Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I svuda se pominju neki brojevi vs PS3, i u to se racuna onaj shleper RRODovanih, kada bi se prikazao pravi broj ispravnih konzola, PS3 je daleko ispred, gde mu je i mesto...

A i pored toga je izgleda PS3 ispred, doduse sve je to tu negde i dalje. Ali kad uzmemo obzir godinu manje na trzistu i onu cenu...

Nažalost ni PS3 nije prošao bez problema sa hw-om. Živo me interesuje koliki je procenat debeljuca preživelo bez ylod-a. I jedni i drugi su debelo zakazali 🙂

Poslednja izmena:
Nažalost ni PS3 nije prošao bez problema sa hw-om. Živo me interesuje koliki je procenat debeljuca preživelo bez ylod-a. I jedni i drugi su debelo zakazali 🙂

I PS3 je imao problema, ali ni blizu tome da "sve" konzole do Jaspera crknu 🙂 Pogledaj samo unutrashnjost jedne i druge konzole, odmah je jasno ko je tu ulozio neko vreme, a ko je zbrzao i spakovao samo da radi nekako.

drug ima Falcon verziju koju je kupio kad je izašla. znam da je freak što se igranja tiče, kad izađe neka dobra igra igra je bez prestanka dok je ne pređe i ako i ne igra box mu je stalno uključen. ne izlazi na dashboard kad menja diskove nego u sred igre vadi, strašno za gledanje nekome ko je picajzla kao ja npr. nikad nijedan problem nije imao sa konzolom za sve ove godine.

Zato je driver koristio navodnike 🙂.
Moj Falcon i dalje radi odlicno.

drug ima Falcon verziju koju je kupio kad je izašla. znam da je freak što se igranja tiče, kad izađe neka dobra igra igra je bez prestanka dok je ne pređe i ako i ne igra box mu je stalno uključen. ne izlazi na dashboard kad menja diskove nego u sred igre vadi, strašno za gledanje nekome ko je picajzla kao ja npr. nikad nijedan problem nije imao sa konzolom za sve ove godine.

Da li stvarno neko obraca paznju na ove stvari??:trust:

Da,al ovo je ko da kazes: imam ortaka skakao iz padobrana,nije mu se otvorio ,pao na beton i nista mu nije.
Da,ali svi ostali su pomrli 😀

Da,al ovo je ko da kazes: imam ortaka skakao iz padobrana,nije mu se otvorio ,pao na beton i nista mu nije.
Da,ali svi ostali su pomrli 😀

ma možeš ti da ne veruješ koliko hoćeš, ja znam da je istina, ali mi je takođe jako čudno. nekome ko više pazi crko bi odavno 🙂
ja sam se oko mog jaspera nervirao dosta jer sam se bojao da ne rikne (inače sam baksuz pa više zbog toga), i onda sam ga lepo prodao i uzeo PS3.

Ma verujem ja, nego sam napisao da izuzetak potvrdjuje pravilo 🙂

Ako je to neki pokazatelj, nije lose znati da je Sony zakupio vise prostora na E3 od Microsofta pa i svih ostalih.

Znaci sezonu otvaraju apokalipticni naslovi...

Cini mi se da ce ova generacija konzola (narocito PS4) dobiti sve ono cime se do juce PC hvalisao - vise indie i f2p igara, s tim da ce konzole imati zesce ekskluzive.

Ja volim apokalipticne igre, a pravi primer kako treba da izgleda takva igra je Last Of Us! 🙂

Trejler i muzika u istom su odlicni!

Ne bih imao prevelika očekivanja. Oni su najbolji kada su u pitanju trejleri. Setite se samo njihovog trejlera za Dead Island i onda posle kako je sama igra završila po prilično neslavno... Mada ne znam šta će trejler u ovoj temi kada je u pitanju multiplatforma 🙂

Poslednja izmena:
Izgleda da su se samo meni dopale Dead Island igre. 🙂 Zato ovu jedva cekam. 🙂

Valja jedino ako igraš sa dobrim društvom u co-op preko skype-a ili ts-a, ali sa dobrim društvom puno stvari valja. Kada si sam onda je Dead Island pravi smor...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno