Ja mislim da je vreme da se otvori thread piraterija na PS4 i da se svi presele tamo, valjda je to poenta postojanja PS4 :d
Obzirom na to da si lično ostavio tačno 159 poruka u PS3 jailbreak temi (konačno i neka korist od ovog ubogog vBulletin search-a), i da si čak pokušao i da zaradiš na tome, kao i na ylod-u pre toga, verujem da će ti to biti jedna od omiljenih tema, kao što ti je bila i za PS3
![]()
Interesantno da se ovom hakovanju najviše raduju oni koji kažu da na PS4 nema šta da se igra.
Ja se najvise radujem emulatoru, jer mi u tom slucaju ne treba Sonijev hardver da bi igrao njihove igre![]()
Ja sam se ubio od muke dok nisam svoj DS4 uspešno povezao sa računarom (Win7 x64). Probao sam razne tutorijale, ali nikako nije hteo da proradi bežično (preko kabla je radio iz prve). Nekad se video, nekad ne, malo radi pa se diskonektuje, pa se uopšte ne vidi, pa ga brišem iz liste uređaja, instaliram, reinstaliram... ma muka.
Ali uspešno sam na kraju sve rešio preko ovog tutorijala: http://forums.pcsx2.net/Thread-Associating-a-DualShock-4-controller-with-Windows-7
Od tada radi bez ikakvog problema.
U stvari, u početku je znala da latencija mnogo skače i da povremeno DS4 postane neupotrebljiv zbog kašnjenja odziva na komande. Koristim ga na dva-tri metra od kućišta, pred televizorom (valjda zato i povežeš bežični kontroler sa kompjuterom). Kućište se nalazi na podu pa je problem bio u tome što je BT adapter bio prenisko. Ubacio sam zato običan produžni USB kabal i sad je adapter fiksiran na većoj visini, na stolu iza monitora i sve radi za desetku. I dalje igram sa iste razdaljine ali nema više nikavog kašnjenja.
PS4 stigao do 35.9 miliona...
Još sad kad bude Linux/steam OS, al će da se uživa u pravim stvarima![]()
Cenim da cemo imati ovde mnogo vise posetilaca :d
Ja recimo ni PS3 nikada nisam hackovao, 3 igre koje vredi odigrati sam odigrao, još par probao i batalio, a posle toga je ostao da stoji kao media server dok nije sređen htpc, od onda u kutiji![]()
Koja je fora pustanja u rad kod nas ako nisu prilagodili nasem jeziku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari