Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda me ne bi ni malo čudilo da je namešteno, čim je neki šmrljo koji je baš tog dana registrovan i osvojio konzolu, ma idi begaj...

Pa cilj te nagradne igre, kao i svake druge je bio da se navuce sto vise novih korisnika :d

^ nebitno to nego sta je bre ovo sa Lozacevom fizikom u kolu?! :d

Poslednja izmena:
To je skroz normalno i na to stvarno ne treba gledati. Konzolu treba da osvoji onaj ko ima najviše sreće, a ne onaj ko je najduže na forumu ili ima najviše poruka ili koječega.

Pa ja nisam ni napisao da treba da osvoji neko zbog svog staža na forumu,već da je vrlo interesantno da ima 10 komentara a 8 hjih im je prvi komentar.
Pa kada će se znati ko je dobio,ako se već zna gde piše?

***, u Hrvatskoj je bilo jedno 10-ak konzola na nagradnim igrama i bar 50ak u prodaji. Sav novac od prodatih je uplaćen u humanitarne svrhe.
A ovo kod nas kad pogledaš sve nešto shady, mutno i pokvareno.

Tamo konzola koštala 500€ u slobodnoj prodaji (ipak je i kamera u paketu) a kod nas 650€. Kod njih PDV 25%, a kod nas 20%.
Ko tu koga, da ne kažem šta.

Bolja je nego u AC IV ako te je to zanimalo, a i FPS je dosta stabilniji posle četvrtog update-a.

Možda ima na Gamersyde.

Unfortunately yes, ali sada je ok.

Ja koliko sam razumeo, Black Flag je bolja igra, a vidim da konzistentno radi lepo...

Nego, jel ima neko ideju gde da nosim joypad u pouzdan servis ? Zeza nesto leva pecurka, kao da ne moze svaki put da se gurne napred do kraja...

Pa u garanciji je zar ne?

Pogledajte prilog 159193

Nyko Unveils Data Bank for PS4, Makes 3.5″ Hard Drives Compatible as Internal Storage

At the 2015 Consumer Electronics Show (CES) this week, Nyko unveiled a couple of new PlayStation 4 accessories – the Data Bank and Type Pad.

Planned for launch in the first half of 2015, the Data Bank for PS4 is a hard drive dock that replaces the top of the console and the 2.5” hard drive in order to provide compatibility with 3.5” hard drives as internal storage. Nyko explained what advantages this gives you:

The solution eliminates the need for an external hard drive, which currently cannot support game installs or save data. This also allows for larger storage, faster running speeds and less expensive prices found with 3.5” hard drives. The design of the replacement dock lid seamlessly matches the minimalist design of the PS4. Once a 3.5” drive is slid into the Data Bank, a built-in LED strip illuminates while the console is accessing its memory.

Pogledajte prilog 159194

As for the Type Pad, that’s shipping in the first half of 2015 and is compatible with all Bluetooth keyboard-enabled apps and games. Attaching to the bottom of DualShock 4 controllers, it allows you to chat with friends during multiplayer and it also includes a mini-analog nub for quick menu navigation. It can be turned off to conserve battery life, with recharging done through any standard micro-USB cable.

Potential prices weren’t revealed for either of the new accessories.

Ovo drugo mi se mnogo svidja, taman sam hteo uzeti neku tastaturu ali sacekacu sada, definitivno.
Iako ce verovatno odrati po ceni.

Mada vidim da type pad koristi 3,5 mm izlaz, sto znaci da ako je on utaknut ne mogu se utaknuti i sluske ?
Imam onaj razdelnik, ali pitanje hoce funkcionisati tako.

Možda taj type pad ima na sebi 3.5 mm ulaz, bar bi tako trebalo.

Pa u garanciji je zar ne?

Pa jeste, ali ne verujem da se fizicka ostecenja joypada racunaju pod garanciju 🙂 Mislim nije on pao pa se ostetio, ali to su mehanicki delovi koji trpe neko "maltretiranje", mislim da cu da se iscimam bezveze samo 🙂 Lakse mi je da odem i zamenim celu pecurku ili sta vec je potrebno, samo ne znam ko je to poceo prvi da radi pa ima najvise iskustva...

Samo Hitachi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno