Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam siguran da li ti se u ovom trenutku isplati zbog najave novog PS4 krajem godine/pocetkom sledece, a i cene za polovne konzole su jako nerealne jer su preblizu novima da bi se isplatile.

@daxdax89: jedino tako i moze, preko dopuna, jer US PSN prihvata samo kartice izdate od strane US banaka.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

I igrati slide show Dark souls 3.
Ja sve više razmišljam da prodam konzolu. Nije ni PC zlato, ali ova generacija konzola je smejurija. PS2, PS3 su bili daleko bolji u svoje vreme.
Nije do grafike, nego su igre bug fest postale.

Ja sve više razmišljam da prodam konzolu. Nije ni PC zlato, ali ova generacija konzola je smejurija. PS2, PS3 su bili daleko bolji u svoje vreme.
Pa najveći bug fest, što kažeš, ti je upravo na PC-u ...

Kako je krenulo, jedna masina ti svakako nece biti dovoljna.

Pa najveći bug fest, što kažeš, ti je upravo na PC-u ...
Jeste ali opet uz malo podešavanja je više nego igrivo. Kad će srediti frame pacing na PS4 verziji? Nikad kao ni u Bloodborne.
Probaj pirata pa ćeš videti i sam koja razlika.

here we go again [emoji85]

Sent from my D6603

Ne idemo ništa, nisam ja PC master race i te gluposti, igram ceo život na konzolama, ali ovo je sad prevršilo svaku meru kakve nezavršene igre izbacuju.
Nikad mi nije bilo jasno zašto neko slepo brani bilo yo Sony, M$, nvidia, AMD.

Tuzna istina je - vecina ljudi ne zna (tj. ne primecuje) i ne zeli bolje.
I da nema konzola, slicne stvari bi nas zadesile i na kompu. ***, tako je. Nekada imas izbor (DS3), a nekada nemas (Bloodborne).

Sreca pa su iz Bandai Namco odusevljeni brojkama prodaje Dark Souls serijala na PC inace nikada ne bi izbacili patch 1.1 koji pegla fps. Na kraju, sve je biznis. Za konzole i ne moraju da sredjuju stutter posto izgleda da konzolasima to ne smeta.

Pa izbačen je prvo patch koji pegla konzolni FPS, mogu to da zamislim u nekim delovima, 20 FPS i plus frame pacing, fantastično gaming iskustvo. Kad sam probao PC verziju nemam više želju da nikad upalim PS4 verziju.
I From koliko su dobri toliko me u nerviraju jer ne žele nikad da poprave svoje igre do kraja, kad tad će ih igrači kazniti za to.

Ali ipak neće, jer ne znaju za bolje niti ih zanima.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nadam se da ce biti neki fazon menjaze uz doplatu staro za novo, mada ne izgleda bar meni kao nekom laiku ova NEO varijanta nešto ekstra budzena sem GPU, klokovan cpu, ubrzana memara i ćao. Sve u svemu ja sam za ukoliko ce cena biti 399$ stim sto ce se matore ps4 konzole prodavati za cenu u rangu ps3.

Sent from my D6603

Nece i nikada nije bilo zvanicne zamene to samo rade veliki retail lanci kao gamestop.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Ja mislim da se preteruje, odnosno da sve zavisi kako ko i koliko igra igrice. Iz mog ugla korisnika kome će na konozoli da stoji pes kao glavna igra, a ostale igre ću da prelazim jednu po jednu lagano kad ugrabim vreme, ja sa ovim igrama koje su do sad izašle za PS4 i koje su dobre (dakle i da ne računam one koje će tek da izađu do kraja godine) imam da se igram 2-3 godine brat bratu i da ne pomislim na novu konzolu. TV koji nije 4K UHD već samo "ubogi" full hd nemam nameru da menjam dok se ne istopi, tako da korisnici kao ja nemaju šta da brinu... Realno da sam okoreli gamer sa svim vremenom ovog sveta (čitaj idem u srednju školu 🙂) možda bih se i opterećivao ovime, ovako...

Ja mislim da se preteruje, odnosno da sve zavisi kako ko i koliko igra igrice. Iz mog ugla korisnika kome će na konozoli da stoji pes kao glavna igra, a ostale igre ću da prelazim jednu po jednu lagano kad ugrabim vreme, ja sa ovim igrama koje su do sad izašle za PS4 i koje su dobre (dakle i da ne računam one koje će tek da izađu do kraja godine) imam da se igram 2-3 godine brat bratu
Ovo kao da sam ja pisao. Apsolutna ista situacija 🙂 Pes glavni a ovo ostalo kako se kad stigne. Klinci imaju vise vremena za to, mi stara garda od obaveza ne moze da prdnemo a kamoli da igramo brdo igara. Cekam samo ovaj Uncharted 4 da odigram.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Naglasak je na tome da se gaming iskustvo koje imamo na običnom PS4 uopšte ne izmeni, što ima smisla.

Znači, postojeći korisnici neće biti nikako zakinuti. Na developerima je da li će neke već izašle igre dobiti NEO update. Tu se misli na F4, DS3... Sve koje imaju neke probleme u radu.

To je jedino fer. Ja možda i pređem na novu verziju jer sam early adopter, i ovaj PS4 sam nabavio 5-6 dana nakon release datuma u EU.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Da li neko zna kako da povezem ps4 na monitoru sa vga ulazom,Probao sam sa hdmi to vga adapterom ali nece,citao nesto po netu kazu da treba neki aktivni hdmi to vga.. Evo kako izgleda moj adapter.
Pogledajte prilog 198495

To sto si citao znaci da ti treba isti ovakav ali i da ima konekciju sa strujom. Dakle da jos jedan kabal izlazi iz njega koji mozes utaci u struju. Ovako nesto:

Pogledajte prilog 198496

E sad, ja sam probavao i taj i ovaj, i milion drugih i nista mi nije radilo. Tako da pazi, i na vreme prestani da na kraju ne bi dosao blizu cifre koliko kosta nov monitor sa hdmi 😀

Auuu. Ovaj nije bio skup, ali ovaj drugi sa strujom našao na KP. Nije baš jeftin.. Sad ne znam sta da radim.. 😀

Ostao je meni jedan posto kao sto rekoh nije mi radilo, kao nov je... Imas PM

Da li neko zna kako da povezem ps4 na monitoru sa vga ulazom,Probao sam sa hdmi to vga adapterom ali nece,citao nesto po netu kazu da treba neki aktivni hdmi to vga.. Evo kako izgleda moj adapter.
Pogledajte prilog 198495

Ako imaš solidan komp, ne moraš povezivati ps4 na monitor. Od zadnjeg updatea imaš aplikaciju ps4 Remote Play https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/lang/en/index.html.
Aplikacija radi super, jedina mana je što je max rezolucija 720p...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno