Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam uzo konzolu od njega u prvoj turi po izlasku konzole u Madjarskoj. Stiglo bez problema, placa se u evrima [on placa postarinu], extra zapakovano, i dalje sve radi savseno.

350+ ocena samo na KP :p

Koliko coveka hvalimo, ne znam da li ijedan prodavac (tehnike) uziva ovakvo postovanje, koliko mu to prihoda donosi samo od nasih "reklama", covece :d

Bilo bi korektno neki Istvan Premium service za nas forumase, 20% off :p

EDIT: DieH@rd, nema vise u evrima, moraju dinari.

Poslednja izmena:
Puca Minecraft sa greskom CE-34878-0... rezultat je corrupt save i besna deca. Ima li nacina da se spase savegame?
Inace, od svih igara, samo Minecraft pravi ovaj problem.

Kod njega verujem da bi paket sa GTA V bio oko 400 evra, možda i manje. Kontaktiraj ga preko poruka na kp ili razmeni igara.

Evo ko hoće da isproba RemotePlay PS4, sada može na bilo kom Android telefonu.

Ček dis aut
[YOUTUBE]tLj8CpmJoKw[/YOUTUBE]

Игра ли неко NBA 2k15??? Синоћ сам играо MyPark, оно је страшно какав лаг има! Још кад ми се у екипи нађе неки ретард који силује лопту, тачно ми дође да развалим конзолу :)

Ma deca igraju offline. Split screen pa zidaju, grade i kopaju. Onda pukne igra i ošteti savegame.

I meni radi, medjutim mnogo nestaje i sece slika i prevelik je lag, jel to do net konekcije ? Brzine neta ?

Cim se konektuje odmah u gornjem levom uglu je nacrtan trougao sa uzvicnikom sto znaci da ce se konekcija ubrzo izgubiti, i tako svaki put, malo igram ali me izbaci.

Verujem da je net problem, imam ~6 mbps download, upload je svega ~1 mbps, tako da to bi trebao biti problem ako se ne varam ?

I preko te aplikacije se ne moze konektovati DS4 ? Konstantno stiskam polje Register ali nece, ne radi.

Poslednja izmena:
I meni radi, medjutim mnogo nestaje i sece slika i prevelik je lag, jel to do net konekcije ? Brzine neta ?

Cim se konektuje odmah u gornjem levom uglu je nacrtan trougao sa uzvicnikom sto znaci da ce se konekcija ubrzo izgubiti, i tako svaki put, malo igram ali me izbaci.

Verujem da je net problem, imam ~6 mbps download, upload je svega ~1 mbps, tako da to bi trebao biti problem ako se ne varam ?

I preko te aplikacije se ne moze konektovati DS4 ? Konstantno stiskam polje Register ali nece, ne radi.

Ako radis RemotePlay u dometu kucnog WiFi-a onda je verovatno problem u lokalnoj mrezi. PS4 pozeljno treba biti konektovan do routera preko LAN kabla, a u podesavanjima PS4-a mozes da namestis da li ce RemotePlay koristiti PS4-ov ili routerov WiFi modul za komunikaciju do Vite. Proveri takodje raspored zauzetih kanala u tvojoj kuci, pa onda mozes Vitu [u opcijama] da prebacis na prazan wifi kanal.

Za RemotePlay nije potrebno da se ima internet, ni router. Treba ako oces da radis RP van kuce. 1mbit uploada je mininum za to [losa slika al low latency], a pozeljno je 5+ mbita za maks sliku.

I meni je ikom provajder. Imam neki n ruter bezvezni, planiram ac uskoro, znaci izvlaci ti i wifi stotku? a za konzolu ne vredi, ili nesto ne radimo dobro ili je tih 40ak maksimum . .

Izvlaci na AC lenovo laptop 100mbita (12mb/s) u celom stanu bez problema, a na N macbook pro izvlaci oko 9mb/s svuda (kod nekoliko zidova) a kad je blize i on lagano 12mb/s povuce. Inace danas sam zicno uspeo da dobijem 49mbit-a na ps4 prvi put.

Ruter je Asus RT-AC66U ( http://www.asus.com/rs/Networking/RTAC66U/ )

Poslednja izmena:
Jer može neko ljubazan ko je pazario konzolu od dotičnog Ištvana da mi na privatnu poruku pošalje njegov broj telefona,hteo sam da kupim kod nekog domaćeg lanca za prodaju tehnike ali oni digli cene sada PS4 sa GTA V 66.000 do 68.000,a iz ranijih postova sam skontao da je kod njega malo jeftinije?

I radnje su pocele da smanjuju cene ,evo ti sa gta igrom u firmi na e,za oko 470 evra/57990/.E sad ti odluci dal ta godina vise garancije vredi 70 eura.A sto se tice doticnog prodavca ,covek je izuzetno korektan.

Poslednja izmena:
Ja nisam dobio tako da mozda zavisi od regiona.
Inace iako sam je kupio u skandinavskoj zoni kutija je bila na italijanskom jeziku.

Poslednja izmena:

To ti je najverovatnije kombinacija rutera i rezolucije na ekranu tvog fona. Moj LG sa klipa je 540p pa mu ne treba puno i stavio sam video stream na high. Imam neki bezvezni TP Link ruter od 2500din, na koji su oba povezani bežično i još se on nalazio u susednoj prostoriji (možda i nije toliko bezvezan ipak ;) )

Što se DS4-ke tiče, može čak i to da se odradi http://bit.ly/1z0uReK ali samo na root-ovanim telefonima.

@yooyo

Nažalost One M7 jeste podržan ali samo u ovim verzijama

One M7 (PN072)
4.4.2 Stock
4.4.4 CyanogenMod

Ja instalirao pre 10min, sta znam, ok mi deluje

Nije losa igra,probao sam je, ali posto sam kupio ps4 pre 10tak dana jos prelazim The Last of Us Remastered,stvarno vrhunska igra poput Uncharted-a

odavno sam prestao da gledam ocene sajtova kao neko merilo, samo prihvatam ono sto benchmarkovska igracka zajednica kaze : )

Da li je neko nosio sa sobom konzolu u avion? nebitno da li ps3 ili ps4 ili bilo koja konzola. Zanima me da li na aerodromu prave probleme oko toga, mada ne vidim koja je razlika ako se nosi laptop ili ovo, sem sto drugacije izgleda

Ako mislis na to da ga ubacis u kofer kao regularan prtljag neces imati problema, i licno sam nosio i dosta mojih prijatelja...

Ali ako mislis da nosis kao rucni prtljag onda mogu da ti prave problem pri skeniranju kod boardinga pa je najbolje da kad dodjes na aerodrom prijavis kofer, oni ga skeniraju odmah, nalepe ti da je prosao security check i onda kod boardinga neces imati problema...

Ja sam nosio u rancu iz dubaija preko beca do beograda. Nikakvih problema.

Danas mi stigla konzola sa Drive Club-om. Mogu reći da sam zadovoljan konzola je napredna u svakom pogledu u odnosu na trojku a glupo bi bilo da nije:) Drive club mi je baš legao vrlo dobra arkadna vožnja osećaj brzine je odličan što je za mene jedna od naj bitnijih stvari kod vožnji. Konzolu sam kupio od već mnogo puta pominjanog Ištvana iz Subotice.

^ Vidimo se na stazi. ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno