Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo meni je krenula da guma polako na jednom kraju da se skida. Imam konzolu neki 3 meseca i cepao sam fudbal dosta na njoj. Mora da kupim one zastitne kapice i da stavim, da sprecim da se celo ne oguli.

Nego, jel zna neko kad ce oficijalna aplikacija za youtubu?

Poz Sonijevci.

Jedno pitanje, ako neko može ukratko da mi odgovori. Gledanje mkv-a na soniju? Jel neophodan konverter i ako da, šta tj koji preporučujete?

I šta je sa PES 2014, koliko sam čitao nije ga ni bilo za SPS4? Sony mi je u igraonici, pa zato pitam...

Aktuelno 🙂

Koliko vidim mkv kontejner nije podrzan, pa moras da konvertujes u mp4 ako hoces da pustis. Ovo moze da odradi bilo koji konvertor, samo nisam siguran kakve tacno postavke trebaju.

Takodje PES2014 nije ni izlazio za ove nove konzole, a imas PES2015 demo ns PSN store pa skini njega i probaj.

Da li me je Fifa smorila (igram je od prve xbox 360 verzije), ili je stvarno tako, ali i meni je PES ove godine zabavniji.

a imas PES2015 demo ns PSN store pa skini njega i probaj.

Uslovi potrebni za download? Ovo mi je prvi sony, pa mi je sve novo. 🙂 Neko mi reče da mora da se uplati pretplata za PSN on line?

Za taj demo ne mora. Ispravite me ako gresim.
Moras za igre koje ces igrati online, odnosno u multiplayeru online.
Znaci sto se tvoje igraonice tice, i igranja Fife ili PES-a nece ti nikada trebati (da li demo ili full igra svejedno).
Zato sto tamo ljudi igraju jedni protiv drugih, ne kace se Online pa igraju sa nekim ko nije vec u igraonici.
Ali sto se tice ostalih igara i igranja MP-a, vecinom se mora imati pretplata jer kako igrati recimo BF4 ili igre tog tipa drugacije nego online.
Sve sportske igre nemaju potrebu za PS+ sto se tice igraonice, tako da ti u sustini to ne treba.
Treba ako si kuci, a hoces da igras sa nekim ko nije fizicki pored tebe, onda se moras kaciti online.

Onda *** mora ps+.
Mozes napraviti share ps+ pretplate ako ima vise konzola, da bude jeftinije.

Ma ne treba mi on line igranje. Msm, ne po cenu da plaćam, dovoljno je što ću pući pare na original igrice.

Ne mora da se uplati bilo šta, regularno sam skinuo oba demoa (fifa 2015 i pes 2015).

Hvala.

Tokom sledeceg meseca stize PS4 firmware koji ce omoguciti slanje Remote Play-a na android uredjaje [ko oce, moze da aktivira RP app na bilo kom Android 4.0+ telefonu ili tabletu].

Ovaj rece da ce raditi samo sa xperia telefonima.

Poslednja izmena:
Super, nego pitam se hoce li biti ista za ios u buducnosti..valjalo bi

Trebali su da naprave bolji sleep i wakeup. Igra treba da nastavi od mesta gde je ps4 uspravan.

I funkciju restart, to mi bas fali. Sta je to problem?

Obican restart konzole, ne samo turn off ili stand by. *** nekada mi se zapuca, moram turn off, pa opet pali.
Mislim sta je problem ubaciti dugme restarta, da samo na jedan klik resis stvar.
Nisam imao ps3, ne znam jel to neka univerzalna stvar za konzole da nemaju restart ili sta, ali pomaze nekad, kao i za PC sto pomaze.
Jbni android ima restart.

Poslednja izmena:
Ja ne znam ni za jednu konzolu u zadnjih par generacija koja je imala restart dugme. Nepotreban funkcionality za uredjaje koji jako retko imaju kriticne softverske greske.

Dolazim iz PC sveta i jos uvek mi traje faza prilagodjavanja, pa neke sitnice zapazam, sto iz navike, sto iz potrebe.
Sto kazes, nadam se da nece biti vece potrebe za tim...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno