Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Evo jednog pitanja vezano za ps3 ali i za LCD-Tv. :) Ovako ljudi,imam dakle ps3 i Philips-ov LCD 82 cm kupljen pre jedno 2.5-3 god. svestan da nije Full HD rezolucija,nego HD(barem smo tako mislili ja i burazer dok nismo kupili ps3 i onda je krenula nasa zbunjenost i pitanje koje sledi vama :) )

Kada upalim ps3 i pokrenem igru Gran Turismo 5(koja je inace napravljena u Full HD rezoluciji) meni na LCD-u gore na vrhu ekrana izbaci oznaku 1080p(koja svi znamo predstavlja Full HD rezoluciju) Znaci pitanje direktno glasi.Da li je to zaista znak da ja igram GT5 u Full HD ili je to samo oznaka da je igra podrzava Full HD,jer rekao sam vam na pocetku da TV navodno ne podrzava Full HD. :/ Jos nesto da dodam,kada pokrenem igru GOD OF WAR 3,koja nije u Full HD napravljena,Tv onda zaista izbaci u gordnjem delu ekrana 720p,koja je oznaka jel za HD rez. Inace jos da dodam,da je slika GT5 zaista super i sve ok ali eto,mene muci to da li je to zaista FULL HD. :) Molim vas ako neko ima neko objasnjenje da mi ga kaze. Pozz

Poslednja izmena:
Konzola šalje TVU fullHD sliku a TV je malo skalira za svoju rezoluciju (najverovatnije 1366*768).
U podešavanjima na konzoli možeš da ograničiš izlaz na 720P i sve će raditi u toj rezoluciji.

Konzola šalje TVU fullHD sliku a TV je malo skalira za svoju rezoluciju (najverovatnije 1366*768).
U podešavanjima na konzoli možeš da ograničiš izlaz na 720P i sve će raditi u toj rezoluciji.

Razumem te i sada si mi dao jednu ideju. ;) P.S ako jos neko ima misljenje,neka ga iznese. pozz i hvala

Ok imam 160gb ps3 danas sam obrisao sve sa interne memorije i hdd pokazuje 97gb takodje obrisao sam i game data i game saves i dalje je 97gb gde nestade tih 60tj verovatno 50gb

Nesto ti je promaklo, formatiraj hdd da ne bi trazio. Naravno, ako nemas znacajne podatke kao Game Save i slicno.

Nesto ti je promaklo, formatiraj hdd da ne bi trazio. Naravno, ako nemas znacajne podatke kao Game Save i slicno.

Pa ok game save to mogu da prebacim na usb flash pa da vratim posle al mi je cfw 3.55 na ps3 nesto ne bih da zeznem taj custom radi dobro sad sa back upovima

Ako si stavio custom fw, onda je moguce da imas neku igru ili slicno na hdd, a da se iz nekog razloga ne vidi u aplikaciji iz koje je pokreces. Ali to je vec pitanje za hack temu da ne pravim off ovde.

Ako si stavio custom fw, onda je moguce da imas neku igru ili slicno na hdd, a da se iz nekog razloga ne vidi u aplikaciji iz koje je pokreces. Ali to je vec pitanje za hack temu da ne pravim off ovde.

ok sta predlazes da formatiram opet hard i da ponovo nabacim cist custom 3.55?

Tako zvanican broj updatea a nista osim gluposti za Vitu :)

Da li zna neko da li moze da se uradi downgrade slim 250gb sa OFW 4.0 na OFW 3.60?

Pogrešna tema. Imaš hack temu za to...

Bez hakovanja nema downgrade-a, znači pogrešna tema.

Moze neko da mi preporuci neku dobru tepacinu :D :D.. Al da ne bude MK,DC vamo tamo nego prava koa npr. UFC i tako to...

Pa, ako te zanima neka simulacija borilačkog sporta (pošto si pomenuo UFC) probaj da se detaljnije informišeš o Fight Night serijalu.Ja sam se u proljeće 2010-e oko mjesec dana solidno zabavljao sa Fight Night Round 4, mada sam kasnije nailazio na tvrdnje da je FNR3 ustvari bolji tj. realniji.Kakav je kvalitet poslednjeg Fight Night Champion, nisam pratio...

Ako moze preporuka za voznje koje podrzavaju 2 igraca (Split Screen)?

I ja sam upravo porucio sa Zavvi, hvala :)

@almoust evil665 & @Falcon
Nije to nista, na sendit-u je pre desetak dana bila malo preko sedam funti, ali je to bilo u okviru neke akcije (trenutno je 8.89), koja je u medjuvremenu prosla, pa nisam hteo da talasam bespotrebno. Cena je zatim otisla na preko 11, a sad su je opet spustili, doduse i uz napomenu da je rok isporuke do 30 dana. U vreme kad je bilo tih sedam i nesto bila je i na lageru. No, kako god, drzim da je sve zakljucno i s 15 funti i s carinom odozgo takoreci bagatelno - jos malo pa ce davati i za dzabe - a vec ispadne skoro pa besplatno kad se gleda cena kod nas. Tako da ste u svakom slucaju fino prosli. Ja sam ga kupio devojci pre nekih mesec, dva, ali ga nije isprobala, tako da nemam krajnje utiske.

Citao sam na netu primedbe da senzori povremeno znaju zestoko da zakazu i da je zbog toga ponekad neophodno ponavljati pokrete. Tek, ne bi bilo lose da neko ko to isproba malo detaljnije javi o sopstvenom iskustvu (navodno, nekad je do baterija, a navodno nekad je i do opreme koja je sad evidentno na velikom popustu - indikativno je mozda malo i to sto su svi sajtovi dali taj proizvod po smesnoj ceni - OK, nije u prvoj mladosti, ali ipak). Bez obzira na navedeno, review-ovi su mahom pozitivni.

upravo sam dobio neki promotional code na jedan od us naloga za free psn+ :)
ql

Narode izvinjavam se unaprijed ako pitam na pogresnom mjestu ali pishe blic pitanja pa evo jednog:
Citao sam nedje prije godinu i nesto da postoji nacin da se koriste servisi koje inace PS3 blokira jer
prepoznaje IP adresu pa vidi da nijesam bas u GB trenutno. Izgledaju mi dobro servisi poput ovoga
LoveFilm pa sam mislio to koristiti. Znate li nacin ili gdje naci ako ima okaceno kako da to izvedem
ako je izvodljivo. Tnx

Nazad
Vrh Dno