Rhisonicus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2014
- Poena
- 225
Poor PC, ostade bez jos jedne svoje ekskluzive. :d Jos samo da prebace Euro Truck Simulator i PS4 ce postati Risbo (simmer) friendly konzola. 😀
Nekad je i Risbo bio ljubitelj konzola, samo sto je onda pocelo da mu se vrti u glavi dok je igrao KZ.....
Ostalo je istorija :d
Realno uzeo sam je jer nisam mogao da docekam GTA IV na PC-u 🙂 Posle na silu igrao hitove, Unchartede i ostalo, jedva se nakanio da ih predjem, jednostavno ne moze vise da me zabavlja da klikcem "X" kad mi igra to kaze i prelazim nivoe 🙂 KZ2 druzenje je bilo super, ali generalno naslovi i mentalitet koji se fura na konzolama nisu za mene 🙂
Meni je izazov zabavan, konzolasima je fizika automobila sa drugih planeta zabavna, sa uvek vrhunskim izjavama (imam svoj pravi automobil koji vozim do posla ako hocu realnu fiziku :d ) 🙂
Totalni offtopic znam, isprovociran sam kao i uvek 😛
Istina boli......
Nama nesmeta, raduje nas što će konzolaši imati konačno šta da odigraju na ovoj geranaciji konzola osim remastera :d
I meni smeta sto je konzola bucna. Zavisi naravno od igre, nekada je necujna, ali npr u AC Unity je iritantno glasna i narusava mi " iskustvo igranja".
I eto tebe opet u temi kod konzolaša 😀, PS4 nije ni upola bučan kao PS3 šta više radi tiho ali po ovoj vrućini možda malo se čuje ništa strašno...I dalje isti problem kao sa PS3, zvuk bukvalno kao fen za kosu.. i trademark bench savet "pojacaj zvuk/stavi slusalice" 🙂
Idi bre drajveru stomak me zaboleo [emoji3]
@ Gdin_M Pre par meseci ljudi iz naughty dog-a su rekli da ce uncharted 4 raditi na 30fps.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari