Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Fazon je ako imas garanciju na konzolu posle ovog vise je nemas ..

bolje cekati custom fw koji izlazi uskoro ...

A question. Ako je konzola hakovana ili šta već, ne znam kako ide sa PS3, da li može da se igra online sa original diskovima ili ne? Ili da li dolazi do banovanja konzole kao u slučaju xbox-a ili je nešto drugačije?

A question. Ako je konzola hakovana ili šta već, ne znam kako ide sa PS3, da li može da se igra online sa original diskovima ili ne? Ili da li dolazi do banovanja konzole kao u slučaju xbox-a ili je nešto drugačije?

Ne možeš online bez poslednjeg firmvera.

Ma pusti to njasre bolje da se potrude da krekuju Dark Souls ili jos bolje da nas obradju sa novim cfw.

pa nekako mi je realnije da PSN igru krekuju nego da novi CFW izađe. Teško da će se iko više usuditi da ga izbaci javno. Osim ako ne uspe da zamaskira tragove da izgleda kao da ga je sa Marsa uploadovao na net :D

Moze da uplouduje iz bilo kog internet kafea.
Ali su preglupi da shvate to ili ne zele.

internet kafei imaju kamere .... bar tamo gde žive ti koji mogu da odrade posao. I treba neko posle da raširi ...

znas koliko je tesko to uploadovat anonimno? nimalo.... no su oni svi gladni slave pa kad ih pitas odma skacu da su oni to uradili. Ko je bio po usima geohota da daje intervjue i da se preserava, mogo je to uploadovat da se nezna od koga je, ili da je pametan pa da se nije toliko namecao u javnost, ***** bi oni znali ko je geohot osim nicka...

e da je meni znanje da napravim cfw dovoljno bi mi bilo da jedini znam da sam ga ja napravio a svi bi imali koristi

Ma najgore je shto nigde nije ni u najavi da ce izaci...
Dok za box JAVNO sve u 16 izlaze resenje svakodnevno skoro...

a sto nam ne bi rekao da si ti napravio :)

nisam siguran da bi sony hteo samnom da se nagodi onako kako bih ja hteo :D

i da btw post iznad: box ne samo što ima bolju grafiku u nekim jačim igrama nego je realno bolja konzola od ps-a, meni barem. i to mi je bolji onaj ultra bučni arcade koji sam ranije imao, a da ne pričam sad o slimu koji se uopšte i ne čuje kad radi.

Poslednja izmena:
Odnosno tri. :)

+
Hard Corps Uprising

dajte NBA Jam: On Fire, pobogu :S:

a 3.61?

I drago mi je da ne bude sve igre koje imam,sad ne vrede nista a placane ko svetog petra kajgana.

Jel si ozbiljan? Odakle ti ova informacija?

Ma pusti ti njega sta pise... uzmi samo pa prelistaj temu i videces gde poslednjih par meseci samo kuka kako nema cfw za 3.60 i kako ne moze da igra par igara, doduse to je tada bilo par igara a sada ima malo vise ali ok. Verujem da ima toliko igara koje moze da igra i koje nije ni zavrsio a ni skinuo ni odigrao a mozda ni nezna da mogu da se igraju a dobre su a ovamo se uhvatio za nekolicinu naslova koji bas ne mogu da se igraju, ali kontam da je to kod svih ljudi tako i da smo zbog toga prokleti jer uvek hocemo ono sto ne moze a ono sto mozemo to nije interesantno.

Mi mesto da smo zahvalno za ono sto nam je omoguceno da igramo dzabe mi hocemo hleba preko pogace, nikada nismo zadovoljni.

Piraterija je bila zabavna dok je trajala, ja sa unchartedom 3 prelazim na originale. Ionako godišnje izađu dve do tri igre vredne kupovine, tako da je trošak zanemarljiv pogotovo ako se uzima iz UK

pa i nije baš, imam ja već originala za ps3 ali par komada, tj one koje su baš vredne toga. ovi ostali krševi su dobro došli da se probaju na CFW-u i da se uštedi novac za nove originale :D

Nazad
Vrh Dno