Ne radi kod mene.. Zaglavi se na Connecting to PS4...Evo ko hoće da isproba RemotePlay PS4, sada može na bilo kom Android telefonu.
Ček dis aut
[YOUTUBE]tLj8CpmJoKw[/YOUTUBE]
Puca Minecraft sa greskom CE-34878-0... rezultat je corrupt save i besna deca. Ima li nacina da se spase savegame?
Inace, od svih igara, samo Minecraft pravi ovaj problem.
Ne radi kod mene.. Zaglavi se na Connecting to PS4...
Htc One m7, lollipop.
I meni radi, medjutim mnogo nestaje i sece slika i prevelik je lag, jel to do net konekcije ? Brzine neta ?
Cim se konektuje odmah u gornjem levom uglu je nacrtan trougao sa uzvicnikom sto znaci da ce se konekcija ubrzo izgubiti, i tako svaki put, malo igram ali me izbaci.
Verujem da je net problem, imam ~6 mbps download, upload je svega ~1 mbps, tako da to bi trebao biti problem ako se ne varam ?
I preko te aplikacije se ne moze konektovati DS4 ? Konstantno stiskam polje Register ali nece, ne radi.
I meni je ikom provajder. Imam neki n ruter bezvezni, planiram ac uskoro, znaci izvlaci ti i wifi stotku? a za konzolu ne vredi, ili nesto ne radimo dobro ili je tih 40ak maksimum . .
Jer može neko ljubazan ko je pazario konzolu od dotičnog Ištvana da mi na privatnu poruku pošalje njegov broj telefona,hteo sam da kupim kod nekog domaćeg lanca za prodaju tehnike ali oni digli cene sada PS4 sa GTA V 66.000 do 68.000,a iz ranijih postova sam skontao da je kod njega malo jeftinije?
I meni radi, medjutim mnogo nestaje i sece slika i prevelik je lag, jel to do net konekcije ? Brzine neta ?
Cim se konektuje odmah u gornjem levom uglu je nacrtan trougao sa uzvicnikom sto znaci da ce se konekcija ubrzo izgubiti, i tako svaki put, malo igram ali me izbaci.
Verujem da je net problem, imam ~6 mbps download, upload je svega ~1 mbps, tako da to bi trebao biti problem ako se ne varam ?
I preko te aplikacije se ne moze konektovati DS4 ? Konstantno stiskam polje Register ali nece, ne radi.
One M7 (PN072)
4.4.2 Stock
4.4.4 CyanogenMod
je l igrao neko ovaj novi apotheon sto je free za ps+ korisnike, vredi li cemu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari