Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Taj od 12gb nije dobar ni za originale a kamoli za JB. Posle svake igre treba brisati instalacione fajlove da bi mogao neku drugu igrati.

Kratko pitanje samo, ako hoću da menjam HDD na PS3, a trenutno imam 40gb debelog, sa 4.3 Rogerom, 10ak naloga, šta će mi biti na soniju kad ubacim novi hdd, je l će biti onda 1.00 fw, i hoće li biti tu nalozi? Da li posle ponovo moram da instaliram Rogera sve ostalo? :)

Ne, na tom debelom će ti samo tražiti da formatira novoubaćeni HDD u svoj format, i dobićeš prazan HDD, sa 4-30 CFW, koji je negde u memoriji same konzole.

Napravi backup naloga i savvoa na neki treći HDD, da bi posle mogao da vratiš svoje podatke, pošto posle formata odbijaš factory settings.

ja baš na jednoj takvoj prošle sedmice menjao hard (izvadio 40gb i stavio 320gb) i sačekala me poruka da u konzoli nema FW i da priložim neki (minimum neka verzija) na USBu.

Pazi, to se dešava samo na 80GB konzolama, koje su izašle malo pre izlaska slima, pa je Sony na njima štedeo memoriju, i pakovao FW na HDD.

Može da se desi da je bila 80 GB, ali je neko zamenio disk da bi uzeo veći, i tako je prodao.

Na starim, 40 i 60 GB je 100 posto ovako. Zamenio sam ih dosta,

hunder, ne može, osim ako nije već bio taj, jer traži ISTI koji je bio pre toga na konzoli. U suprotnom prijavljuje grešku. (ostavlja neke ID tragove i u internoj memoriji, verovatno, jer bi onda svi mogli da instaliraju 3.55 na taj način ;) )

Zato je najbolje ako možeš, reinstaliraš FW koji već imaš, pa kreneš u menjažu, da bi bio siguran da je isti.

Poslednja izmena:
Dobro,znaci posto vec imam rogero 4.30 ako zamenim hdd vecim stavim isti cfw i to je to.

Jel znate mozda nekoga ko bi menjao svoju konzolu koja moze da bude hackovana ili vec jeste za moju slim od 320gb? Vec su mi neke kupljene igre dosadile pa bih da se malo izludujem :))

Ortak ima fat PS3 kome je pokvaren bluray drajv (otisla elektronika izgleda, ne samo laser). Da li najnoviji CFW omogucavaju igranje backupa sa mrtvim drajvom? Secam se da je ranije bio uslov da postoji neka original igra u drajvu...

Takodje, da li sve radi na 3.55 ili treba staviti noviji CFW?

Jedan dio novih igrica i dalje trazi disk ali je poveci broj onih koji se mogu startovati bez njega

Jel neko igrao na ps3 god of war: chains of olympus? Nikako ne mogu da instaliram. Izbacuje error. Pkg treba da se instalira. Ima neko resenje?

Ja sam igrao i te PSN varijante , i posle kad sam prešao na Rogero4.30CFW, "nabavio" folder varijantu, u GAMES da stoji, nisam imao problem ni sa jednom varijntom ...

Gde si "nabavio"? :) Baci na pm ako moze

Ja sam sa BTa, ali imaš i na mačkama, za EUR se zove Collection 2 .... za USA valjda ORIGINS ....

Relese: BCES01277 - EUR VERSION
Game Contain extra fix file for 3.55 (instal after transfer to hdd)
Game works on 4.21, 4.30 , with fix(include pkg) on 3.55

Ako je neko igrao Batman Arhkam City, neka kaze koju je verziju igrao. Patim se da namestim da radi...

Ima li resenja da se pokrene Duplexova verzija Tomb Raidera na Rogero 4.30? Igra je na internom hardu. Koliko vidim na netu, nekima radi, nekima ne radi... :-/

Ima li resenja da se pokrene Duplexova verzija Tomb Raidera na Rogero 4.30? Igra je na internom hardu. Koliko vidim na netu, nekima radi, nekima ne radi... :-/

Game works here.
Rebug 4.30.1
Multiman 04.20.1 (or whatever the latest is lol)
I only had to check BD-mirror and let MM edit the sfo.

Nothing else, no eboot resign or anything. BD-mirror and only BD-mirror should be checked.

Probaj...

Izvinite sto pitam,ali nov sam na forumu.Da li je moguce jailbreakovati ps3 CECH -3004B 4.30 firmawe.Posto sam video od nekih da moze,ali ne bih hteo da pokvarim nov mi je ps3

Ok.Hvala ti.Nadam se da ce uskoro da naprave ili bar da se smanji cena igrica,preskupe su.

"uskoro" je "misaona imenica" u ps3 hack svetu, tj u prevodu znaci "ne bas skoro" xD

Da se smanje cene igara, neće. To je tako godinama. Da izadje softmos, nema skoro nikakvih šansi. Da se pojavi BDEmulator, hardverski, to već ima šanse, i očekuje se, ali će koštati oko 80-90 evra, i koliko sam shvatio otvara se konzola, i guvi se garancija ....

dobro, "nasi verni forum prodavci" ce verovatno imati u ponudi nove haknute konzole sa njihovom serviserskom garancijom...

Nazad
Vrh Dno