Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Realno trebao bi koštati kao taj Slim, ali nije ovo toliko ni strašno da budem iskren. Očekivao sam bar 70K.

u početku sam mislio da nije do fife neki bug .... ali sad sve vise sumnjam da je do joysticka na ostalim igricama radi normalno ili ja ne primjetim.

Ovo mi zvuci kao da je od dzojstika. Duzi niz godina igram FIFU i nisam primetio nista slicno.

Sutra stize Pro od Istvana....

Poslednja izmena:
@pilac Da li ti je javio? Ja sam isto od njega narucio ali mi jos nista nije javio.

Meni se javio pre malo više od pola sata.

Послато са Nexus 6P

c464d9ee89eb13849f75ac27a238cd29.jpg

Upravo slikano u Segedinu...ali ja još uvek samo gledam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]uLlz2h8CoLg[/YOUTUBE]

U Sloveniji je PS4 Pro 399 eur i Global Blue Tax Free povrat je 52. Slično kao u Mađarskoj ali makar ne moram da se vraćam po novac :)

Poslednja izmena:
Nisam znao da "some" znači dosta na srpskom. Interesantno.

Послато са Nexus 6P

Pa i da je jedna, pa je blam a kamoli 4... u svakim slucaju moja greska nije puno nego neke ;) ispravljam

Što opet ne znači da je problem do same konzole već do loše optimizacije.

Послато са Nexus 6P

Što opet ne znači da je problem do same konzole već do loše optimizacije.

Послато са Nexus 6P

Tom logikom je uvek problem u optimizaciji a ne u jacini hardwera.... ocigledno ne moze u svakom naslovu da se izvuce supersampling sa velike rezolucije na 1080p i da igra radi sa istim performansama kao sto su na ps4....to su ljudi i konstatovali analizom

U Sloveniji je PS4 Pro 399 eur i Global Blue Tax Free povrat je 52. Slično kao u Mađarskoj ali makar ne moram da se vraćam po novac :)

Ne moras ni u HU da se vracas ako uzmes Blue Tax obrazac (a daje ga recimo MediaMarkt). Samo posle dignes pare kod nas u Raiffeisen banci, sa tim da se naravno manje dobije nego kad bi se vracao, ali isto vazi i za SLO.

Poslednja izmena:
Ne moras ni u HU da se vracas ako uzmes Blue Tax obrazac (a daje ga recimo MediaMarkt). Samo posle dignes pare kod nas u Raiffeisen banci, sa tim da se naravno manje dobije nego kad bi se vracao, ali isto vazi i za SLO.
Pa da ali je u Sloveniji 400 evra a u Mađarskoj 450. Ako uzmeš Global Blue ne dobijaš svih 27% nazad a onda izađe skuplje. To sam hteo reći ;)

Poslednja izmena:
Pa da, ne svih, oko 20% manje vise...

Ma, u principu kome je sta blize, i ko gde ima koga, ali samo ne kod nas u maloprodajama, ni slucajno... Meni je jedino kod tog uzimanja od preko sta ako se posle nesto desi, pa opet da idem... Nece mi oni platiti i gorivo... A ovako Istvan i to resi za mene, pa sto da ne...

Ne mozes da dobijes vise nego sto iznosi porez.

Pa da, ne svih, oko 20% manje vise...

Ma, u principu kome je sta blize, i ko gde ima koga, ali samo ne kod nas u maloprodajama, ni slucajno... Meni je jedino kod tog uzimanja od preko sta ako se posle nesto desi, pa opet da idem... Nece mi oni platiti i gorivo... A ovako Istvan i to resi za mene, pa sto da ne...

Napisao ja na prosloj strani, razlika kod nas i kod Istvana je ovaj put relativno okej, doplatis nesto vise od 10% za dodatnu godinu garancije...

Poslednja izmena:
Najjeftiniji listing je 390e, najskuiplji 435e. E sad, ko od njih daje obrasce za povracaj poreza ne znam, al svakako pocetna cena nije 450e kao sto si naveo.
http://www.argep.hu/product_2463768.html
Pa jeste tako kada gledaš, ja sam bio na putu (Slovenija, Mađarska i Austrija), ulazio direktno u prodavnice i video te cene (preko 130.000 HUF) u retail prodavnicama. Za on-line porudžbine i druge "varijante" je moguće uvek naći jeftinije, naravno.

Ja sam u Sloveniji platio 28 evra za 4 godine KASKO garancije. Nije mi problem za potencijalnu reklamaciju pošto često odlazim tamo. Inače trenutno jedan jedini servis za Ps4 Pro za Evropu je u Londonu i gde god reklamirali sve se konzole tamo šalju.

Poslednja izmena:
0a8ab97b7114b62c41f191a080461499.jpg

Stigle još rano jutros :)

Послато са Nexus 6P

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno