Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se i ja prikljucim druzini sa ps4 pro modelom. Ako neko hoce neki share da radimo neka me cimne na pm. Zanimaju me samo sony ekskluzive

ljudi, kapiram da se o ovome raspravljalo naširoko, ali mi samo treba brz info ==> vredi li ps4 pro u poređenju sa osnovnim modelom? još uvek nemam 4k tv, tkd neće raditi ono za šta je reklamiran, ali da li su generalne performanse bolje? nemam mnogo iskustva sa konzolama, pc igrač sam, pa kapiram da je ovo možda i glupo pitanje

Pa posto si pc igrac i zelis koji fps vise, pro model je vise nego potreban

Ako planiraš kacigu, onda je Pro obavezan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako nemas uhd tv i vr te ne zanima i nema bas smisla dati dosta više samo za koji ekstra fps. Ali opet... sve je to individualno. Meni je jedina zamerka nedostatak uhd drajva i cekam da se nesto desi po tom pitanju ili izađe sledeća generacija za koju godinu. Moj prelazak na pro ide jedino ako mi vrisne stari model. Ja ne brojim fps pa mi ne smeta.

Sent from my D6603

PS5 (ako ga i uopšte bude) neće izaći pre kraja 2019-e nema boga.

Послато са Nexus 6P

Da li bi neko bio voljan da mi na par dana pozajmi Star Wars Battlefront, da isprobam VR mode? :)

Od sutra (17.02) ujutru pa do srede (23.02) u ponoć, besplatan multiplayer za one koji nemaju PS Plus.

Letnja igra znaci, nadam se da ce remasteri biti dobri. Trojku sam najvise igrao.

Dođe li CTR u ovoj triologiji? Ako njega remasteruju plaćam koliko kažu!

Da, sad vidim. Nevjerovatno mi je da nije ni u planu taj remaster, ne mogu se sjetiti legendarnije Sony-eve igre.

Prvi deo je bio odličan, drugi not so much.

Послато са Nexus 6P

Koji drugi dio, zar nije drugi otkazan?

Crash Tag Team Racing, izašao za PS2 i Xbox.

Послато са Nexus 6P

Za PS2 je izašao Crash Nitro Kart i Crash Tag Team Racing. Igram ih povremeno ovih dana.
Nitro Kart mi je pomalo bezveze, CTR (za PS1) je mnogo bolji.
Tag Team Racing je prilično zanimljiv, bilo bi odlično da odrade remaster toga.

Zar nemaju HDR Pro?

Koja je cena ovih televizora preko madjara? Kada bih kupio ovo, verivatno bih i na PSpro presao.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Imaju HDR...bolje uzeti model 661V, jer najnovijim azuriranjem SW (04.30.70) dobija "HDR Game Mode"!
Ovaj model prelazi i 500€!

Za te novce bolje vijaj Samsung 43KU6000, jes da ni jedan od pomenutih televizora nema 10bit panel (koji može da projektuje "pravi" HDR) ali Samsung ima VA panel i niži input lag, što je + in my book.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno