Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo je poceo pre-load na PS4 za Pcars, ako nekoga zanima (; PSN-UK verzija ...usitnilo 🙂

Covece sta rade sa igrom za US store, nema je jos uvek...

Covece sta rade sa igrom za US store, nema je jos uvek...
Ne rade ništa 🙂 izlazi tek 12og na US store...nego čoveče koji smor stavio sam još danas da se skida igra i jedva sam dogurao do 14 od 19gb, sporo ide mnogo neko zagušenje opasno, navalio narod 🙂

Ja sam sinoc skinuo 35giga Wolfenstein The Old Blood sa PSN-a, islo mi je max brzinom.

Skidao sam i ja jutros ove nove ps+ igre i išlo je punom brzinom al ovo ko za inat neće, probao sam restart konzole i ono krene kako treba i skoro stane posle par minuta, da poludiš pa gde posle toliko čekanja da zeza download...

Ne rade ništa 🙂 izlazi tek 12og na US store...

Znam ja to, ali kapiras da nema pre-order uopste, o tome se radi 🙂
Ako izlazi za nedelju dana obicaj je da se mnogo ranije postavi na Store, zar ne 😀

Aj javi utiske 😉

Šta je više nisi "GTA" :d smorila te igra garant🙂

[YOUTUBE]gYaqmz_Ppc0[/YOUTUBE]

Mad Max Dynamic Theme, besplatna tema na UK store-u 😉.

Poz.

E super. Kada ste vec pricali o Witcher-u 3,sta mislite kakva ce razlika biti izmedju PC i PS4 verzije? Po pitanju grafike naravno...Gledao sam malo ovih par videa,nemam pojima...mozda zato sto je kompresovano na YT-bu ili sta god,malo kao da nije to to. Mozda i gresim ili puno ocekujem 🙂 Ali FPS je strava,nema sta.

Pitam najvise za misljenje zato sto se razmisljam da li da kupim PC ili PS4 verziju. Komp mi nije los,koliko sam citao,rekao bih da ce izvlaciti jedno 40-45 frameova na max-u(760 gtx i 8350 amd etc.) Sve u svemu,hvala na odgovorima unapred 🙂

Ja sam ima iati problem prošle godine na ps3,mesec dana nisam mogao na psn preko kablovskog neta. Proradio sam od sebe.

Ja imam problem ceo dan a evo i noćas ne mogu ništa da skinem sa PS radnje ni ove nove PS+ igre a ni Mad Max temu stalno mi izbacuje A DNS error hes occured NW-3124-5,probao da resetujem ruter i konzoču ali ne pomaže do sada nisam imao sličnih problema.
Stavi neki open dns kad podesavas internet vezu na konzoli i ima da ti radi download. Imao sam i ja pre neki dan taj problem i ovako sam ga resio.

Ljudi čista preporuka za PCars od mene,nemam šta da kažem osim ko voli ovaj tip igara-vožnji obavezna kupovina...skockali su ovu PS4 verziju samo tako,evo jedan klip od mene vozio sam ovo jutros u 03:00 nisam znao za sebe od umora 😀

Ja cekam da se pojavi na US storu, ako se to ne desi uskoro uzimam na UK. btw Milos dobra vožnja.

Ja imam problem ceo dan a evo i noćas ne mogu ništa da skinem sa PS radnje ni ove nove PS+ igre a ni Mad Max temu stalno mi izbacuje A DNS error hes occured NW-3124-5,probao da resetujem ruter i konzoču ali ne pomaže do sada nisam imao sličnih problema.

Prebaci se na Google DNS i proradice ti sve.
Primary 8.8.8.8
Secondary 8.8.4.4

PS4 ce te pitati za nekoliko drugih stvari, ali sve ostavi na automatic osim DNS podesavanja.

Nazovi provajdera, u portovima ti je problem...

Najverovatnije da moras uneti ove portove 10050, 10051, 10040, 10060, 50000, 60000 koju je Sony podrska dala jednom decku na drugom forumu.

Tom izmenom DNS-a sto si uradio resio si problem da ne izbacuje nikakve greske, ali download je uzasno spor...

Napravio bih US nalog za psn store, neka preporuka kartice sa kojom bih kupovao?

Stavio sam sada taj google dns počeo je da skida ali strašno sporo za 3gb piše 11 sati, ali bolje to nego nikako hvala vam na pomoći.

DNS nema veze sa brzinom downolada, on se koristi samo za uparivanje konekcija izmedju IP adresa. Probaj da pauziras download i posle par sec ga upalis opet.

Meni isto izbacuje errore kod download-a, i to od pre par dana. A sve ostalo radi bez problema. PSN, YouTube, surf...

DNS nema veze sa brzinom downolada, on se koristi samo za uparivanje konekcija izmedju IP adresa. Probaj da pauziras download i posle par sec ga upalis opet.
Probao sam ovu taktiku da pauziram i dalo je rezultate,imao sam sličan problem na PS3 još 2010 isto sam stavljao taj google dns i nije bilo dalo rezultata tada nisam mogao ni na PSN da se ulogujem,što sada nije bio slučaj. Tada sam promenio provajdera i od onda do sada je sve odlično radila.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno