Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf! Odlozise igru na kraj februara, ali nema veze, dokle god igra ispuni svoj potencijal.

Fantasticno izgleda. Na E3-u ce prikazati novi gameplay demo.

Sad je bio nov gameplay. ***e kolko dobro izgleda :d

Ovo je samo tako E3 win za PS sto se tice igara. Ruku na srce srecan sam sto xbox ne moram da kupujem.

PS4 je WIN ovaj E3 ako se ja pitam. Drago mi je sto nisu najavili Neo jos, kontam da ce da matiraju Xbox zbog ove brze objave i to na dobar nacin za nas.

Poslednja izmena:
Uf uf

OMG! Horizon Zero Dawn deluje prej*beno!!!

Sony objasio sa ovom konferencijom. Savrseno po mom misljenju. Bez suvisne price sa puno ekskluziva. Jeste da GoW izgleda kao Last of Us ali je i dalje super.

Vidim po redditu xbotovi pljuckaju. I ja bi isto da navijam za pogresnu ekipu. Razlika izmedju Xbone i PS4 trenutno deluje kao da ih citava generacija deli. Igre za PS4 su toliko ozbiljnije, kvalitetnije, tehnicki besprekorne.

Samo mislim da ce Kojimina igra da ostavi sve u prasini kada se pojavi.

Gledao sam prvo sve ostale pa Playstation, jer sam tačno znao da će me vratiti u život nakon smaranja. Baš se to i desilo ... Ponovo :). Jedino bih vise voleo da konferenciju vodi House, umesto onog debeljka, nekako mi je House vedriji lik za scenu. Takođe Kojima "naučio" engleski :)

Problem velikih konzola je u tome sto vise nisu jedina platforma za gejming gde "sve uvek radi". Za najveci broj korisnika "sve uvek radi" i na Steamu, na Androidu, na iOS.

Dobar vic :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel jos neko dosao do zakljucka da cemo ovog Oktobra jesti iz kontejnera, takoreći :D

*** sve jako sto "izlazi" u 2016 natrpali u jbni Oktobar :D

Hahaha dobra fora ali ima istine u tome. Jedino rešenje da se počne sa štekanjem od sada i ne moraju bas svi naslovi da se uzmu day one ☺️
Vezano za Kojimu bio je malo onaj osećaj " in your face Konami " kada je rekao, Im back ☺️. Previse misterije u njegovom naslovu, ne mogu ni da naslutim na sta ce ta igra da liči.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Колико сте пара до сада дали за игре?
Ја сам рачунао синоћ: 230+50 за други џојстик

Број игара: 15ак

Poslednja izmena:
^Ako ti zemo moraš da štekaš u Svergie šta ćemo tek mi:D
Odlična konferencija od strane Sony-a. Meni se najviše dopao Horizo Zero Dawn i Days Gone
Haha pa ja ne moram realno ali mislio sam uopšteno.[emoji3] Mada ne bacam ni ja previše para na igre ako ne moram [emoji3]
Naslovi koji mi se bas svidjaju.

Sent from my D6603

Колико сте пара до сада дали за игре?
Ја сам рачунао синоћ: 230+50 за други џојстик

Број игара: 15ак

Uh :( Ja sam uzeo PS4 sa Destiny pre 2 meseca, 50e + PS3 za 200e (malo manje). Vratio sam PS3 u radnju i uzeo za 200e jedno 4-5 novije igre. Onda sam jos 400e pukao u store na popustima za psn+ korisnike, doduse lepe igre sam nasao.

Store:
Ratchet & Clank
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
inFamous Second Son
The Last of Us Remastered
Hitman (full experience sve epizode)
Bloodborne Game of the Year Edition
EA SPORTS UFC 2
BEYOND: Two Souls
Heavy Rain
Salt and Sanctuary
God of War 3
Uncharted: Collection 1/2/3
Dying Light The Following ENHANCED EDITION

Na diskovima:
DOOM
Destiny
Little Big Planet 3
Until Dawn
Dark Souls 3

+ drugi dzojstik.

Sinoc kad video Scorpio poceo da se kajem jer sam ocekivao brzu najavu Neo konzole i da ce ove nove igre da guraju dosta slabo medjutim ono sto su prikazali.. Bice tu jos 5-6 preordera za PS4.

Sve je ovo lepo, al kad ponestane para jer ne mozes da nadjes stalan posao, bar ovde na jugu, osecam da cu morati da prodajem malo po malo.

Poslednja izmena:
The God of Us! :D
Jel ovo Kratos uopste or what?
Nije mi isti glas

To se i ja pitam.

Ne razumem najbolje, mislio sam da je matori Kratos jel, a klinac mu je klinac :D Medjutim zove ga "Sir" pa mi nije bas najjasnije haha... I kaze "tek je pocetak", *** ubio je sve bogove i opet mu nije dosta. Zato mi nije kristalno jasno jel ovo neki prequel ili...

Zove ga tako jer je Kratos Spartanac, nema mazenja/pazenja. Idu u misiju da od njega napravi coveka. Mislio sam da ce ga prebiti ko vola kada ga je pogodio strelom ali to ne smeju da dozvole. Nije politicki korektno.

hahahahaa i ja sam to pomislio :d

Sony je imao bas fantasticnu konferenciju, izveli su sve 1st party igre koje imaju [well, nisu GTSport i Dreams i mozda jos ponesto], i dokazali su da bazicni PS4 moze jos puno godina da bude odlicna gaming masina. Kome treba PS4K pored ovoga. Sve na konferencije je bilo renderovano sa bazicnim PS4 hardverom, cak i onaj prelep trejler od Insomniac-ovog Spidermana [wow, who expected that!].

Zat nije ovo najavljeno kao potpuni reboot?

Ako pricas o GoW-u, odmah posle show-a je direktor igre Corey Barlog [koji je i igrao demo live] je potvrdio da se novi GoW desava mnogo godina posle GoW3 igre [u kojoj je Kratos preziveo unistenje grckog panteona od strane Atine]. Napravio je novu igru sa novim gameplay-om jer je hteo da franshiza evoluira u nesto novo. Imali smo 6 igara sa grckom i ultra besnim Kratosom, tako da ovaj novi setting/gameplay mi bas bas odgovara. A jos nismo ni videli ludu akciju, bossove i lude akcione sekvence. It's gonna be awesome! :D

Poslednja izmena:
Sony je tolko toga pokazao da ja ne znam dal ce imati ista novo da pokazu na Gamescomu u avgustu.

Sony obicno iskulira Gamescom i fokusira se na njihov domaci TGS (Tokyo Game Show).

Sto se tice ovogodisnjeg E3, najgori ubedljivo od kad znam za taj sajam.

Teško boga mi.

Sent from my Nexus 6P

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno