Da ne davimo ovde ljude sa ovim, dobra su oba pa kome šta odgovara...Sad si ti nekako uspeo da napravis kako je bolje imati losiju stvar
Menjac naravno narucen![]()
Postoji li neko ko koristi konzolu, a da se igra preko monitora? Imam odredjene nedoumice vezane za povezivanje istog sa PS3 (necu biti kod kuce preko leta, a TV da vucem sa sobom ne mogu) i pride sa odabirom zvucnog izvora. Pitam ovde, da ne bih ozivljavao zamrlu PS3 only temu i molim za kontakt preko PM da ne bih "djubrio" previse ni ovde. Hvala unapred.
Ja za PS4 koristim monitor od 27'' (osvezenje 2ms) i na isti monitor mi je povezan PC pa se lako prebacim kada mi je potrebno, i prezadovoljan sam, nemam bukvano ni jednu zamerku. Kad imam drustvo onda se prebacimo na TV, ali kada igram sam monitor mi je sasvim dovoljan. Nisam imao ni jedan problem sa bojama niti ghostingom.
A new media player application is available now for the PS4, Sony has confirmed via PlayStation Blog. A Media Player icon will appear in the PS4 content area; all you need to do is select it and you’ll be able to begin the small download.
Sony explains the PS4 Media Player works with both home servers and via USB. Supported file formats and codecs are listed below.
Video
MKV
Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
Audio: MP3, AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
AVI
Visual: MPEG4 ASP, H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
Audio: MP3, AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
MP4
Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
Audio: AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
MPEG-2 TS
Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2, MPEG2 Visual
Audio: MP2(MPEG2 Audio Layer 2), AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
AVCHD: (.m2ts, .mts)
Photo
JPEG (based on DCF 2.0/Exif 2.21)
BMP
PNG
Music
MP3
AAC (M4A)
This evening Sony showcased a horde of games, including The Last Guardian, Uncharted 4, new games from Media Molecule and Guerrilla Games, the new Hitman, the Final Fantasy VII Remake, a crowdfunded Shenmue III, and many more.
+1@driver
:d Koga briga sta ti mislis :wave:
Kako nema? Pa ja sve sto skidam 95% je u mkv formatu, onih 5% mp4.
+1
Pusti ga troluje, lozi ljude samo ko i obicno.
Nervira druge i smeje se kuci na svom iMac-u od 1688 evra.
Cekaj jel ovo znaci da ce moci HD mkv filmove pustati sa PS4 direktno?
Nije da mi treba, tu mi je komp pored TV-a, cisto da znam.
Imacemo jednu lepu ekskluzivu:
@ driver Gledam bluray ripove 720P i 1080P, sve je mkv ili neki mp4 ali mp4 retko.
Ne znam ja sta ti skidas.....
i stvarno je mnogo retko naleteti na mkv, sad mozda zavisi koji kvalitet gledas i ciji release...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari