Killzone Shadowfall? Meni je bio sasvim dobar. Jedna od prvih igara koje sam odigrao na PS4 i svakako prvi FPS koji sam ikad odigrao preko gejmpeda. I bio mi je baš OK. Desetak sati traje kampanja i bila mi je zanimljiva i uzbudljiva. Čak je i multi solidan, ali za njega nemam vremena, a i generalno volim igre za jednog igrača, sa dobrom pričom.
The Last of Us je must have ako ga nisi već igrao na PS3 - remek-delo.
O Driveclubu sam ti napisao više u temi o toj igri, meni je baš odličan.
Najbolje je što su sve ove igre već "vremešne" i lako ih nalaziš za malo para. A i novije igre na disku mogu da se nađu za znatno manje nego kod nas (upoređujem čak i sa malim oglasima, o redovnim cenama u domaćim radnjama tek da ne govorim). Npr. sa sajta
www.base.com sam odvojeno kupio Wolfenstein i Metro Redux za po 20-ak evra, sa slanjem i carinom me je izašlo slično kao da sam ih kupio polovne kod nas (ili čak manje). Šalju iz UK, stiže za 5-7 dana, čak koštaju manje nego što stoji na sajtu jer na checkoutu skidaju porez za nas izvan EU.
Ne stižem da igram mnogo igara, pa ih ne kupujem na tone. Zato mi i više odgovara da imam igre na disku nego da jurim neke šerove itd. I ne kupujem diskove da bih ih kasnije prodavao, jednostavno mi se sviđaju na polici i imam osećaj kao da gradim pravu kolekciju. Sa digitalnim igrama nekako nemam taj osećaj. Ali svako ima pravo na svoje mišljenje.