Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

OK, u momentu kad budem kupovao pitacu jos 1 mozda se do tad sve resi softverski samim tim i izbor konzola je veci..
hvala u sv.slucaju

Ne verujem da ista da se promeni u skorije vreme ;)

To si ti pricao :D
Ali sad je i skroz novi HW u pitanju, potpuno nova prica + vise nema motivacije da razbijaju dalje.

Da li je neko upoznat sa PS3 4.31 Custom Firmware CFW Jailbreak procedurom i na kojim konzolama je ovo moguće uraditi?

"Notice:CFW if you already updated to 4.31 use this CFW! You must be on OFW 4.31 if not then FW update.
You DON’T need Flasher (E3 flasher, progskeet) You need only USB Stick with minimum capacity 256mb."

"Yes, you guessed it right we found the tool you demanded most i-e, 1-click solution for PS3 jailbreak 4.31. This tool is so simple to use that even a common man with no technology related knowledge can make it work. Simply download PS3 Jailbreak 4.31 Tool and Follow these simple steps to jailbreak PS3 4.31."

Nisam mnogo upucen u ove stvari nadam se da mi neko može pojasniti Jailbreak proceduru (za koje konzole važi i koji oficijalni firmver).

Čak sam vidio da kažu da radi i sa najnovijim super slim modelima. Da li se sa Jailbreak procedurom dobija mogućnost igranja "narodnih" igara, kao i sa ranijim CFW?

Poslednja izmena:
Daj bre link da vidimo sta je to. Iskreno, ja za ovo jos nisam cuo i pomalo mi je sumnjivo.

Daj bre link da vidimo sta je to. Iskreno, ja za ovo jos nisam cuo i pomalo mi je sumnjivo.

Evo link. Posto vidim da svi neke linkove razmjenjujete na PM nisam htio da me obrišu.
http://ps3haxblogs.wordpress.com/2012/10/31/ps3-4-31-custom-firmware-cfw-jailbreak-released/

http://theps3jailbreaking.com/

Na prvom linku u komentarima se svi zahvaljuju, čak tvrdi da Downgrade radi i sa super slim konzolom.

"Work on All models slim and fat (include new Super Slim).
100% tested works!"

Ima veliki broj komentara, niko nije rekao da je fake, osim ako ih on sam ne administrira :smoke:

Poslednja izmena:
Pa i ako odradim to treba onda dodati i multiman-a i sta sve vec ide... :) Zar ne?

Jos nisam dao svoj PS3 na jailbreak pa ce me ovo izaci jeftinije ako zaista moze...

Probaj, ali ne očekuj ....

Kad ukucaš u google, to stoji na nekim sajtovima od oktobra meseca.

Malo poređenje: Kada je izašao Rogero 4.xx CFW, u roku od 24 sata je na tortugi nagurano preko 50 stranica na toj temi, a u roku od 3-4 dana preko 300 strana na svim temama vezano za 4.21 4.25 4.30 CFW...

Da se ovako nešto pojavilo, samo prost update, i to za superslim, to bi bila prava bomba, YT bi bio preprlavljen ....

a ono .... čak ni ficicaaa se ne oglašava ...

kod mene je CECH-3004B date code 1c cini mi se i verzija software-a 4.30... Model je slim od 320GB... Nadam se da cu vec nekako preko vas saznati ako se pojavi neko otkljucavanje za nju :/

Ako sam ja već na 3.55 cfw, da li je dovoljno da update-ujem samo onaj jedan fajl 4.30 cfw i to je to?

Sta treba uraditi da se sa 3.41 i usb stika predje na cfw neki sveziji

Ako ti niko ne odgovori poslacu ti ja uputstvo kad dodjem kuci, sad sam na mobu.
Uglavnom procedura je sledeca: odradices neki sitnicu prvo, posle toga 3.55 official, 3.55 rogero, 4.30 rogero i to je to. 10 minuta posla.

Ne mora, skini novi Rogero CFW 4.30 V2.05 , on može direktno uradiš najobičniji update ...

proveri prvo PM...

Hvala na pomoci,reseno

samo da pitam da budem siguran.. ja sam na 3.55 kmeaw. znaci da ne moram da idem na rogero 3.55, vec mogu ovu v 2.05 direktno na kmeaw?

Koliko sam ja skapirao, moras prvo na rogero 3.55 pa onda ides na rogero 4.30 V2.05...

Nisam znao da ima ovaj V2.05. Procitacu sta kaze kad dodjem kuci.

Preporucite nekog za jailbreak/downgrade a da je iz BGa... moze na PM!

I ako imate informaciju koja je cena. Hvala! :)

Moze neko da mi kaze kako da prekopiram igricu na externi hard? Tj. poneke igrice ne mogu da se prekopiraju, kaze da je fajl previse veliki da bi stao na hard, a ima sasvim dovoljno mesta. To mi se desavalo sa Red Dead Redemption i Gran Turismo 5. Hard je formatiran u fat32

FAT32 ne čita fajlove veće od 4gb, skini "ps3splitter" i obradi igre (jednostavna je procedura) pa ih normalno prebaci preko kompa na HDD...

Kada to odradi mocice normalno da se prebaci na hard? Hvala ti puno!

Moći ćeš da prebaciš na HDD, ali ne i da igraš sa njega. Takve igre mora da budu na internom.

Pa skini neki noviji multiman. On vidi i ntfs hardove tako da mozes da prebacis bez frke.

Moći ćeš da prebaciš na HDD, ali ne i da igraš sa njega. Takve igre mora da budu na internom.

jel to zato sto ne moze ili je bezbednije da takve igre budu na internom? Posto sam ja uncharted 2 bez problema pokrenuo na externom, ali sam isao preko onoga psarc i zlib.dll..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno