Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
*** kad ti ne možeš doći uopšte do tog dela da igru zaigraš i kažeš "E pa nije ni loša". Vidim samo početni ekran i press start i nakon toga error.

Ocu da dopunim moj UK PSN wallet i websajt totalno odbija da prihvati moju kreditnu karticu [intezina internet kartica, normalno radi na Steamu].

Dajte neki info kako da resim problem. Probao sam koristim moj billing adress, kao i nekoliko UK adresa, svaki put mi kaze "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully."

Probao sam da kupim i PSN Wallet Code preko amazon.co.uk koristeci UK adresu, ali tu processing traje 5 minuta i onda failuje i kaze mi da ce transakcija biti cancelovana za par sati.

Poslednja izmena:
Ja uopste ne dopunjavam vise taj wallet, tu je i meni nesto izbaciovao slicno..vec duze vreme povezan direktno na Amex i samo kupujem direktno

*** kad ti ne možeš doći uopšte do tog dela da igru zaigraš i kažeš "E pa nije ni loša". Vidim samo početni ekran i press start i nakon toga error.
Eto meni je Destiny legao bas fino, igrao sam ga do pre nekih par nedelja i na ps3 i ps4,stigao do 29 levela i onda batalio jer mi se nakupilo brdo drugih igara.Jako retko mi se desilo da igra izbaci iz mp-a.Mozda 20 puta od kada je igra izasla. Svako neka kupuje igre kako zeli ali da se sher isplati to je cinjenica.

Ocu da dopunim moj UK PSN wallet i websajt totalno odbija da prihvati moju kreditnu karticu [intezina internet kartica, normalno radi na Steamu].

Dajte neki info kako da resim problem. Probao sam koristim moj billing adress, kao i nekoliko UK adresa, svaki put mi kaze "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully."

Probao sam da kupim i PSN Wallet Code preko amazon.co.uk koristeci UK adresu, ali tu processing traje 5 minuta i onda failuje i kaze mi da ce transakcija biti cancelovana za par sati.

Ne mozes nikako sa intezinom, jer je kartica na ime.....
Ja moj UK nalog dopunjavam preko Erste gift kartice ( posto nju mozes da poklonis, onda moze da se desi da zavrsi na nekoj adresi u UK, te moraju da je prihvate :d )......
Jednostavno uplatis na nju koliko hoces da dopunis wallet i to je to...

Ja koristim Erste na ime i prolazi, ali naravno na sajtovima, ne direktno na PS Store.
Ocigledno zavisi od vise faktora...

Realno mogu ja sa mojom SRB karticom da se nalazim u Americi, pa placam tamo na njihovim sajtovima sa njom, to je sve legalno, ne znam sto ne bi dozvoljavali...

Ok, generalno US je posebna prica, ali bilo gde drugde u svetu ne znam zasto ne bi prolazilo...

Prosla im je kupovina PSN vaucera preko AmazonUK, iskoristio sam adresu nekog random hotela.

Poklon kartica erste banke prolazi direktno na uk psn-u, 100%

Traje 5 min u banci da je dobiješ.

Svi ostali su srecni da ti uzmu pare preko bilo koje internet kartice, jedino se Sony pravi pametan pa proverava da li je adresa na kartici ista kao i adresa koja je uneta na PSN-u....
To mi nikada nece biti jasno, hocu da potrosim svoje pare na njih, a oni zele da mi ustede trosak..... :d
IdiJ0ti....

Ne moze, share nije prodaja digitalne igre i nije prihvatljiva varijanta za vecinu ljudi... Ja se ni u ludilu ne bih petljao sa tim.

A da probas pa da vidis da je to IDENTICNO kao da si sam kupio digitalnu verziju ? :d Potpuno isto igras online ili offline, potpuno isto mozes da je prodas, razlika je opet u korist sharea gde gubis znatno manje para. Vecina igara kosta $59, bilo da je digitalna ili na disku, kad serujes sve te kosta pola cene. Nemoj da pravis CH nalog, nego USA, i imaces sve najjeftinije i najazurniji PSN, logicno kada je najjace trziste.

Pa nije problem kad jednom to odradis, petljancija je sama "kupovina" igre, dupli, trodupli nalozi i sl...
I sta podrazumevas pod ovim: "potpuno isto mozes da je prodas".

Svi ostali su srecni da ti uzmu pare preko bilo koje internet kartice, jedino se Sony pravi pametan pa proverava da li je adresa na kartici ista kao i adresa koja je uneta na PSN-u....
To mi nikada nece biti jasno, hocu da potrosim svoje pare na njih, a oni zele da mi ustede trosak..... :d
IdiJ0ti....

Shut up and take my money :d

Pa nije problem kad jednom to odradis, petljancija je sama "kupovina" igre, dupli, trodupli nalozi i sl...
I sta podrazumevas pod ovim: "potpuno isto mozes da je prodas".

Pa nije nista tu komplikovano, jedina razlika je u tome sto kupovina sharea traje nekoliko dana dok se ne skupi ekipa. Na razmenaigara forumu imas sve informacije u vezi sa tim, sve uglavnom ide preko jednog coveka koji je napravio hiljade sherova do sada i nemas tu sta da razmishljas. Ti samo kazes "hocu ja" i on sve zavrsi za tebe, uplatis mu, on ti poshalje user i pass za PSN i ti skidas kao da si sam kupio. Kada ti se vise ne igra ta igra, na tom istom forumu stavis da je prodajes, sto recimo ne mozes da uradis sa digitalnom kopijom koju si sam kupio, jer je na tvom nalogu. Kada se seruje, svaka igra ima svoj nalog pa ti u stvari prodajes nalog, ne igru.

Kakva je situacija kod vas sto se tice gasenja konzole?
Dal stavljate stalno u rest mode ili turn off?

U rest mode jedino ako nešto skidam.

Ja skoro uvek drzim standby mod jer cesto punim mob preko konzole.

Pa nije nista tu komplikovano, jedina razlika je u tome sto kupovina sharea traje nekoliko dana dok se ne skupi ekipa. Na razmenaigara forumu imas sve informacije u vezi sa tim, sve uglavnom ide preko jednog coveka koji je napravio hiljade sherova do sada i nemas tu sta da razmishljas. Ti samo kazes "hocu ja" i on sve zavrsi za tebe, uplatis mu, on ti poshalje user i pass za PSN i ti skidas kao da si sam kupio. Kada ti se vise ne igra ta igra, na tom istom forumu stavis da je prodajes, sto recimo ne mozes da uradis sa digitalnom kopijom koju si sam kupio, jer je na tvom nalogu. Kada se seruje, svaka igra ima svoj nalog pa ti u stvari prodajes nalog, ne igru.

U prevodu das user name i pass onome ko kupi od tebe igru. Nije nista specijalno.

Pa da, on tebi kes, ti njemu user/pass za nalog, moze se zavrsiti u roku od pola sata online placanjem.

Hahahah, znas kako je smesno kad ga licno poznajes puno godina :d

Znas ono kad nemam pojma koji je on, ali opet je smesno :d :d
Mislim samo pretpostavljam koji je :d

Dobar klip za ps4 temu, realno ovde pripada 😀

Treba nam ovakav klip za svakoga i biće bolji forum 🙂. Kako se sad ljutiti na Borisa...

Poslednja izmena:
Hahahaha ček ček, taj šmrljo u crnom je Boris Ložač?

Poslednja izmena:
Hahahaha, šmrljo :d:d

Nego bre dajte neki servis za Dualshock 4 🙂 Necu da idem kod nekoga ko pojma nema...

Ja mislim da nema toga što ti tražiš. Kod nas nema pravog servisa, sve neko budženje.

Ne znam da li to što je roaming uvoznik menja nešto...

Ni za ps3 nismo imali ljudski servis, možda je eventualno ps2 bio u dovoljnoj meri jednostavan i provalijen.

A tek sa ds4 niko nema Iskustva, bolje ćeš ti to odraditi 🙂

PS: javljaj se šmrljo, ne pravi se da spavaš 😀

Poslednja izmena:
Hahaha 🙂 'de ce da ti se javi, on je na visem nivou od ovih glupih konzolasa :d

Nije mi bitno da je neki zvanicni servis, nego samo trazim preporuku za nekoga sa iskustvom, stvarno nemam vremena da se bakcem sam. Jos uvek imam potpuno ispravan DS3 koji sam otvorio da ocistim i nikad ga zatvorio jer je komolikovano, treba sest ruku 🙂🙂 Taman i to moze da mi zavrsi 🙂

Poslednja izmena:
Da li je neko probao sa Erste poklon karticom da dopuni CRO nalog? Inteza više ne prolazi. Negde sam pročitao da one vaučer PSN kartice za EU važe za sve EU naloge. Ono varijanta kupiš u Nemačkoj karticu, a možeš da redeemuješ onaj kod na bilo kom EU nalogu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno