Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

pozdrav svima,
Imam ps3 debelog od 60gb sa 4.30 fw e sad pokusavam celo jutro po netu da nadjem sta i kako da odradim da bih mogao narodne igre da igram ali totalni je haos po forumima..nisam uspeo nista konkretno da nadjem stalno neki spamovi i neke gluposti jednostavno ne mogu da se snadjem. Pa ako znate neki link za totalne noob-ove (prvi put radim tako nesto :)) molim vas pustite mi na PM.
Koliko sam shvatio treba downgrade da uradim na 3.55 pa onda jailbrake ali nemam pojma sta i kako ...

UNAPRED HVALA!! :)

Tesko da ces ti to moci sam da uradis.Moj ti savet potrazi po oglasima ko to radi i ne boli te glava
Pozzz

Moras da budes max na 3.55 oficijelnom da bi mogao sam da uradis 4.30 CFW, pa znachi da ces morati da platis za downgrade sto je 50e za tvoju konzolu...

To su klasicni snovi prosecnog coveka u raspad drzavi :)

Pozdrav svima
Planiro sam Xbox ali me zagolico PS3
Jer sam dobro skapiro da ako nadjem PS3 do te 3.55 verzije da mogu sam da ga flesujem
Kolko sam vido to je mnogo prosto-ili se varam

PS3 hakovan u ovom trenutku je ubedljivo najbolje sto se moze kupiti, imas sve multiplatform + najbolje ekskluzive na trzistu (osim ako ti omiljeni zanr nije MMORPGHRSOGR) :d

PS3 ne sme da ima firmware jaci od 3.55, ali to neces naci nehakovano, svi koji su na njemu, to je sa razlogom, i sada mozes jednostavno da ga podignes na 4.30 hakovani, i da igras sve sto postoji od prvog dana do God of Wara koji je izasao pre neki dan, i pogotovo ako nisi imao ni jednu konzolu do sada...

Pitanje vezano za eksterni HDD... koristicu ga samo radi prebacivanja igara na interni. Jel potrebno da bude FAT32 ili NTFS? :)

Ljudi treba mi pomoc, koji je zadnji MultiMan koji je izasao za 3.55 cfw kmeaw. Hvala

Drajveru, mozda ti ovo znas: kako najjeftinije oziveti fat PS3 kome je izgleda riknuo bluray board? Na njemu je neki CFW 3.70, ne znam tacno koji (mozda je to Kmeaw 3.55->3.70 spoofed...). Da li da se kupi novi bluray board, pa uradi remarry (ako uopste moze na ovom fw koji je na njemu), ili sada postoji nacin da se pomocu CFW potpuno ukine provera/potreba za ispravnom bluray plocom?

^ Odavno ne pratim to, nema nigde na netu da je to neko radio CFWom ?

Max, sve to zavisi samo od MultiMana ...

Nova verzija je donela malo veći broj DiscLess igara ....

Problem je sto ni Multiman ne moze da se pokrene (moze samo da se instalira) - i homebrew je ogranicen time da mora da postoji ispravna BD motherboard, uparena sa PS3 mb.

Da li neko zna zašto PS3 traži restart nakon izlaska iz igre uncharted 2?
Uradio sam update sa 3.55 na rogero 4.30 2.05, i multiman na 4.30, pre toga je bio neki prastari multiman.
Multiman sam instalirao direktno iz XMB, nisam stari dirao, uradio update igre, probao sa direct boot i sa internal, ali uvek nakon izlaska iz igre traži da povežem kontroler i restartujem ili updatujem sistem, i zatim nakon restarta preko ps dugmeta da bi trebalo da uradi proveru ispravnosti podataka na hardu, kao to će da traje 2-3 sata.
Inače kad gledam u sistem info pokazuje 4.31 firmware, a iz multimana 4.30.
Druge igre ne rade uopste ali nisam stigao da uradim update.
Poz

Multiman si trebao prvo BASE 4.20.00 pa update.... ako je bio neki prastari ...

Možeš, naravno, multiman ti je program, koji konzola zakodje vidi kao igru. Uopšte i ne moraš da imaš multiman, možeš bilo koji drugi "manager", IRIS, ili OpenManager ...

Možeš, naravno, multiman ti je program, koji konzola zakodje vidi kao igru. Uopšte i ne moraš da imaš multiman, možeš bilo koji drugi "manager", IRIS, ili OpenManager ...
Ukoliko iz XMB obrisem multiman 4.30 i instaliram 4.20 BASE, da li ce ostati igre, nesto sam citao po netu, pa mi nije jasno?

Hoće.

Da li neko zna zašto PS3 traži restart nakon izlaska iz igre uncharted 2?
Uradio sam update sa 3.55 na rogero 4.30 2.05, i multiman na 4.30, pre toga je bio neki prastari multiman.
Multiman sam instalirao direktno iz XMB, nisam stari dirao, uradio update igre, probao sa direct boot i sa internal, ali uvek nakon izlaska iz igre traži da povežem kontroler i restartujem ili updatujem sistem, i zatim nakon restarta preko ps dugmeta da bi trebalo da uradi proveru ispravnosti podataka na hardu, kao to će da traje 2-3 sata.
Inače kad gledam u sistem info pokazuje 4.31 firmware, a iz multimana 4.30.
Druge igre ne rade uopste ali nisam stigao da uradim update.
Poz
Problem je bio u multimanu, obrisao sam 4.30, instalirao 4.20 i sve radi extra :), hvala na pomoći!

Poslednja izmena:
Vidim izasao je novi update...

PS3 Rogero CEX CFW 4.40 v1.02b

Jel neko probao? :D

Nisam, al' nameravam ovih dana!

...

Rogero CFW4.40 v1.02

v1.00 (initial build)
v1.01 (private beta build)
This CFW can be installed fine from XMB Update over OFW3.55 or any CFW ver: 3.55/4.21/4.30/4.40
Added the patch needed for ReactPSN compatibility.
Added the Cinavia Patched Video Player to disable the Cinavia Protection on HDD based content.
Added the needed patches for the Original "*Install Package Files" Credits to Szalay and "hidden Man".
HDD can be swapped/changed and the CFW will re-install without any problem.
Patched LV1 to disable LV2 Protection.
Patched LV1 to add peek/poke support.
Patched LV1 Core OS Hash Check (to prevent Bricking on non-dehashed downgraded consoles)
Patched LV2 to add peek/poke support.
QA Flag enabled by default to allow for easier downgrading using Recovery Menu.
RSOD screen bypass patch for RSOD machines (it won't fix the RSOD but allows the PS3 to boot fine into XMB)
PSN/SEN access is available but it's not recommended.
It can run games signed with Keys up to version 4.40 without any Eboot/Sprx patching needed.
The CFW can be used directly for Downgrading with Hardware flashers using the new tool PS3 Nor and Nand Auto Patcher v0.04

Ja instalirao. Radi.

Nazad
Vrh Dno