Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Moje pitanje je sad, da li mora da PS3 ima wired ili wireless konekciju kako bi PS3 media server radio ?

Hvala ti, odgovorio si mi vec na RI :d
Inace moze da se namesti nekako stream posto je veoma veliki film. Da li je nekao probao PS3 Media Server ?

Moze da se strimuje ali je vise cimanja,bar ja nisam uspeo to lepo da podesim i seckalo mi je stalno na vecim fHD filmovima (izvalio sam na kraju da mi je do rutera).Najlaksi bar meni nacin je da te vece filmove u bilo kojem formatu provucem kroz konverter i smanjim na 4gb,bacim na memo stick i vozi. ;)

Uz pomoc kojeg programa vi lepita prevod i konvertujete AVI i MKV ?

Zar ti to nije cimanje?
Sto bi konvertovao i menjao prevod kad koji format hoces,nadjes prvo prevod pa onda trazis film i sve zavrsis za par minuta...

Zato sto ne moze da mi ucita prevod dok film sve ok tako treba mi samo da nalepim prevod.

Da ne zna ko ima li gdje da se uzmu djelovi za PS3... poslije 7-8og reflowa one prve,
fat konzole, izgleda da mi je otisao onaj dio za wifi sa crnim kablom i nekim tranzistorom
na kraju... ne razumijem se u elektroniku ali sam preko youtube-a i simptoma (nece
controller da radi wireless vec samo preko kabla + ne rade mu network settings i
ne moze izaci na net) vidio sto je pa bih zamijenio ako ima gdje djelova? Bilo je
dobrih naslova po 3 do 5 funti pa sam mislio da pazarim. A i radio mi je na kabal
barem nekako ali posto sam mislio da je laksi kvar sad sam ga poremetio pa kada
sam mu dao system update i resetovao na default settings sada usred procesa
updatim system puca negdje na 60%:((( zao mi je jer sam skinuo pred Novu na
popust The Last of Us za 18€ a ne zavrsih je:)

Pozdrav svima, nov sam sa PS3 konzolom, pitanje je -
na amazonu je Assasins Creed 4 Black Flag 29 dolara za digitalni download.
Da li mogu da kupim *kao sto kupujem igre za steam sa laznom usa adresom* ovu za sony i onda je aktiviram na trojci u BGu i igram?

Ja koliko znam da je samo fizicka kopija. Inace kako da ubacim igru na USB flash ? Trazio sam po Internetu priča se o nekom backupu. Znam da je konzola slim, ima multiman čipovana. Da li je moguće, kako to ubaciti i jel dovoljno 8 Gb ?

Pozz svima
Hocu da uzmem PS3
U dilemi sam,pa bi zamolio za neki savet.
Imam opciju da uzmem Fat 40GB model koji je star vrv godinu dana a mozda i duze ili model Super Slim 12 GB star mesec dana
Sta je pametnije uzeti?
I koliko mi predstavlja problem to sto ima samo 12GB?
Planiram igrati sa drugarima PES,FIFA,NBA..mozda po koja trka sa kolima ali to je to otpr

Uf, nemoj fat uzimati, ja se o jadu zabavih sa reflow i popravkama. Svakih mjesec i po ide na servis. Mislim da je pametnije uzeti slim + neki veci hdd

Sve pre cechH modela ne uzimaj. Pregrevaju se, crkavaju laseri, cipovanje oko 60eura.

Znaci bolje da uzmem taj slim od 12GB?

Moze neko da mi kaze cemu sluzi ta memorija?

Istu svrhu ima kao i hard disk samo sto je 12gb i npr ako igras gta5 a on trazi 8.4gb onda ne mozes da igras batman ao jer i on zauzima nesto gb za instalaciju.

Jel problem da se stavi hard od kompa?
Mislim nov,ubaciti u njega,postoji li ta mogucnost.
Koliko traze PES i FIFA?

Nije problem. Kupis bilo koji preko 160gb 2.5" 5400 obr.
Za superslim bi trebao da kupis i "kadicu" ali se da iskombinovati i bez.

Ja sam vlasnik "debeljka", koji radi i danas kako valja i dolikuje, ali se pridruzujem komentarima. Investicija u jednu takvu konzolu, ma u koliko dobrom stanju da je, veci je rizik nego da se uzme neuporedivo noviji model.

Mozes da stavis hard disk, ali ne od kompa, nego od laptopa. Dva i po inca. I uz to ti je potrebna i fioka. Evo:
http://www.youtube.com/watch?v=517Ic4pPAMo

U svakom slucaju, ako uzimas 12 GB ili da se osudis na mazohizam ili da u startu racunas na novi, neuporedivo veci hard. Glupo je da drzis samo jednu igru u konzoli ili instalacije nekoliko igara (a sve i da nabavljas te igre na diskovima, nije iskljuceno da instalacije budu pozamasne). U svakom slucaju bih savetovao da se ubaci veci hard u skladu s mogucnostima.

FIFA zauzima 9,7 GB, a PES 7,2 GB.

Kasno Marko... ;).

Ja evo imam debelog koji je još i refurbished, što znači da je nekom pre mene već jednom crko. Kupio ga u emmiju pre tri-četiri godine po 3x manjoj ceni nego što su bili novi u radnji (iako je realno i ovaj fabrički doveden u stanje novog ;) ). Nisam imao nijedan problem nikad, a 80GB HDD sam nedavno zamenio 500GB-nim iz PS4. Sad imam dovoljno za sve PS+ igre :).

Nemoj da mešaš te debele, od 80 GB sa onima od 40 i 60 ....

Ti debeli , imaju MultiAV na kontrastrani od naponskog, su poslednji koji su izašli pre slim, imaju novi čipset, za njih je downgade jednostavniji i jeftinijii, i što je najbitnije, nemaju, ili skoro da nemaju problema sa YLODom ....

Ne znam jel negde postavljeno pitanjce, ja se ubi citajuci al ne mogu da iskopam :)
Gde skidate igre, sa kog sajta?

Moze neki link :)
Moze i na pp ako nije dozvoljeno javno.

Da li neko zna sigurno, ili da je probao,
da li super slim od 12G, sa dodatim HDD-om 500, može da pusti BR ISO (3D,50gb), koji se nalazi na tom HDD-u?

Kako mislis da ubacis taj film na hard disk?
Sa diska ili preko kompa.
Ako je preko kompa to zaboravi jer cim budes ubacio hard disk u konzolu trazice da formatiras taj hard disk.

Pa da, ftp. Može sigurno da se kopira.
Ali nisam siguran da li će ga pustii PS3?

Poslednja izmena:
PozZ
Narucio sam danas PS3 super slim od 12GB
Stara mesec ipo dana garancija jo nesto vise preko 20 meseci
Plus PES 2014 uz nju :)
Jel ova super slim ima wifi?

Nazad
Vrh Dno