Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostaje nada da ce ubaciti softverski patch, ako je moguce...

Kakva glupost...PS4 se ionako muci na 1080p i umesto to dodatno da poguraju da pokusaju da napadnu veci fps u novim igrama, oni guraju 4k:wall:

Poslednja izmena:
Hardver uopšte nije spreman za 4K igranje ni na PC. I ovde će biti upsampling u pitanju. Nema šanse real time rendering 8 megapiskela 30 puta u sekundi, odnosno ima uz veoma nizak nivo detalja koji poništava svrhu.

Kakva glupost...PS4 se ionako muci na 1080p i umesto to dodatno da poguraju da pokusaju da napadnu veci fps u novim igrama, oni guraju 4k:wall:
Treba pogurati i 4k televizore koje takođe proizvode.

Mada ako upscaling tehnika daje kakve takve rezultate to i nije loše, a biće i manje zahtevnih igara i sa nativnom 4k podrškom.

Mislim da je generalno greška izlalazak ove konzole.
Ništa se konkretno ne dobija, sve je nešto na silu.
Onaj ko nema PS4, a želi, dobar je trenutak da uzme, ali onaj ko već ima, mislim da je bacanje novca!
Trebali su sačekati još dve godine i tamo 2018. izbaciti aždaju od petice, a za to vreme bi se možda i ljudi malo organizovali i počeli da kupuju UHD Televizore koji su relano preskupi i za sada totalno nepotrebni u ovoj našoj napaćenoj zemlji, gde jedva imamo i 20 HD kanala, a kamoli nešto više...

Evo i opisa PS4 Slim konzole - manja, laksa, manje struje trosi, hladnija i znacajno tisa. Na svu srecu, kvalitet izrade je i dalje na visokom nivou.

Čuj tiša, pa ja ni ovu moju nisam čuo celo leto. Mislim da vlasnici PS4 koji već imaju konzolu treba lepo da se igraju 1-2 godine u miru i da ni ne čitaju ove *****arije od vesti majke mi, i onda da vide šta im je činiti.

Imas srece. Moja je prilicno glasna i drago mi je sto cu je se uskoro resiti.

Veliki su promasaj uradili što nisu dodali 4k drajv zarad cene, da je bila i 500€ ljudi bi i dalje uzeli bez problema zarad plejera/konzole. Ovako preskačem jer ne vidim poentu.

Sent from my D6603

Kolko ocekujete da ps 4 pro kosta u srbiji ? 400€ ili vise

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Ne verujem da će biti više. Do ili manje (mislim na cene uvoznika iz EU).

Sent from my Nexus 6P

Opravdan strah 🙂

One of the reasons why Sony is coming out with the PlayStation 4 Pro is to help keep gamers inside the PlayStation ecosystem instead of moving over to PC to find the high-end experience they're looking for. This is according to PlayStation president Andrew House, who shared his thoughts in a new interview.

"I saw some data that really influenced me," House told The Guardian. "It suggested that there's a dip mid-console lifecycle where the players who want the very best graphical experience will start to migrate to PC, because that's obviously where it's to be had. We wanted to keep those people within our ecosystem by giving them the very best and very highest [performance quality]. So the net result of those thoughts was PlayStation 4 Pro--and, by and large, a graphical approach to game improvement."

Glavi mi se ponekad R2 dugme, ali i dalje radi. Zna li neko neki servis gde to mogu da sredim i koliko to može da me košta?

Glavi mi se ponekad R2 dugme, ali i dalje radi. Zna li neko neki servis gde to mogu da sredim i koliko to može da me košta?

Ako ti je launch verzija DS4-a [~prvih godinu dana], otvoris gamepad i jednostavno izvadis spring koji je prestao da radi pravilno jer se polomila baza oko koje je spring bio namotan [dugme ce ti raditi normalno, ali sensitivity ce biti jaci]. U 2. generaciji gamepada su premestili taj spring na odvojenu bazu, tako da je dugme draaaasticno vise izdrzljivije.

Nemoj da se cimas sa servisom, sve lako mozes uraditi. Samo ti treba srafciger da otvoris gamepad. Ne moras ga totalno rasklapati, samo je dovoljno da uklonis zastitnu plastiku [to ti daje access dugmetu].

Imate Overwatch free weekend od sada, ako neko želi da proba...

Čuj tiša, pa ja ni ovu moju nisam čuo celo leto. Mislim da vlasnici PS4 koji već imaju konzolu treba lepo da se igraju 1-2 godine u miru i da ni ne čitaju ove *****arije od vesti majke mi, i onda da vide šta im je činiti.

Za to sam se udario u glavu odmah.. Ni ova moja se ne cuje uopste.. Totalna tisina u sobi ne mogu da cujem nista na 2m od nje.. Jedina igra je bila Doom koja je terala fan-ove na neke trenutke da budu bucniji ali sasvim normalno, daleko tise od kompa sa 5 komada npr. Hladnija.. Ne vidim razlog zasto 😀 Opet, oni koji tek trebaju da kupe konzolu..uzece Pro, Slim totalni fail.

"Bucnije" su samo one sa izlaska, 1216B-CUH je tih model. Njega sam smatrao za "slim" izdanje ove generacije u svakom slucaju po pitanju buke i hladjenja.

Poslednja izmena:
Pozdrav. Imam pitanje u vezi ps plusa.. Aktivirao sam kod koji je na nemackom nalogu,ujedno je i primarni nalog,ali imam problem jer ga ne vidi na Uk nalogu,sta da radim?

Edit: Snasao sam se

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
FIFA 17 demo je online ko želi [emoji51]

Poslednja izmena:
Radi sa weba download, kupi, pa pokreni download odatle

Gde ima (po normalnoj ceni) da se uzmu ključevi za PSN wallet? Na cdkeys nemaju na lageru, a g2a mi je nekako nepouzdan u poslednje vreme.

Sent from my Nexus 6P

Pričaš o US varijanti ako ih nema na cdkeys?

Onda ti je najbolji amazon.

Napravi jedan nalog samo za to sa američkom adresom i sve radi perfektno, uvek možeš za sekund da kupiš us kod.

Hvala 🙂

Sent from my Nexus 6P

Aj baš ako na Amazonu nadjes javi ali ja nisam video da ima kodova za dopunu tamo. Ima pravih kartica koje salju na adresu u USA i to je to, a i njih nesto nema

Amazon je uvek bio top, salju kodove.

Ako pise digital code, salju na mejl.

Plus kao sto rekoh davno, i to vise puta, ne placas nista dodatno...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno