Sympathy Chan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.10.2011
- Poena
- 240
Ja imam US nalog i aktivirao sam kanadski PS+ na njega bez problema, nisam morao da pravim novi.
Kupio si PS+ 1-godišnju karticu za Kanadu i uspešno aktivirao na US nalogu?Ja imam US nalog i aktivirao sam kanadski PS+ na njega bez problema, nisam morao da pravim novi.
To je pametno, da znas tako cu. Limit je 16 naloga tako ? Doduse u startu dobijam nekoliko od pr timova tako da cu te na glavnom al sta platim pametno cu 🙂Mazi, zaboravi na gomilanje igara na jednom nalogu kao sto si radio na PC-u sa steam nalogom. Glavna fora je sto mozes da igru namenski na nekom accountu (po principu - jedan account, jedna igra), da bi mogao kasnije da je prodas zajedno sa nalogom, i to ne celu nego podeljenu na guest i nosilac slot. Primarni nalog ti sluzi samo za igranje i gomilanje trofeja ako si u tom fazonu, osim "besplatnih" plus igara nije mnogo pametno da bilo sta kupujes na svom primarnom nalogu jer ti je onda igra "vezana" za tvoj nalog i ne mozes je prodati u slucaju da ti vise ne treba.
Mazi, zaboravi na gomilanje igara na jednom nalogu kao sto si radio na PC-u sa steam nalogom. Glavna fora je sto mozes da igru namenski na nekom accountu (po principu - jedan account, jedna igra), da bi mogao kasnije da je prodas zajedno sa nalogom, i to ne celu nego podeljenu na guest i nosilac slot. Primarni nalog ti sluzi samo za igranje i gomilanje trofeja ako si u tom fazonu, osim "besplatnih" plus igara nije mnogo pametno da bilo sta kupujes na svom primarnom nalogu jer ti je onda igra "vezana" za tvoj nalog i ne mozes je prodati u slucaju da ti vise ne treba.
Imam Pro od launch-a i nisam ga do sada ni jednom ugasio, samo rest mode...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Znam, citao sada prethodne postove pre tacno godinu dana. Za 6 dana je godisnjica. Ali slabo pamtim da sam to pisao.
Ajd konzolasi, MGS V Phantom Pain ili Last of Us Remastered ? Obe su po 19,99 dolara da testiram taman share nalog.
Za jedno mesec dana ili manje biće opet jao FPS nije stabilan,rezolucija ne valja,nezgodno mi je na kontroleru.
A sto se tice onog katanca na nekim igrama kako resiti to ? Pise da su locked, na oba psn naloga, a kupio phantom pain I tlou remaster.
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Jedno glupo pitanje:
Posto zaista nisam neki tehnologijski tip,niti pratim te stvari,zanima me koliko ovi novi televizori zrace( znam,znam,zvucim kao vas deda kad vam prigovara)
Ali zaista pitam,stigao mi je novi TV od 55 inca i igram Soni na razdaljini od 3 metra.
Zanima me jel utice to nesto na moje oci ili jok 😀 . Jutros sam bukvalno izneo stolicu u hodnik i igrao,ne smeta mi,samo nekako mi ovih 3 metra deluje malo,ima da ocoravim nacisto 😀
I mene muči ta stvar oko veličine tv-a za gaming...
Sa jedne strane volim da bude što veće, a opet sam navikao da sedim dovoljno blizu da vidim detalje. Ne prija mi igranje iz daljine kao gledanje tv-a ili filma.
Nešto mi fali kad sam predaleko, verovatno sam navikao na taj intimniji osećaj koji pruža monitor tokom godina pre ovoga.
UI u većini igara takođe nije prilagođen gledanju ko zna odakle, mora ipak da se bude relativno blizu.
Onda dolazimo do toga da želim da izbegnem efekat "prvog reda u bioskopu". Naročito ako neka fps igra ima manji FOV, postaje baš mučno ako je preveliki tv, a ja sam preblizu.
Trenutno sam na 46", prosto ne znam sta da gledam dalje kad je veličina u pitanju.
Znači, za sve ostalo nemam dileme, ali za gaming baš može da mi smeta preveliki tv ako sam preblizu, posebno za fps. Ako neko slično razmišlja, neka da neki savet dokle ići 🙂.
Možda i nije toliki offtopic, jer mi je dilema tu samo zbog igranja na PS4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari