Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da će biti problema za sve nubove koji su hrlili da kupe blještave glossy televizore kao npr. Samsung 😛 Nama sa Sony mat varijantama će biti dosta lakše :d

Rivjuer Destructoida, koji je inače - barem prema mom utisku - bio dosta oštriji prema PS4 nego prema XBOne:

dalenorth Mod > Matthew Kenealy
• 14 hours ago

If I were unplugged from this industry and had to *gasp* buy games and systems, I would have got a PS4 on launch day. So no, I didn't say that in the PS4 review.

😉

I posle se neki čude...🙂

Kako ubija kad nije usmereno u pravcu ociju? Ja ne spustam pogled na kontroler kad igram.
To svetlo ce praviti dobar stimumg u mraku. Kad igras FPS svetlo ce da treperi, kad gubis zdravlje takodje.

Jedino ako si popeo tv na tavanicu

wtf.gif

Boris comment> hahahhahahahahaha 😀

Naravno da će biti problema za sve nubove koji su hrlili da kupe blještave glossy televizore kao npr. Samsung 😛 Nama sa Sony mat varijantama će biti dosta lakše :d

zavisi kako ko dozvljava to svetlo. mene recimo to uzasava.

stavili su mi na kabl od laptopa (na sam dzek koji ulazi u lap) isto tako jedan fensi palvi led prsten. vrlo brzo je bio oblepljen.

ovde se mnogo prica o tom svetlu na gamepadu, a niko ne pominje samu konzolu. ps3 je bio savrsen po tom pitanju, jedna diskretna lampica za konzolu(on/off) i jedna za disk.

medjutim ps4 me bes smorio po tom pitanju. nisam video kako izgleda upaljena konzola, ali ove sto su DOA sa BLOD, katastrofa. pola konzole svetli.
blod.jpg

nadam se samo da se ovo svetlo nece videti ako je konzola ispavna. ok,znam da nece biti plava boja, ali ako bude bila neka druga a isto mi sljasti ko novogodisnja jelka, bice jedna izolir traka i po konzoli 🙂

Ljudi pa rešenje za ovaj problem je već dato...nema tog problema koji ne može da reši izolir traka 🙂...po mogućstvu crna 😛

Gledaj na to kao kastomizaciju 😉

Ko zna, možda ovoga puta zaista i naprave simulaciju 🙂

Ne verujem, iz vise razloga.......
1.Cekamo da bude risBo approved
2.Polygon ce reci da to nije simulacija
3.Nece je biti na PC-ju, te je stoga apriori nemoguca tvoja pretpostavka

Lepo je sto u tebi jos uvek tinja plamicak nade da ce izaci neka igra za konzole koja je vredna gamerske paznje...... 🙂

Lepo je sto u tebi jos uvek tinja plamicak nade da ce izaci neka igra za konzole koja je vredna gamerske paznje...... 🙂

Nadam umire poslednja, u prošloj generaciji smo dobili jednu igru, Demon's Souls, u ovoj možda dobijemo dve 🙂

Da, imali smo jednu Nolifer's soul blood demon knights of the universe igru :d

Nemoj tako Driveru, pa Polygon je tako rekao..... :d

@patka29

A ti ih nisi dobio, pa nisi prosao istu?

pise modified onda je rutovan i zato nemas ota update
On "pomaze" zato sto ubrzava fan
kada je awake tada se racuna i sinhronizacija
Kada flesujes drajv lt3.0 onda kada ti igra zatrazi update dash-a ti instaliras...

Arstechnica objavio i rezultate zagrevanja. Džaba očito Xboxu onoliki kuler i priče da se PS4 pregreva, mogu da spamuju još malo. :d

Rezultat 46.11 stepeni za Xbox naspram 37.77 stepeni za PS4 (115 vs 100 degrees fahrenheit 🙂 )

Arstechnica objavio i rezultate zagrevanja. Džaba očito Xboxu onoliki kuler i priče da se PS4 pregreva, mogu da spamuju još malo. :d

Rezultat 46.11 stepeni za Xbox naspram 37.77 stepeni za PS4 (115 vs 100 degrees fahrenheit 🙂 )

Koliko se cuju ventilatori na oba sistema, to je kljucno 😉.
Manji ventilatori obicnu se cuju vise, jer moraju da vecem broju obrtaja da se vrte u odnosu na vece ventilatore.

Te temperature su prihvatljive, doduse ne znam kako ce biti leti, kada ambijentalna temperatura bude dosta veca.
Jer u Srba slabo klima ima 🙂.

Temperature su apsolutno nebitne ako komponente imaju termalne karakteristike da izdrze te temperature u toku zivotnog veka konzole, a posto te informacije nemate, i posto necete da drzite u ruci konzole, na osnovu cega ocenjujete prihvatljivost?

A koliki je zivotni vek, 2 godine do YLOD-a 🙂 ili 1 i po godina do RROD-a ?
Ovde se izgleda prelako prelazi preko katastrofalnih falinki prethodne generacije konzola, barem onih prvih FAT verzija.

Valjda vlasnik ocekuje da mu konzola radi vise od toga.
Ajde od preteranog akanja (npr u igraonici) da ode citac, al nista vise od toga.
Zato je hladjenje kljucno.

A buka je stvar udobnosti i komfora, zna da stvara zamor i bitna je takodje stavka.

^ Moras da razumes malo vise od citanja foruma i novina, svi uredjaji koji su se puno grejali iz tog vremena (gomile graficki karti recimo) su imali iste probleme kao Xbox i fat PS3, razlika je samo sto je Xbox imao mnogo vece probleme zbog loseg dizajna hardvera, sto ne sumnjam da su uradili i ovog puta.

Temperature su apsolutno nebitne ako komponente imaju termalne karakteristike da izdrze te temperature u toku zivotnog veka konzole, a posto te informacije nemate, i posto necete da drzite u ruci konzole, na osnovu cega ocenjujete prihvatljivost?

Na osnovu svega sto je Microsoft uradio od 80ih godina recimo ? :d A najskorije od prethodne generacije Xboxa :d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno