Toliko su odlagali igru da si mogao da skupiš para za prava kola a ne volan :dSpreman čovek 😀
Ne rade ništa 🙂 izlazi tek 12og na US store...nego čoveče koji smor stavio sam još danas da se skida igra i jedva sam dogurao do 14 od 19gb, sporo ide mnogo neko zagušenje opasno, navalio narod 🙂Covece sta rade sa igrom za US store, nema je jos uvek...
Ne rade ništa 🙂 izlazi tek 12og na US store...
Šta je više nisi "GTA" :d smorila te igra garant🙂
Mad Max Dynamic Theme, besplatna tema na UK store-u 😉.
Poz.
Stavi neki open dns kad podesavas internet vezu na konzoli i ima da ti radi download. Imao sam i ja pre neki dan taj problem i ovako sam ga resio.Ja imam problem ceo dan a evo i noćas ne mogu ništa da skinem sa PS radnje ni ove nove PS+ igre a ni Mad Max temu stalno mi izbacuje A DNS error hes occured NW-3124-5,probao da resetujem ruter i konzoču ali ne pomaže do sada nisam imao sličnih problema.
Ja imam problem ceo dan a evo i noćas ne mogu ništa da skinem sa PS radnje ni ove nove PS+ igre a ni Mad Max temu stalno mi izbacuje A DNS error hes occured NW-3124-5,probao da resetujem ruter i konzoču ali ne pomaže do sada nisam imao sličnih problema.
Stavio sam sada taj google dns počeo je da skida ali strašno sporo za 3gb piše 11 sati, ali bolje to nego nikako hvala vam na pomoći.
Napravio bih US nalog za psn store, neka preporuka kartice sa kojom bih kupovao?
Probao sam ovu taktiku da pauziram i dalo je rezultate,imao sam sličan problem na PS3 još 2010 isto sam stavljao taj google dns i nije bilo dalo rezultata tada nisam mogao ni na PSN da se ulogujem,što sada nije bio slučaj. Tada sam promenio provajdera i od onda do sada je sve odlično radila.DNS nema veze sa brzinom downolada, on se koristi samo za uparivanje konekcija izmedju IP adresa. Probaj da pauziras download i posle par sec ga upalis opet.
Neam americku karticu 🙂
Vaucere mogu sa nasom nekom karticom kupovati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari