E ja upravo dolazim sa sličnim pitanjem ovde...
A mogu da preporučum u tu svrhu Sony 43W755/756C TV od prošle godine. Slika mu je odlična (VA panel i iskreno lepšu sliku nisam video nigde sem na OLED TV-ovima), Android radi sasvim OK ... Jedino ne znam za input-lag, ali mislim da je oko 30 ms ili manji... I Motionflow XR 800 Hz što je nativnih 100 Hz, čini mi se... Tako da mislim da prolazi po svim pitanjima.
Elem... slično pitanje je...
Vidim da najčešće preporučujete Sony 43XD8005 od 4K TV-ova, jer jedini ima istinski 10-bit panel koji je u suštini i potreban za HDR10 i da je isti i VA panel. Sve mi odgovara kod njega sem dijagonale, od brenda ("razmišljam" samo u Sony okvirima) do panela, sem Motionflow XR 200 Hz iliti 50 Hz i same dijagonale? Refresh rate bih i preboleo, ali IPS panel na većim modelima ne bih... Ja nisam video ni dobro kalibrisan IPS panel koji mi izgleda bolje od VA matrice...
Dakle, u suštini tražim zamenu za ovaj TV, nešto od 50-55" sa VA 10-bit i HDR 10 panelom, Androidom i većim refresh rate-om, solidnim input lag-om iz Sony radionice za preporučiti? I pošto je? Da li je neko našao nešto slično...
Jer nemam dilemu i kontam da uzmem PS4 Pro sledećeg meseca.
Samsung KS7000 (KS8000 je US oznaka) je za tebe. Za Sony iskreno ne znam koji model preporučiti u tim dimenzijama. Ili vijaj LG OLED.
Послато са Nexus 6P
Ne nisu 😉 KS8000 (naš tj EU) ti je KS9000 u US.
Послато са Nexus 6P
Ne nisu 😉 KS8000 (naš tj EU) ti je KS9000 u US.
Послато са Nexus 6P
Ne ide nikako dubina crne na ips-u, ne vredi to.
Rumor kaže da padaju oled cene polako, ako bude istina, Sony oled 55" će biti za 1999$ na CES-u, a LG verovatno i manje za tu veličinu u nižim serijama.
Bitno je da to krene polako naniže...
A kakva je situacija sa monitorima? Ima li 4k + 10 bit HDR i kako im se krecu cene?
Naglo je krenula da se prati situacija oko 4k i HDR, vidim ja na kraju sta ce da ispadne. 😀
Najnoviji rumor, nisi ispratio verovatno . Kreće od 2017.
Ovaj čovek radi za trustedreviews.com, a i za Forbes.
http://www.forbes.com/sites/johnarc...7-surprising-new-details-emerge/#1cc929aebcc0
TLG ima li pada fps ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari