'oce li taj GT7 :d
Ocekujem najavu [VR compatibile] prologa za launch Morpheusa i brz izlazak pune igre. Ko zna mozda i iznenade sa ranom punom igrom.
Iskreno, najvise me privlaci sto ce najverovatnije odraditi HQ verziju Isle of Man staze. 😀 To ce biti madness nauciti za voznju.
https://www.youtube.com/watch?v=d9rTfiMqn30
Pogledajte kako se vozi Nurburgring i koliko je to interesantno, na motoru, autu, bilo cemu
Ovi iz logija su na nekoj stomakliji, pa ko ce da im kupi redizajnirani g27 po ceni skoro kao T500rs 🙂 T300 je verovatno bolji od ovoga 🙂 poslednji trzaji zivota Logija 🙂
Po kom osnovu je bolji ? Pa cenovno je niza klasa i broj je manji, cak i da ne probas oba jasno ti je, a kad ih probas onda ti je stvarno jasno 🙂 A cak i da su isti, papucice su bitne koliko i volan, a na T300 su losije i od prastarog G25.
Pa kako prozvan kad mogu moj volan da zamenim za T300 i da mi ostane za kafanu sa drustvom 🙂, ali nesto mi govori da to ipak necu da uradim. Nisam dugo probao T300 ali mi ne deluje tako robusno i kao da ce da izdrzi sve, kao sto T500 deluje, a opet da ponovim, pedale su bitne koliko i volan, pa da je T500 losiji bice bolji zbog pedala 🙂
I ja stvarno ne mogu da se setim proizvoda iste firme gde je jeftiniji bolji 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari