Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probah NBA 2k17 koja za sada među rijetkim igrama koristi pun potencijal Pro-a. 4K rezolucija, pri pokretanju igre se upalio i HDR na TV-u, i što je meni lično najbitnije, 60fps. Sve to radi bez najmanjeg trzaja, kao po loju. Izgleda fantastično i ne vidim baš nikakve razlike u odnosu na PC verziju gdje sa Ultra postavkama u 4K imam prilično ima trzavica a računar nije da je baš slab: 6600K @ 4.5Ghz, 16gb DDR4, GTX1060 6GB, SSD 240gb.

Da li će FIFA dobiti ovaj patch za Pro?

Poslednja izmena:
Jel ima sta od tih hdr efekata kad vec imas iste igre na pc i ps4 pro?

Na PS4 ima, na PC trenutno samo par (po meni totalno ne bitnih) igara podržava HDR.

Послато са Nexus 6P

Cekaj, postoji podrska za HDR na kompu?
Zar to ne stize tek sledece godine?

Ja sam mislio da uporedi razliku izmedju te dve igre. Jel taj hdr na ps4 pro sarena laza ili stvarno daje drugu dimenziju.

Naravno da daje drugu dimenziju ako imaš 10bit TV

Послато са Nexus 6P

Pazi, ja lično nisam primijetio neku razliku, po sjećanju ovako jer sam košarku za PC deinstalirao onog momenta kad sam je nabavio za PS4. Svakako sam čitao da HDR treba kalabrisati, da fabricki nije podešen kako treba i da mu treba kalibracija. Danas ću vidjeti da nađem neka setovanja pa ću da probam. U svakom slučaju samim tim što radi bolje i ne izgleda gore u odnosu na PC je veliki win...

HDR uopšte nije toliko istaknut u NBA-a koliko je u RotTR, U4, Deus Ex itd...

Послато са Nexus 6P

Pro patch za FIFU 17 je stigao odmah na launchu Pro konzole. Isto je kao i NBA 2K17, fudbal radi u native 4K60.
Odlično, uzimam je onda definitivno. Do sada sam je igrao na PC-u, tih 60fps mi je presudno.

Sent From My Samsung S7 using Tapatalk

Btw evo neke sličice iz igre, fantastičan posao je Sony napravio sa ovim sherovanjem klipova i slika, kapa im dolje kako je sve to user friendly!

4K, HDR GAME ON @ 60fps

x2Gyyp.jpg

CGSur2.jpg

xuF6kg.jpg

Btw evo neke sličice iz igre, fantastičan posao je Sony napravio sa ovim sherovanjem klipova i slika, kapa im dolje kako je sve to user friendly!

4K, HDR GAME ON @ 60fps

Auuu al je ovo ispeglano vrhunski. Daj neki sc iz regularna perspektive, dok igraš,ako može to.

Imam PS4 i planiram da taj ostavim klincima a sebi uzmem drugi (mozda PRO).Da li kupovinom nove konzole mogu svoj maticni nalog da prebacim na istu a na starom PS4 da budem guest maticnog naloga.
Jasno mi je da npr. Fifu 17 kao nosilac mogu da aktiviram samo na jednoj konzoli (share je u pitanju i guest vec postoji) ali pitam ovo zbog gomile guest slotova koje imam.

Da, možeš da odradiš tako, s tim da bih ja svoj matični nalog stavio na novoj kao Guest, a na staroj aktivirao kao Nosilac. Tako i klinci mogu da igraju igre (i npr. PS+ pretplatu) koje imaš na svom nalogu. Ovo ostalo kada je share u pitanju je tačno.

Do sada nisam čitao ovu temu, samo ps3 :)
Ali klinac kaže došlo vreme za zamenu.
Sada imam par pitanja, ako može nko ukratko ili može i link na post u ovih 700-strana-temi...

1. Na PS3 imam sada instaliran movian i potpuno mi je zamenio android tv box kada strimujem video i muziku sa netowork storage-a, pretpostavljam da to još uvek ne bih mogao na ps4?

2. Koju PS4 verziju konzole da kupim, znam da ima razlike u hdd ali vidim još neke oznake se pominju, neki novi i stari model?

3. Da li je sigurno kupiti preko oglasa, ili bolje u radnji, u smislu garancije?

1. Ne znam
2. Uzmi Slim (imaš od 500GB i 1TB modele)
3. Ištvan na KP ti je najpovoljniji (garancija godinu dana)

Послато са Nexus 6P

Vidim da je slim izbačen optical out, ali zato controler ima jack za slušalice?

Svi DS4 imaju ulaz za slušalice.

Послато са Nexus 6P

Taj jack na ds4 samo sa krš slusalicama vredi koristiti.

Obzirom da svi imamo Shure bubice od 600€ :D

Послато са Nexus 6P

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno