Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

eeeee... ;)
nemoj dvaput da kazes...
pa i meni sto nisam iz tog sveta padaju ovog trenutka najmanje 3 nacina kako izmamiti pacove iz rupe na svetlo dana, a nece ljudima koji su skolovani za to :)

treba da razlikujete PIRATERIJU od snalazenja u miru i tisini "doma svog".. niposto nije isto ako zahvaljuci svojoj snalazljivosti skinete nesto sa neta za sebe, i ako zaradjujete novac prodajuci to drugima na veliko... to ti je isto kao i kod narkomanije.. ne jure policajci konzumente i ovisnike, nego one koji drogu distribuiraju..... napravite analogiju

Post'o bas neki fin decjko :)

to je inicijalna kapisla.. ali sve da su stavili i tb dongle 30e i igre 5e, to nije nista drugo do ogoljena piraterija koja se drskoscu bu*ale reklamira javno.. ako su 2002/2003 mogli da upadaju ljudima po kucama i plene cd/dvd i kompjutersku tehniku zbog filmova, mogu valjda i 2012. sa ljudima koji umesto filmova valjaju ps3 igre.. ustvari ajde ja sto to pricam, to bi trebalo da rade i da se time bave (da love pirate) ovi sto se bave uvozom i prodajom originalnim ps3 naslova po prodavnicama. ali prvo da smanje cene na realne a ne da igre u srbiji budu 20% skuplje nego u nemackoj, gde ljudi imaju 10x vece plate...

Ahaha, jeste, pa covece da li shvatas da oni to nikad nece uraditi i da oni jos vise kradu od ovih, i to legalno, koliko se samo ugradjuju u cene koje su 2, 3 puta vece od normalnih, kakvih 20%, kad si zadnji put prosetao gradom? Nemaju svi ni internet u miru i tisini doma svog, nekada smo bili jako zahvalni ovakvoj prodaji i cd klubovima, nemoj sada da tako olako zaboravljamo. Sta imas protiv toga sto ljudi pokusavaju da razviju biznis? Nije bas najlegalnije, slazem se, ali ne razumem toliku ogorcenost, kao da tebi pare iz dzepa izbijaju.

dobro.. ti onda idi kod njih pa kupuj za 25 evra najnovije igrice... :) setice se tebe, kad budu kupili kucu na Dedinju :)
ako ih pre toga sve ne pohapse, hehehehe

Ma da, samo da ne kupe vilu na dedinju. Ne brini, xWolfe, nema tu više para kao pre, ogromna je konkurencija, svako ima kući brz net, ili svako zna nekog ko ima bru net .... režu za 50 dinara, tek da isplati DVD .... neće se niko obogatiti .... čak šta više, ovi *****i sa ovim zatvaranjem shareova im idu na ruku .... ako nadjem, skinuću. Ako ne nadjem, podeliću sa 2 ortaka cenu njihovu, pa ćemo sebi da narežemo džabe. Ali da dam za original 5000 ili 7000 sigurno neću.

A što ti toliko smeta i što je TB 80 evra? Kada je preko 80 USD? Misliš da mnofo zaradjuju? Niko nikome ne brani da naruči za 80 USD ... i da čeka ... nešto što možda nikada neće stići ....

Sve to je jako jako diskutabilno ...... i sve je ukalkulisano ...

oni to narucuju na veliko iz kine.. verovatno ih dobijaju upola cene, ali u to ne ulazim , njihova stvar..
obrati paznju da igre prodaju snimane na blueray diskovima za 15-25 evra

ja jesam za snalazenje na nivou kucne radinosti, za komercijalizaciju ovog tipa i mlacenje para, pa povrh svega jos i reklamiranje preko interneta.. bas i nisam

Meni je trenutno to prevelika cena, ali nemam nista protiv njih. Kome se ne svidja treba da zaobidje i to je to. Ako si se vec nameracio da ispravljas krive drine onda se treba okrenuti prema pravim lopovima ciju robu smo prinudjeni da kupujemo i to po pravim monopolskim cenama - gorivo, hrana, odeca, stanovi - to je pravi lopovluk od kojeg imamo mnoooogo vecu stetu nego sto su diskici. cudi me da nekom pored sistemskih lopova moze toliki gnev da izazove neka decurlija koja hoce na brzinu da zarade za letovanje.

Napolju je cena oko 60usd. Cak i da se ugradjuju 50evra nasao bi se neko koji bi hteo da zaradi 30, pa neko 20 i tako dolazi do spustanja cene. Ocigledno da se malo ljudi bavi time, verovatno zbog velikog rizika, tako da ne bih voleo da sam u njihovoj kozi cak i sa 100% marzom.

Uostalom, da se vratimo na temu - ako su oni lopovi, ima li negde da se to skine sa uputstvom, pa da se napravi neki homemade usb dongle?

oni to narucuju na veliko iz kine.. verovatno ih dobijaju upola cene

Ne dobijaju upola cene. Da bi dobio upola cene, treba da naručiš 10 000 komada. A znaš kad ćeš to da prodaš u Srbiji? Dobiju 10, eventualno 15 posto. Pa se desi da neki rikne, ti mora da zameniš čoveku (ako si čovek) a da reklamiraš kinezu, treba da ga pošalješ nazad. A skuplje slanje i da platiš da drugi stigne, i to ako ti priznaju, nego da naručiš opet količinu u drugoj turi.

A ti računaš samo cenu diska? A na čemu reže disk? Grickalicom? Ili nekim tamo rezačem koji opet malo više košta? I koliko vremena treba da se nareže ?

Nemoj pogrešno da me shvatiš, na istoj strani smo. I ja koristim underground. Ali kažem, ako neko već krene sa tim, i uloži neku kintu da to uveze, plati dažbine (u to ne ulazim pod kojim imenom ih uvoze :) :) ) kupi par rezača, napravi sajt, a pritom je i svestan koliko rizikuje, neka radi ako ima mooda .... Jedino na šteti možda mogu da budu kompanije koje imaju milijarde. A takvim mi nije žao. Sa moje strane, nikad neće biti na šteti, jer ako ne mogu da nabavim za male pare, neću ni da nabavim. Jednostavno nemam, a nisam gubav da ne znam šta je dobra igra ili dobar film.

Sve dok ne valjaju deci drogu ili prodaju oružje, ja sma za. Za ovo što sam naveo, zalažem se za smrtnu kaznu. I to je to.

Ja i ti ćemo i dalje lagano ispod žita, da razmenimo ovde iskustva, da se pomognemo koliko možemo itd .... da razmenimo neku igru i slično.

No, sada mala digresija, da pitam vas iskusnije.

Ako režu na BR, a PS3 čita i DVD, el tako? Da li bi upalilo, nevezano za TrueBlue, nego recimo, imam 3.55 KMEAW ili CFW (ili kako se već zove ovaj KMEAW), i imam mali HDD, 40 ili 60 GB. Na ove skupoće se ne isplati menjati. Da li će PS3 prepoznati ako recimo igru koja zauzima 5-6-7-8 GB narežem na DVD DL ? Koji je 8.5 GB, a dosta je jeftiniji, Verbatim su kod mene negde oko 130 dinara, i svi mi imamo DVD rezače? Da li može tako ?

PS, oduševio sam se kad sam čuo da je švajcarska legalizovala download "na malo" i za kućnu upotrebu. Njihovi gradjani mož da skinu šta hoće bez straha da će da im upadnu na gajbu. Ali ako te uvate da prodaješ, shebo si se.

Poslednja izmena:
E ljudi ja se nesto razmislajm?Recimo posaljem im konzolu da spuste firmer i u tom trenurtku dok se konzola nalazi kod njih upadne racija?Sta mislite da li bi mi vratili konzolu?:):D:d i ode konzola kod :-devil-:a ja onda da udrim glavom o :wall:i kazem koja sam budala bio :lupko:
Mada ja kakve srece imam da je puna vreca p....a i jedan k...c ja bi ufatio bas za njega.

Poslednja izmena:
Opa imam u vidu,samo da zavrsim resistance tri i uncharted tri pa cu se malo razmislim.

kakva racija, po cemu je spustanje Fwa u suprotnosti sa zakonom?

Bilo koju uslugu pružati za novčanu nadoknadu bez da se državi da harač je u suprotnosti sa zakonom. :)

Nije mislio na to .... nego scena: Moja konzola stoji kod njih u servisu. Upada murija i SKUPLJA SVE! Moja konzola je predmet istrage. Epilog: Možda je vidim nekad, a možda ni tada ....

E pa bas sam to mislio,pa ti kasnije dokazuj kako i zasto jer dok zec dokaze da nije bik ostade bez m..a.

Od juče, PS3 slim sa 3.55 CFM 320 GB kod mene u pogonu .... :banana: :banana: :banana: :banana:

Konačno ....

Ipak odlucih necu da spustam firmer sve igrice koje su me zanimale presao,te za koji dan mi stize u3 i resistance 3,tko da pare koje sam dao za te igre uvek mogu da dobijem.

al ne mosh da igrash nba 2k12 bez onog s... :)

Ko o čemu, baba o uštipcima ... :):) :)

Priajtelju, trenutno na HDDu imam preko 15 igara.

Assasin creed 1, 2 i brotherood.
MGS4
Res Evil 5 GOLD
Red Dead Redemption
Gran Turismo 5
GOW kolekciju i GOW 3
Skidam Batman Arkham Asylum
Tekken 6 za klince
mortal kombat neki za klince
Medal of Honor ne znam koji
PES 2011 i FIFA 11 za klince
i još par, nemogu sada da se setim.

I na kompu imam Star wars unleashed 1 i 2
par Prince of Persia i ne znam šta još.

Dok ja sve to odigram i okrenem, ili će da izadje CFW5.0 , ili će da skupe pare i za taj TrueBlue, koji će tada biti jeftiniji.

ja uopšte ne patim mnogo, za razliku od tebe ....

Gde nadje 320GB slim a da moze da se downgraduje, polovan?

Natrči još po neki 2504, ali mora da se juri, zivka, cimanje familije po italiji, i drugara po austriji .... Na PSRepublici mi rekao lik koji prodaje da i on imao 2 komada 2504, ali FW 3.65 ili 3.60, pa ako ga DGraduješ, zbogom garancijo .... pa ideš ono: Ma valjda neće .... :) :)

Vidim i da ima polovnjaka po oglasima koji su jos na 3.55 ali nekako mi frka, sta znam dal' je imao YLOD ili nije...

Mislim da ima jedan slim, 320 GB, 2 dualshocka3 originalna, 3.55CFW, nije downgradeovan, kupljen sa manjim pa UPnut, 300 evra traži lik, još godinu dana je u garanciji, kupljen kod nas, račun, garancija ..... i garantovano nije imao YLOD ....

Ko o čemu, baba o uštipcima ... :):) :)

Priajtelju, trenutno na HDDu imam preko 15 igara.

Assasin creed 1, 2 i brotherood.
MGS4
Res Evil 5 GOLD
Red Dead Redemption
Gran Turismo 5
GOW kolekciju i GOW 3
Skidam Batman Arkham Asylum
Tekken 6 za klince
mortal kombat neki za klince
Medal of Honor ne znam koji
PES 2011 i FIFA 11 za klince
i još par, nemogu sada da se setim.

I na kompu imam Star wars unleashed 1 i 2
par Prince of Persia i ne znam šta još.

Dok ja sve to odigram i okrenem, ili će da izadje CFW5.0 , ili će da skupe pare i za taj TrueBlue, koji će tada biti jeftiniji.

ja uopšte ne patim mnogo, za razliku od tebe ....

Znaci ja sa 1 TB igara ne odigranih, mogu PS4 komotno da preskocim i da sacekam PS5 :D .

Nazad
Vrh Dno