Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Preko OFW se instalira CFW, i po meni, bolja je varijanta, em je noviji, 3.55 , em nema svaki put onog "poteza", normalno uključiš konzolu, startuješ multiman i posle šta god oćeš ... igra, film ....

Znaci sa 3.55 nema potrebe za USB,samo nabacim OFW i na njega CFW i to je to.
Mozes li mi reci koji je najbolji metod za 3.55 ,vidim imaju kmeaw,waninkoko itd i sta mu ga dodje ovaj Homebrew :)

HomeBrew nijw CFW. To je izraz koji se koristi za neoficijelne/slobodne/"kućne proizvode", tj. aplikacije koje je neko napravio, i pustio besplatno u opticaj, on nema zarade, ali ne daje ni garancije, a Sony recimo tu aplikaciju nije odobrio za svoj proizvod. To ti je ono "u svrhe edukacije, koritite na svoj rizik"

Moj je KMEAW, koristim Multiman 2.09, jer mi treba i .mkv plejer, i zadovoljan sam. Tako mi je stigla, samo sa multiman updateovo, i OK je.

Ok,znaci 3.55 nabacim i nema potrebe za USB pri paljenju.Citam sad da sa 3.55 ne moze downgrade ako sta zeznem,nema povratka na 3.41.
Hvala Magic na pomoci i ako moze samo da mi kazes imas li neki sajt sa koga skidas OFW posto evo guglam al tesko naci,stalno link removed :)

Hvala bora,odoh da se igram malo,valjda je necu brickovati :) i napokon jedan tutorijal na srpskom :)

Imam problem.

Imao sam seriju, 10 epizoda .mkv po 1.2 GB na hardu PS3.

Napravio sam folder SERIJA i tu natrpao.

Odgledao je sve to, išao u multiman file manager, pogledao prvo prostor na HDDu, slobodno 60.5 GB.

Obrišem taj folder, on pita "oćeš", ja odgovorim "oću bre", obrišem folder SERIJE, dakle oko nekih 12 GB.

Pogledam, i dalje stoji slobodno 60.5 GB.

Gde grešim? Da li postoji negde neki recycle bin, kao na kompu, da mora da se "isprazni", ili šta, kako?
Zbunjen sam totalno.

Da li i konzola ima neki TEMP file, šta sve mogu da pobrišem, bez bojazni po sistem?

Hvala unapred.

jesi gledao tamo gde cuva sejvove da nije nesto ostalo...ne mogu da se setim kako to bese ide, al znam da mi je tamo bilo dosta gluposti i da sam na tom mestu izbrisao oko 10 giga sejvova i raznoraznog djubreta, a 2,3 filma koja su mi dosla uz ps3, obrisao sam, medjutim nisam imao problema kao ti...

Pozdrav svima,nov sam na forumu jer sam pre par dana kupio ps3.Ps3 je od 320gb 3.55 sa kweam i imam instalirano 20 tak igrica.Hteo sam da pitam kad bi kupio onaj nov true blue dongle za igranje novih igra da li bi nesto upropastio u smislu da ne bih vise mogao da igram ove igre koje su mi sad na hardu i kako on funkcionise?Kako da ubacim neke druge igra na ps3,a imam multiman na ps?izvinite ako su pitanja glupa ali stvarno sam totalni pocetnik,pozz

I zaboravi da li mogu da igram orginale na ovakvoj konzoli jer ima igrica koje se jos ne mogu igrati na cipovanim konzolama?

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,nov sam na forumu jer sam pre par dana kupio ps3.Ps3 je od 320gb 3.55 sa kweam i imam instalirano 20 tak igrica.Hteo sam da pitam kad bi kupio onaj nov true blue dongle za igranje novih igra da li bi nesto upropastio u smislu da ne bih vise mogao da igram ove igre koje su mi sad na hardu i kako on funkcionise?Kako da ubacim neke druge igra na ps3,a imam multiman na ps?izvinite ako su pitanja glupa ali stvarno sam totalni pocetnik,pozz

I zaboravi da li mogu da igram orginale na ovakvoj konzoli jer ima igrica koje se jos ne mogu igrati na cipovanim konzolama?

na istoj strani gde je tvoje pitanje, pogledaj post #2307 sto se tice kopiranja igara...

sto se tice igranja originala na 3.55 kmeaw, mozes da igras originale koji ne zahtevaju veci fw od 3.55, a oni koji traze 3.56 i vece, logicno da nece raditi dok ne updatujes konzolu, cak mislim da imas update na samom disku na kom je igra pa nemo da se zaebes u updatujes fw sa br diska xD

Ljudi, jel ima nekih vesti za Silent Hill: Downpour da li ce izlaziti fix za 3.55 bez tb ?

Hvala na odgovoru a za ovo pitanje:

kad bi kupio onaj nov true blue dongle za igranje novih igra da li bi nesto upropastio u smislu da ne bih vise mogao da igram ove igre koje su mi sad na hardu i kako on funkcionise

Deste pussys :) Ne pratim odavno sta se deshava, PS3 mi je na 4.0, ko radi kod nas downgrade na 3.55 i za koje pare ?

Kako to da ti ne radis? :D :)

@ MagicMaster

Jel cena za slim 30 a za debele 50 ? Ko radi u bg-u po toj ceni ?

Neki lik kod koga ja radim moje konzole. Radi sa konzolama poodavno, od prvih kečeva. SONYje, 1 2 3 PSPe, XboXove, WII-e .... do sada sve što sam mu slao, sve je odradio. Trenutno ne može debele da radi, crkao mu flat za E3, čeka da stigne drugi. Koja je tvoja?

Moze li Top Spin 4 na 3.55kmeaw,skinuo sam deset verzija,eboot fixeva al stalno izbacuje poruku da mu treba 3.60fw

A dzaba,nece pa nece,primjetio sam da kada sam prvi put pokrenuo igru da mi je dosao ekran na kojem pokazuje one motion senzore ili kako se vec zovu pa je onda skinuo sa neta kao neki update i onda je izbacilo da trazi nadogradnju na 3.60.Posle sam preko filezille obrisao igru sa harda,skinuo sa drugog torrenta Top Spin 4 i cim ga pokrenem nema mi vise ono ekrana sa motion senzorima nego mi odmah izadje ona ebena nadogradnja na 3.60.Da li u konzoli kada se izbrise igra manuelno preko filezille ostaje neki "rep" pa mi on smeta i stalno sta god instalirao trazi upgrade na 3.60?
edit:proradilo,ostao mi glupi game data i cim sam ga obrisao proradilo :)

Poslednja izmena:
Kad budem bio pored sony-a mogu ti reci tacno koja je verzija igre, pra probaj sa njom
Hvala,proradilo mi je,zezao me game data i cim sam ga obrisao proradilo,nisam mu dao da uradi neki malu update za 3.60 da mi ne bi izbacivalo onu cuvenu poruku da predjem na 3.60 :)

Kako u multimanu da vidim koji mi je folder za externi HDD,stavljao sam na hdd i GAMES i GAMEZ,splitovao igre za split 4g i format u FAT32 al nema sanse da nadjem igre

Vrh Dno