Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

I kako sad da pustim BR iso, sa harda u kompu?

Probao sam nekoliko servera i ne vidi soni iso.

Pozdrav svima!Uzeh PS3 i 46' FHD tft pa me zanima da li ima nekih podesavanja ps3 ili TV, na koja moram obratiti paznju jer par igara izgleda ocajno (GRID 2 (demo)) u odnosu na Xbox 360 i 720p plazmu.

Nisam siguran da li je ovo pravo mesto za pitanje, ali da li može da se uradi jalbreak na modelu CECH G 04?

Pozdrav svima!Uzeh PS3 i 46' FHD tft pa me zanima da li ima nekih podesavanja ps3 ili TV, na koja moram obratiti paznju jer par igara izgleda ocajno (GRID 2 (demo)) u odnosu na Xbox 360 i 720p plazmu.

Igra inače izgleda jako loše na konzoli tako da ne možeš ništa da uradiš po tom pitanju. Dodaj tome manji ppi na 47" i to ti dodatno pogoršava. 720p na toj plazmi je bliže nativnoj rezoluciji pa zato izgleda bolje.

Igra inače izgleda jako loše na konzoli tako da ne možeš ništa da uradiš po tom pitanju. Dodaj tome manji ppi na 47" i to ti dodatno pogoršava. 720p na toj plazmi je bliže nativnoj rezoluciji pa zato izgleda bolje.

Aha ...grid nije reprezantativni primerak, ali kz 2 i 3 izgledaju fantasticno.

Imam ovde neki vaucer kupljen u Nemackoj za playstation plus, ali nikako da ga aktiviram na US store-u. Mene interesuje da li su ovi vauceri region locked? Ili kod mene nesto nije u redu?

Imam ovde neki vaucer kupljen u Nemackoj za playstation plus, ali nikako da ga aktiviram na US store-u. Mene interesuje da li su ovi vauceri region locked? Ili kod mene nesto nije u redu?

Jesu zaključani po regionima, ne možeš da vaučer kupljen u Nemačkoj aktiviraš na US nalogu.

ljudi jel ima neko nekog majstora koji opravlja kontrolere
tri mi skupljaju prasinu i svima analogna vuce na neku svoju stranu

ljudi jel ima neko nekog majstora koji opravlja kontrolere
tri mi skupljaju prasinu i svima analogna vuce na neku svoju stranu

Virtual Shop ili Sasa i Stevan, googlaj oba pa pitaj za cenu.

EDIT: sad videh da nisi iz Beograda, za Paraćin ne znam. :D

Poslednja izmena:
Jel neko od Vas imao sličan problem:
1. da je dobio/kupio Sony Playstation 3 iz USA ili Kanade, koji je naravno predviđen za električnu mrežu 120V 60HZ
2. da li postoji adapter kojim je moguće korišćenje ovog uređaja na električnoj mreži u Srbiji 220V 50HZ?
3. Ako postoji, gde može da se kupi u NS ili BG?

Proveri ti nalepnice, koliki može da bude input, mislim da su konzole worlwide, tj da može 110-220 na svaku ....

Da dopunim konstataciju: Na nalepnici piše samo 120V 60HZ, ne 100-240V (50-60HZ) kako piše na punjačima za laptop-ove.
Da piše ovako ne bih se ja bojao, nego se bojim da ga ne spržim.
A da li znate da li postoje ovakvi adapteri? Bolje da ga kupim nego da rizikujem.

Ja imam konzole iz usa. I u srb i u uae rade bez priblema i bez ikakvih adaptera. Samo zabodi kabl i igraj.

Koja je sad najbolja opcija sto se tice PS3? Koju verziju uzeti a da se moze uraditi cfw i igrati novije stvari?

Ps3 koji sam sasvim slucajno nasao u nekom zapecku, je izdrzao jedno 6 mjeseci i sad bih da uzmem nesto novo.

Hvala Kraken, juče sam već pogledao link koji si mi poslao i video sam komentare koji idu u prilog tvojoj tvrdnji da Sony pakuje univerzalna napajanja ali si imao nedoumicu oko super slim-a, a ja imam upravo takvu konzolu od 12GB.
Takođe se zahvaljujem Patki 29 na komentaru, ali imam pitanje da li je neka od njegovih konzola iz USA super slim pa iste rade i u SRB i UAE?

Jel ima rešenje za moj slim koji ne pušta pal dvd?

Imao sam i super slim iz usa i dao ga bratu u srb i sve radi bez ikakvih adaptera.

Da li je moguce gledati filmove na necipovanom PS3, ne ove sa store-a vec da skinem i da gledam ?

Hvala ti, odgovorio si mi vec na RI :d
Inace moze da se namesti nekako stream posto je veoma veliki film. Da li je nekao probao PS3 Media Server ?

Vrh Dno