Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To treba proveriti, jer oni su napravili bateriju i elektroniku tako da izdrzava odredjenu amperazu, 2.5x je dosta vise i ne cudi me da je nekom izgorela baterija ili kontroler...

Ne bas - uredjaj koji se puni (gamepad) ce da povuce onoliko struje koliko moze, nece njemu punjac da posalje svoju max struju... Do crkavanja gamepada je verovatno dolazilo zbog losih punjaca koji isporucuju napon znacajno drugaciji od standardnih 5V...

Ajde ko ima ps4 nek mi posalje friend req. imam 3 coveka u prijateljima lol. KGBUnitz

Ako si igrao starije delove, igra je bruka i sramota za serijal. Ako nisi, ni onda ne vredi.

Nisam igrao. Gledao sam malo gameplay na YT i ne svidja mi se.

Kupio sam za sada A. Creed, NBA 2K14 i Raymen (za devojku). Prilicno sam zadovoljan sa svakom 🙂

AC najvise igram i bas mi se svidja

Malo pre sam preorderovao destiny preko psn i iz nekog razloga nece da downloaduje betu. Jel imao jos ko tih problema?

Aha dobro je, posto citam da ce betu moci da igraju samo ko je preorderovao fizicku kopiju preko amazona i jos nekih i bla bla bla. Na psn lepo pise reklama da se sa preorderom dobija i beta, zato sam se i presekao, rekoh nije valjda da su toliki ludaci da bi se lazno reklamirali.

Aha dobro je, posto citam da ce betu moci da igraju samo ko je preorderovao fizicku kopiju preko amazona i jos nekih i bla bla bla. Na psn lepo pise reklama da se sa preorderom dobija i beta, zato sam se i presekao, rekoh nije valjda da su toliki ludaci da bi se lazno reklamirali.

Dobijaš betu gde god da preorderuješ. Ja sam preko Base-a pa će poslati 😉 piše im na sajtu.

ljudi,hitno mi je....kako ukljuciti I drugi dzojstik u FIFA14 ? Ne mogu nikako da se nakacim sa 2 dzojstika da igramo jedan protiv drugog,samo mi se menjaju dzojstici a ne mogu nikako da nadjem u podesavanjima

Koliko maximalno igrica mogu preko share da uzmem na jednoj konzoli? Negde sam čitao 8 različitih accounta je maksimum.

Ne znam da li ste videli, meni je promaklo:

Ja infamus nisam zavrsio odigrao malo manje od pola i onda stao i vise nikako da se vratim, ili sam ja ostario za igre ili je nesto drugo u pitanju ali mi vise ni jedna igra ne drzi paznju duze od 2 dana a o prelazenju jedne igre vise puta necu ni da pricam to mi se nije desilo jos od PS2.

Ja sam odigrao, lepi efekti, prica nista posebno, ali uzivao sam 🙂

Ja sam presao 60% al sam se vise smorio ko papak,sve mi je nekako jednolicno,jeste grafika wow itd al radnja mi je malo dosadna a zao mi nesto da je ne prekucam do kraja 😀

I meni je infamous vrli brzo dosadio. Watch dogs mi je mnogo mnogo bolja igra

pa i meni je zao moracu da se nateram i da to zavrsim do 16 kad pocinje destiny beta, mada imam neki ruzan osecaj da ce i to da bude fail igra

Ja sinoc dobio Platinu u Infamousu, odlicna igra. Ovih dana privodim kraju platinu za Wolfensteina, taman da imam cime da se zanimam dok ne stigne Destiny beta.

A znate sta bi bio vrh kad smo vec kod trofeja, da sa sledecim updejtom soni omoguci da pritiskom na jedno dugme izadje lista trofeja za tu igru koju trenutno igram onako sa strane kao np u codu ona score lista,neke igre imaju stvarno puno trofeja i smara stalno pamcenje istih, tako da bi neki trofej tracking sistem bio ekstra

Poslednja izmena:
Sta je uslov da bi skinula Destiny beta,ps+ ili preorder?

Preorder

Jel važi i PSN preorder, ili mora fizička kopija?

Oba vaze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno