leaderboardu. Mislim da je cak i Ubi banovao vecinu njih na kraju. Slican mp je i u WD2 ?

JA evo,jedva sam cekao da se probudim pa da zaigram dalje :)
Meni se kao velika prednost ove dvojke cini sto mozete da zaobidjete main misije i da se ****no zabavite sa desetinama sati igrajuci side misije(koje nisu uopste slicne kao recimo u Horizonu vec totalno ralicite,iako je hakovanje priamarno naravno) i trazeci one gluposti po mapi sa dronom itd...

Multi skoro nikad ne igram,ali juce sam odigrao malo onih co-op misija samo zato sto donose trofejic,inace cim trofeje resim ja multi ne palim. Ima u multiju ono da hakujete drugog igraca,ima trke,te coop misije i jos dve stavke,sad mi stao mozak(nebitne totalno,bar meni :D ). Dakle multi nije nista posebno,jedino coop je interesantan.

Kec sam delimicno zaboravio,ali imam taj sveopsti utisak u glavi da sam bio totalno razocaran kad sam ga presao,nisam nista posebno uzivao,sve mi je bilo linearno u tom open world svetu :D

Uspon je ok firma, ima ih kod mene u GM-u već par godina.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

To je verovatno V1 model

Znači da je stariji model, ima lošije gume na analogu, bateriju itd. Kod Ištvana je V2 6k dinara...

Ko je Ištvan? :)

Ne igram često, možda jednom-dvaput nedeljno po 3-4 sata i to je to, neće se mnogo habati.

Neki Kupindo/kupujem-prodajem prodavac?
Daj link da vidim šta i kako, lako može ova narudžbina da se otkaže.

Nađi ga sam na kupujemprodajem, među najpopularnijim je.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ili zovi 555-333

Poslednja izmena:
Zahvaljujem na informacijama.

Je l' kabl stiže u paketu ili se kupuje odvojeno?

Ne ide u paketu.

Kod Istvana

Meni taj istvan ni dan danas nije odg. Imas I konzole-igre bg, tako nesto, iste cene, pisana garancija 2 gos.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ja kupujem od njega još od izlaska PS4 i nikada nisam imao ikakvih problema oko komunikacije. Imam od čovek broj telefona, Viber i nalog na kupujemprodajem. Lako je stupiti u kontakt a još lakše odustati.

Isto na kupujem-prodajem ili ne?

Da. Sa njima sam prethodne godine radio, ove godine sa "igre-konzole" i imaju broj da ne spamam ovde. Mislim da je 10e visa cena ali eto daju pisanu garanciju i ovde je u Bg-u, pa kad dodje konzola na ciscenje lakse je odraditi kapiram. Stvar izbora.

Ne kazem nista ja o Istvanu, dok sam bio na PC-u radio sam isto sa fantom tako da znam ko je gde "tata", medjutim moje licno iskustvo je bilo takvo da sam cekao nedelju dana na odgovor, a nakon "dogovora" nije ga vise bilo. Verovatno guzva u pitanju.

Jel zna neko neki servis ili sta god gde bih mogao da posaljem konzolu da se ocisti iznutra? Generalka sto bi se reklo.
Kod mene je tek mesec dana,ali pretpostavljam da ne bi bilo lose na nekih 3 meseca da se ocisti,da se ne skuplja unutra prasina.

Hteo bih da pozajmim drugaru,koji je nedavno kupio PS4 neke moje Guest igre.
Da li moram da brišem naloge i igre iz moje konzole ili mogu da ostanu,a ja da ne ulazim na njih.

Jel zna neko neki servis ili sta god gde bih mogao da posaljem konzolu da se ocisti iznutra? Generalka sto bi se reklo.
Kod mene je tek mesec dana,ali pretpostavljam da ne bi bilo lose na nekih 3 meseca da se ocisti,da se ne skuplja unutra prasina.
Lol, ne tripuj se. Razmišljaj (i to možda) o eventualnoj zameni termalne paste posle nekih godinu i po dana. Ništa pre toga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno