Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se upalise instrumenti zbog vatrometa? koji je 100 metara od automobila? 🙂

Saznaces kad skupis pare za dobar auto. 😀

Ambient light senzor auta za automatsko podesavanje osvetljenja dashboard-a je "malko" preosetljiv u DriveClub-u, ali sama cinjenica da su podrzali taj senzor je dokaz da su developeri manijaci koji su mislili na sve.

UK ili US nalog? Jel si radio nesto pre toga ili...?

Hrvatski nalog, prijavio se preko onog sajta ranije, mislim da je Sony Official Bloudborne strana.
Kod šalje Sony Europe, a raspored testiranja izgleda ovako
Pogledajte prilog 151003

Znači malo večeras, malo u nedelju uveče. 4.2GB

xeowwc.gif

Iako se slazem sa Borisom da ovakvu grafiku zasluzuje bolja igra/ideja nego sto je ovaj DriveClub, moram reci da je ipak mnogo bolja od konkurencije. Jedini ozbiljan greh su poeni ali to je koliko toliko ukusno izvedeno. Ko je probao Crew ili onaj nesrecni konkurentski Forza Horizon mogao je da vidi kako zaista izgledaju uzasne igre. Da nisu trpali "RPG elemente" u DriveClub mogao je biti pravi naslednik matorih Need For Speed igara, ovako ti poeni malo kvare dozivljaj.

Nisam igrao Forza Horizon 2, to sam gledao na streamu (ne znam nikoga dovoljno ludog da kupi Xbox One). Igra se svodi na cukanje svega na sta naidjes i izvodjenje "trikova". Vise lici na Tony Hawk Pro Skater sa autima nego na Burnout Paradise (mnogo ozbiljnija igra od FH2). Ili kao Carmageddon bez pesaka. Sve u svemu grozna jedna voznja sa bangavom xbone grafikom (sve xbone igre imaju taj neki plastelin izgled uz ruzno zuscasto osvetljenje) i fizikom voznje koja je gora nego li u Far Cry 3.

He he konzola ne dozvoljava snimanje gameplay-a Bloodbourne-a. Lepa grafika, kretanje je dobro ali i vrlo iritantno kad nekoga treba naciljati Molotovljevim koktelom ili kamenom.
Nisam igrao Souls igre, ali sam ih video. Ovo je dobar napredak, ali mi se licno ne dopada uopste. Nece biti u mojoj kolekciji.

.

@g@w Ok, ja igru igram od kada je izasla. Ovo sto si napisao veze sa zivotom nema.

Poslednja izmena:
Naravno da ti se ne dopada, nista neobicno. Nije mi jasno zasto Sony misli da ce, ako From Software igre ucini ekskluzivnim, to znaciti da ce se svima svideti i da ce ih svi kupiti i naprasno zavoleti i zaigrati. Zanr je niche market, samo sebi pucaju u nogu posto je From Software finansijski pokriven. Od cele price jedino ce Sony imati gubitak jer se Bloodborn nece prodati u vise od 3 miliona primeraka kao ni jedan nastavak do tada a oni su ko zna koliko ulozili u ekskluzivitet.

@shin-bojan: Meni tako izgledalo na twitchu. Mozda drugacije izgleda kada neko drugi igra. Mada tebi licno ne verujem nista jer si xbox fanboj 🙂

Poslednja izmena:
Od cele price jedino ce Sony imati gubitak jer se Bloodborn nece prodati u vise od 3 miliona primeraka kao ni jedan nastavak do tada a oni su ko zna koliko ulozili u ekskluzivitet.
Sony finansira i izdaje igru, nikakav ekskluzivitet nije placen.

Sony je finansirao i izdao Deamon's Souls, pa im se nije "dopala" igra i nisu želeli da finansiraju izdavanje igre van Japana. Da se dobra reč nije proširila među gejminh zajednicom van Japana i da FS nije našao nove partnere za izdavanje igre van Japana, igra bi vrlo verovatno bila mrtva. Što bi u najmanju ruku bio zločin prema čovenosti :d

Posle takve istorije sony je sigurno morao da istrese dubok džak novca da bi ponovo privoleo ljude iz FS-a.

54NA-8BND-3948

Bloodborne alpha key, za PAL naloge.

The Alpha Test will be open for a limited time on the following days:
Wednesday October 1st 19:00~22:00 (CET), 18:00~21:00 (BST)
Friday October 3rd 19:00~22:00 (CET), 18:00~21:00 (BST)
Sunday October 5th 19:00~22:00 (CET), 18:00~21:00 (BST)

Please join us on the days and time above to participate in the Bloodborne™ Alpha Test.

A mozda i nece. 🙂 Meni takodje FH2 deluje sjajno a i vidim da su svi odusevljeni sa njom, a cak i mislim da ce mi biti veci zabava od Driveclub-a.

Takodje da ne zapocinjem sad pricu, i The Crew je sasvim solidna igra kad se duze odigra i poigra sa vecinom vozila.

U svakom slucaju gomila dobrih voznji ove jeseni.

Sta bi sa Shadow of Mordor?
30 ili 60 frejmova?

Spominjano je da ce ici na 60fps, pa makar i kao unlocked framerate a ne zakucanih 60. Medjutim ovi iz Eurogamera kazu da je 30.

Poz Sonijevci.

Jedno pitanje, ako neko može ukratko da mi odgovori. Gledanje mkv-a na soniju? Jel neophodan konverter i ako da, šta tj koji preporučujete?

I šta je sa PES 2014, koliko sam čitao nije ga ni bilo za SPS4? Sony mi je u igraonici, pa zato pitam...

[YOUTUBE]osID3_rjGlE[/YOUTUBE]
Mozda ces njima verovati http://www.youtube.com/watch?v=rqcqt4jiG2w&t=5m30s .

Sto bi njima verovao, jer se zovu Inside Sim Racing? Gledao sam ih pre nekoliko meseci kako su za isto neku glupost od voznje tupili kako je vrh, od tada ih ne uzimam za ozbiljno. Mada ko god koristi izraz simcade u pozitivnom kontekstu ne zasluzuje paznju. Za igre koncipirane kao sto je FH2, Asphalt i slicno... Mario Kart je mama. Veselija, zabavnija igra u kojoj cela ta nerealna prica ima smisla jer se igra odvija u izmisljenom univerzumu. Jedina druga igra na tu foru da je valjala je Re-Volt.

Voziti Ferari po Nici i Monaku, u igri u kojoj dobijas 3 x 1000 poena (narandzastim slovima) kada razbijes red saksija i par stolica iz obliznjeg cafe-a, to meni ne deluje kao dobra zabava.

Ne moras ti nikome da verujes ali isto tako ako ti se ne svidja niti imas pojma o cemu se radi u njihovim emsijima ne moras da smaras o tome. Prosto ne razumem zasto su u poslednje vreme bilo kakve voznje a pogotovo teme i diskusije o njima osudjene na besomucna glupiranja i neka sim jevandjelja ili sta produhovljuje coveka a sta ne.

ISR ne radi samo najave/opise Sim igara, veci simcade igara [retko i arcade, ali uglavnom samo u prolazu], i pritom rade odlican posao.

Prosto ne razumem zasto su u poslednje vreme bilo kakve voznje a pogotovo teme i diskusije o njima osudjene na besomucna glupiranja i neka sim jevandjelja ili sta produhovljuje coveka a sta ne.

Ajde za tebe jos jednom posto toliko volis da slusas o tome.

(NAZOVI)SIM - Assetto Corsa, iRacing
SIMCADE - Gran Turismo 5/6, rFactor 2, PCars
LOL - sve ostalo

Forza bi bila simcade da nije vracanja vremena sto je karakteristika koja smesta igru u LOL kategoriju. Igre koje su u teskoj alfa fazi ne komentarisem.

Dosadan si a od cele LOL kategorije tvoj post tamo najvise prilici.

Boris svetski trkac i vrsni poznavalac automobila...NOT 🙂😉

Pitah na drugom forumu, ajde da pitam i ovde, da li je.rijesen problem.sa analognim stickovima na ovim poslednjim budnlovima koji se prodaju?

Ja sam uzeo PS4 sredinom decembra, analozi su mi i dan danas ko novi, tako da ne znam o čemu pričaš 🙂

Nemam ni ja nikakvih problema ali znam na sta mislis, i ne, nije nista reseno, sve je isto.

Ja sam moj uzeo krajem marta ove godine, isto analozi su kao novi mozda zato sto sam ga ukljucivo samo onda kad sam radio update. Inace skuplja prasinu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno