Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A i mora se imati net, i to ne bas neki osnovni... Meni ovo mnogo znaci, ali trenutno na nekih 1 mbs upload-a malo koci, kako kad.

Ma ne odgovara mi to. Probao sam postoji lag.. A ja igram bf4 online..

opet ja znam da sam dosadan ali... znam neke koji su kupovali igre za pc (steam itd) sa plati.ru, vidim ima PS4 naloga al toliko je džaba da...Jel iko probao konkretno da kupi nešto? Nije mi do 3 dolara nego da ne popijem neki ban ili nešto, vidim da je procedura da kupiš igru pa udjes da deaktiviras konzole na tom nalogu itd. Feedbac je uglavnom pozitivan ali i to može biti lažno.

Matori, ja uzeo kod nas od "jakog" prodavca sa K/P nedavno i lik hteo da me prevari, pa ti vidi da li ćeš verovati ovima. Ali ako je tako jeftino probaj ***.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Zna se gde se kupuju sherovi...

Sent from my D6603

Ako nekome treba closed beta kod za mirror's edge catalyst koji počinje danas neka se javi na pp. Dobio sam dva koda i jedan mi je dovoljan.

Sent from my D6603

Otišao kod članu Gdin_M.

Sent from my D6603

Taj iz komsiluka je uvek najgori 😉 Meni u komsiluku Igoritza i damirbaj, mislim sta reci a ne zaplakati...

Opa, počeli smo s' prozivkama, jel' smem ja?

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Nemam pojma, vidjam ga na ulici povremeno kako nekome prodaje maglu. Zanimljiviji prizor nego citati kako to isto radi na forumu.

Nego, jel znate da je Insomniac digao ruke od konzolnih igara. Ratchet&Clank rimejk je verovatno poslednja PS exclusive igra na duze vreme. Posto imaju multiplatformu u najavi i tri Oculus ekskluzivne igre. Izgleda Fejsbuk bolje placa od Sonija/Microsofta 😉

Polako se broj Sony 1st/2nd party studija osipa, nije ni cudo sto nema igara. Za Horizon od Guerille se suska da je odlozena za 2017. To je uz Uncharted 4 trebala biti udarna PS4 igra ove godine.

ogromna šteta... a baš sam se uzdao u njih i još koji ratchet and clank naslov za ps4 u ovoj generaciji 🙁

Bice u PSVR+ generaciji, Lisa Su je navodno potvrdila da ce biti novih konzola sa AMD cipovima. Verovatno Sony i Nintendo nove konzole, posto Spencer ne sme da potvrdi da i oni konja za trku imaju. Znace se sve za koji mesec, na E3.

Ali zato su ovaj Ratchet odradili za sve novce, koja uživancija od igre, oduševljen sam.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Ne znam cemu sva ova frka ovde, Insomniac dev je vec rekao da ce praviti jos Ratchet igara ako prodaja ove prodje dobro [a prodaje se super]. To sto prave par indie igara sa strane jer su odlucili da uzmu pare od Oculusa dok jos mogu, to ne znaci nista.

Inace poceo sam i ja da igram R&C, stvarno fantasticna igra.

R&C je dosta bagovita,juce su je pacovali, nadam se da su ispravili te bubice. Dva puta sam morao da igram od nule zbog nepostojanja vise save opcija, restarta cekpointa,biranja prelazenih zona iz start menija, zaglavio u nekom delu i nisam mogao da mrdnem a stigao skoro do sredine. Inače ko je igrao prethodne R&C delove na ps3 delove primetice iste delove samo naravno uradjene za medalju. Grafika je ludilo i must play za fanove.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
astro a40 ili sony pulse elite za ps4 koje su bolje ?

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Ja imam Sony Gold Wireless sluške, za 80€ su skroz ok, barem meni.

Vidim da na te puca plastika i da su lose, ovaj prvi model za ps3 pulser je bolji, nove mogu kupit za 130€ ili da uzmem astro a40 bez amplifera

Poslednja izmena:
Ne znam o čemu pričaš, imam ih više od pola godine i izgledaju ko nove.

Mnogo su bolje i kvalitetnije sony pulse elite

Pozdrav drugari, da li je neko uzimao i da li moze da mi objasni kako ide kupovina PS4 preko box paketa u mts-u? Ja imam trenutno box 3 paket, pa me zanima da li na moju mesecnu naplatu od 2.699 dodajem ovih 4.917 dinara koliko trenuntno iznosi mesecna rata za PS4 na njihovom sajtu? Izvinjavam se ako sam pogresio temu i unapred se zahvaljujem za odgovor.

Ima neko iskustva kako rade astro a40 bez amplifera ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno