Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

da.. jos samo fali onaj ficicaa da zakuka kako ne rade najnovije igre..
ustvari bolje da sam cutao, jos ce se i javiti kad procita ovo, hahahaha

Ma si vido čoveka ? Ja tek nabavio makinu, a on već meni sugeriše kako neću moći NBA2K12 bez TB .... lood čovek .... tek počinjem da se družim sa PS3.

Znaci ja sa 1 TB igara ne odigranih, mogu PS4 komotno da preskocim i da sacekam PS5

Pa ne moraš da preskočiš, ali ćeš kao ja, da je nabaviš kada bude negde na "pola trajanja" .... tj. ne moraš baš odmah da je nabaviš čim izadje .....

Otkud ti to, naravno da jesu. Samo sto su krace na trzistu pa otud i manje ylod-ova.

Verovatno jesu, ali vidjao sam dosta slucajeva slimova sa ylod-om po stranim forumima kad sam trazio neka resenja za svoj ylod..

Slim kvalitetniji???

Slim krcka kad se zagreje i pucka dok se hladi. To debeljko nije radio. Ali narod je hteo jeftine konzole. :)
Sad taj isti narod skuplje plaća konzole da bi igrali pirate. :(

Nisam mislio samo na plastike, nego uopšte na matičnu, procesore, sve je smanjeno, pojednostavljeno itd itd ....

Nešto nisam primetio da moj i krcka i pucka, posle 7 sati rada/igranja .....

Pa nije to sporet da krcka i pucka.Ne lozite valjda vatru u njemu pa da sluzi kao toster?Svasta sam cuo al ovo jos nisam.:d

Poznato je da PS3 Slim pucketaju dok se hlade i greju.

razbicu ovaj PS3 - dva dana pokusavam da provalim kako funkcionise JOIN splitovanih fajlova u MultiManu.

na externom HDDu imam npr. Tekken 6 koji u folderu USRDIR ima 5 fajlova:

TEKKEN.psarc.66600 1GB
TEKKEN.psarc.66601 1GB
TEKKEN.psarc.66602 1GB
TEKKEN.psarc.66603 1GB
TEKKEN.psarc.66604 0.5GB

kad u MlatiMudu iskopiram Tekken 6 folder sa externog na interni drajv i dalje imam ovih 6 fajlova! zar ne bi trebao sam MM da ih spoji prilikom kopiranja???

i naravno Tekken 6 nece da radi - crne ekran nakon obavestenja da ce koristiti AutoSave opciju.

btw zna da bi radilo preko LANa ili da pospajam fajlove na Mac-u ali kako to da uradim pomocu multimana?

Nego oce li ovaj fix 3.55 za pes 2012?

Nego oce li ovaj fix 3.55 za pes 2012?

Niko na zalost ne moze da ti da tacan odgovor na to. PES je definitivno provaljen, radi na True Blue Donglovima, ali samo sa bluray diskova. Veruje se da vec neko vreme postoje uslovi da se to pusti u javnost (da radi sa HDD-a), ali najverovatnije da momci koji su napravlili True Blue zele da navuku jos koji evric...

Jel sljaka posledni Rachet na 3.55?

Koliko gledam, smatram da ps scena nikad loshija ni****la na temu piraterije od kad postoji.
Prolongiram igrice koliko god mogu,igram one koje nikad ne bih, zastranjujem cekajuci neko realno resenje i paja.
Dobro, hvala mu/im za dosadasnje naslove ali buducnosti po ovome sto ja citam jednostavno nema.

Lupaš ..... hoćeš da ti kažem kad je bilo gore? Pogledaj datum kad je otvorena ova tema, pa sve pre toga je bilo gore vreme za pirateriju za PS3 nego sada.

I majke ti, daj, molim te, ne smaraj više .....

Lek za pokretanje najnovijih naslova nema još uvek nema. Ali ima leka ako te ja smaram, jednostavo kada vidis moj post, ti ne citaj.
Slozices se.

Pozdrav ljudi ako moze mala pomoc!

Imam PS3 slim, dao sam soni da se instalira 3.55 da bih mogao da igram igre koje se nalaze na HD. Decko koji mi je to odradio je instalirao FTP i Gaia manager, i ubacio mi 6 igara, ali sve sam to obrnuo pa bih hteo da skinem neke druge igre i igram.

Sada znam da postoji 2 nacina, da prebacim igre direktno sa eksternog HD, i direktno sa kompjutera na soni, pa me zanima da li neko moze da mi objasni kako to da odradim, i da mi da neki savet sta je bolje da se uradi.

Pitao bih tog decka sto mi je odradio, ali u pitanju je firma i nece da mi oda kako to da odradim, ako moze igru da mi prebaci za 5 eura... A i zamlata je on...

Ako moze neko da mi pomogne jer mi je dosadilo sve jedne iste igre da igram. :d

Ako se uradi format utility tj format harda da li se gubi custom firmware ili on vraca na org u soniju pa moram da nabacujem custom.Da li ce da se izbrisu samo igre i podaci na hardu a da ce da mi ostane custom firm u njemu pa da samo kasnije mogu da kopiram igre na hard i instal backup manager tipa multiman itd.
Hvala

@voodoo300 msm da ti ostaje zadnji oficijalni fw koji si imao u trenutku formatiranja, jer je fw delom na hdd a delom u nekoj memorijici na samom sonyju, i onda moras da instaliras opet taj oficijalni fw koji si imao pre formatiranja a mozda moze i noviji, stariji ne moze 100%.

@francesko, ja sam to radio preko externog hard diska, napravim folder GAMES i u njega iskopiram igre, koliko se secam, svaka igra ima svoj neki naziv foldera a mozda mozes i da stavis samo ime igre, ne secam se bas najtacnije, prodao sam ps3 pre vise od god dana...nakon toga udjes u gaia menadzer ili multiman, sve jedno, oni ce prepoznati igre i sa internog i sa externog hard diska, i onda obelezis igru koju zelis da kopiras i cini mi se da na krug na dzoju kopiras igru na interni...najbolje da vidis na youtube il negde, krajnje jednostavno, samo zna da traje i po 5 sati to kopiranje, nema pravila, meni jednom nfs hot pursuit kopirao za pola sata a sledeci put kopirao 5 sati, isti sony, isti hdd sve isto, zato sam ostavljao u toku noci da se kopira... ;)

Poslednja izmena:
@bora bora
hvala na odg,ma kupio sam sony debelog 60gb u njemu je 3.50 fw i "palim" ga preko usb sticka i preko ftp sam prebacio igru na hard i igrao malo i posle ponovnog paljenja konzole pojavilo mi se u opcija Game tamo gdje mi je multiman i blackbox jos kao jedan program koji ne vidim,samo mi se vrti ono cudo kada ocitava nesto i ne mogu da udjem ni u multiman niti u bilo koju aplikaciju koju sam instalirao,cim udjem samo mi dodje blackscreen i blokira se konzola,cudi me koji mi je to sad ****** sto se stalno ocitava,mora da je nesto igra ubacila i kontao sam jedino da mozda obrisem hard al posto sam pocetnik oko sonija ne znam sta ostaje posle formata,moram li da radim svu proceduru,oficijelni+custom pa nanovo multiman i nabacivanje igri.
Ne znam da li se kome desavalo isto kao meni pa da vidim da li ima lijeka a da ne formatiram hard
dali neko ima neki sajt sa upustvom kako to sve odraditi da sta ne zeznem,moze i na pm :)

Poslednja izmena:
Hvala bora bora,pogledao sam,samo sto je razlika da kod njih ne moze Sony nikako da se upali a kod mene dobijam black screen kada pokrenem neku app iz taba Game (multiman,blackbox) al def je do harda.
Moze li neko da mi objasni koja je razlika izmedju jailbreaka preko USB-a,i ovih CFW,posto je kod mene stara konzola,prva edicija sa 3.41 ofw u njemu,jel USB stick "prevari" OFW ili pored OFW mora da se nabaci neki custom pa tek onda preku USB moze da se upali Sony,posto vidim da kod novih slim konzola nema potrebe za USB-om posto to rade poreko custom fw

Nazad
Vrh Dno