Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao majku im, sad su nasli da padnu serveri i ceo PSN :(

Hahaha već 16 ti put ruše PSN.

Maintenance PSN-a je u stvari rušenje istog?

Ko ruši? Neki mali Japanac saboter :d

Poslednja izmena:
Meni na ps3 radi psn tj skidanje igara ide bez prekida ceo dan a na ps4 ni da mrdne online od podneva.
Bice da se obistinila ona najava za rušenje psna za novaka ali sa malim zakašnjenjem.

Au, ceo dan nema PSN-a, bas htedoh da pikam Battlefront. :(

Nasli su exploite, sad mogu da mu rade sta god hoce. Prvi scenario je DDoS, drugi je da je Sony ugasio servere u pokusaju da zakrpe exploite pre nego sto neko omoguci pirateriju.

https://fail0verflow.com/blog/2015/console-hacking-2015-liner-notes.html

Edit: Verovatno je Sony jer im je danas prvi radni dan posle praznika, prva stvar koju su uradili je da ugase PSN.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je vreme da se otvori thread piraterija na PS4 i da se svi presele tamo, valjda je to poenta postojanja PS4 :d

To, a ovaj thread da ostane za nas koji želimo da pišemo koliko da zaostaje za pc grafikom.

Cekamo jos neke likove da se jave povodom ovog dogadjaja, izgleda da jos nisu primetili vest..

Ja mislim da je vreme da se otvori thread piraterija na PS4 i da se svi presele tamo, valjda je to poenta postojanja PS4 :d

Obzirom na to da si lično ostavio tačno 159 poruka u PS3 jailbreak temi (konačno i neka korist od ovog ubogog vBulletin search-a :D), i da si čak pokušao i da zaradiš na tome, kao i na ylod-u pre toga, verujem da će ti to biti jedna od omiljenih tema, kao što ti je bila i za PS3 :)

Poslednja izmena:
Klasika.
Na kraju ispada da smo mi koji "hejtujemo" Sony vise podrzali kompaniju (nisam hackovao ps3, niti to planiram).

Kome treba cigla od konzole na kojoj si ograničen na offline igranje u današnje vreme, baš me zanima taj single-player sklop ličnosti :D

Obzirom na to da si lično ostavio tačno 159 poruka u PS3 jailbreak temi (konačno i neka korist od ovog ubogog vBulletin search-a :D), i da si čak pokušao i da zaradiš na tome, kao i na ylod-u pre toga, verujem da će ti to biti jedna od omiljenih tema, kao što ti je bila i za PS3 :)

Obzirom da nemas zivot, hvala na statistici koja samo tebi govori da ja jedva cekam jailbreak :)

I nisam ja nista pokusao, ja sam to sve prvi radio dok nije raja provalila 5 godina kasnije, kao i za sve ostalo na svetu :)

Ekipa sto je pronasla exploite zeli da omoguci Linux i SteamOS da rade na Playstation 4, juce su omogucili 3d akceleraciju. Njih PSN piraterija ne zanima, za to ce morati neko drugi da se pobrine. Soniju ide na ruku sto se strucnjaci ne bave piraterijom. Morace neka kineska ili brazilska grupa hakera da se saceka, na zapadu takvi vise ne rastu a i ako ih ima boje se tuzbi i progona.

Ja recimo ni PS3 nikada nisam hackovao, 3 igre koje vredi odigrati sam odigrao, još par probao i batalio, a posle toga je ostao da stoji kao media server dok nije sređen htpc, od onda u kutiji :)

Poslednja izmena:
PS4 stigao do 35.9 miliona...

Još sad kad bude Linux/steam OS, al će da se uživa u pravim stvarima :D

Poslednja izmena:
Ja sam se ubio od muke dok nisam svoj DS4 uspešno povezao sa računarom (Win7 x64). Probao sam razne tutorijale, ali nikako nije hteo da proradi bežično (preko kabla je radio iz prve). Nekad se video, nekad ne, malo radi pa se diskonektuje, pa se uopšte ne vidi, pa ga brišem iz liste uređaja, instaliram, reinstaliram... ma muka.
Ali uspešno sam na kraju sve rešio preko ovog tutorijala: http://forums.pcsx2.net/Thread-Associating-a-DualShock-4-controller-with-Windows-7
Od tada radi bez ikakvog problema.

U stvari, u početku je znala da latencija mnogo skače i da povremeno DS4 postane neupotrebljiv zbog kašnjenja odziva na komande. Koristim ga na dva-tri metra od kućišta, pred televizorom (valjda zato i povežeš bežični kontroler sa kompjuterom). Kućište se nalazi na podu pa je problem bio u tome što je BT adapter bio prenisko. Ubacio sam zato običan produžni USB kabal i sad je adapter fiksiran na većoj visini, na stolu iza monitora i sve radi za desetku. I dalje igram sa iste razdaljine ali nema više nikavog kašnjenja.

I dalje nista, ni uz pomoc ovog tutorijala. Na kraju odnesem kod ortaka i ds4 i usb bt, i na win10 nista se ne promeni. Uparimo telefon sa ds-om al usb bt ne vidi ni jedan od telefona niti ds, tako da kontam da je nesto sa ovim usbom od 180din... *** nisam nasao neki kvalitetniji... Hvala jos jednom

Da li je neko menjao DNS na ps4,ps3? Treba mi zbog Netflixa. Na kompu sam promenio i imam sadrzaj iz US, dok na sony-jima stoji onih 15-ak serija koji su za nase trziste. Pa ako neko ima neki predlog neka napise.

Ja recimo ni PS3 nikada nisam hackovao, 3 igre koje vredi odigrati sam odigrao, još par probao i batalio, a posle toga je ostao da stoji kao media server dok nije sređen htpc, od onda u kutiji :)

PC nema ni jednu igru pa je nekako do j*j*:d

Koja je fora pustanja u rad kod nas ako nisu prilagodili nasem jeziku. Ako moze HBO mogu i oni.

Dva dana je netflix ovde, samo malo strpljenja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno