Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

ma naravno da sam primetio, nemoguće je ne primetiti. nego što toliko GB čuva na disku?

Radi brzeg ucitavanja nekih stvari, zasto bi stalno drndao sve podatke sa diska..

uf *** pa i tako je dosta sporiji kad učitava npr. mass effect 2 od npr kompa, ali je sa boxom podjednak.
btw primetio sam da mi brže učitava igru sa eksternog drajva nego sa internog. eksterni je ovaj i vrti se na 7200rpm pa je valjda to u pitanju.

uf *** pa i tako je dosta sporiji kad učitava npr. mass effect 2 od npr kompa, ali je sa boxom podjednak.
btw primetio sam da mi brže učitava igru sa eksternog drajva nego sa internog. eksterni je ovaj i vrti se na 7200rpm pa je valjda to u pitanju.

Kod eksternog, veza sa PS3 je preko USB 2.0, tako da nije do diska.
Inace taj S2 Samsung USB2.0/3.0 je odlican eksterni HDD.

Poslednja izmena:
jel znate da slim nece da cita wd externi hdd sa usb 3.0 podrskom.Debeljko hoce slim nece u cemu je caka?

Posle ga više nikako ne možeš popraviti. :)

Jesi ti cuo za Reballing? Posle ako vise ne mozes da ga ozivis sa heatgun metodom, nadjes coveka koji radi reballing. U svakom slucaju ja bih pre platio da mi neko reball rsx chip nego da se sljakam i otvaram ps3 20 puta. Pogotovo ako covek koristi lead sodder, a ne ovaj fabricki koji se topi na manjim temperaturama.

Reballing je daleko skuplji ;).
Jedan od bivsih clanova ovog foruma to naplacuje 80e.

Ali 99% resava problem zauvek.

Jesi ti cuo za Reballing? Posle ako vise ne mozes da ga ozivis sa heatgun metodom, nadjes coveka koji radi reballing. U svakom slucaju ja bih pre platio da mi neko reball rsx chip nego da se sljakam i otvaram ps3 20 puta. Pogotovo ako covek koristi lead sodder, a ne ovaj fabricki koji se topi na manjim temperaturama.

Čuo? Ja sam radio reballing. Reballing ne uspeva svaki put. Svaki nov neuspeo pokušaj umanjuje šansu da sledeći uspe. Ako je pre toga rađen reflow (ono čuveno grejanje duvaljkom) šanse su dodatno smanjene.

I lead solder se topi na manjoj temperaturi od onog u PS3.

jel znate da slim nece da cita wd externi hdd sa usb 3.0 podrskom.Debeljko hoce slim nece u cemu je caka?

ja imam teoriju, pošto usb 3.0 ima onaj dupli konektor kako u mini izdanju tako i u standardnom, a takođe je pričano da Slim troši puno manje struje od debeljka dolazim do zaključka da nema dovoljno juice-a preko jednog usba i da bi trebalo nabaviti "Y" usb konektor kakav ide sa transcend ext HDD-ovima. e sad pošto je napajanje strujom kod usb 3.0 rešeno tim duplim konektorom pitanje je da li bi Y usb 2.0 kabal moglo prikačiti na usb 3.0 konektor, tj na onaj deo konektora koji je sličan mini usb 2.0.

dosta se razlikuju
mini_usb3.jpg
88753-8200,%2088753-8500.jpg

Ajde jedan mali savet pošto vidim da i drugi pitaju aj i ja da budem dosadan :). Imam ponudu za debeljka PS3 40gb bez gamepada i kablova za 100eu drugar mi je drzao onu igraonu ispod Vuka ''Sport klub'' i bleji mu sedam(7) PS3 kući i daje mi Sony na dodjem mu kad skupim lovu :p da li mi se isplati???????????

Najviše bi ga uzeo da peglam novi Mortal Kombat eventualno još neki PS3 exluziva naslov npr. God of war 3 :).
Da ja imam sve kablove kući za povezivanje PS3 i neke Logitech PC gamepadove za prvu pomoć znam da rade na PS3.

Dobro ja već računam u glavi i veći Hdd i bar jedan orginal PS3 gamepad ma naj verovatnije ću ga uzeti daje mi lik i neke igre za dzabe.
Jos jedno pitanjce kad sam već našao žrtvu :) sad sa novim 3.55 FW Jailbreakom nepotreban je vise taj JB dongle nego samo da se smorim da ispratim neko uputsvo da ubacim u konzolu taj JB flash FW i sve moze da fecera mislim na ove torrent PS3 igre.

da, JB na 3.55 je brz i lagan jako. a njegovo korišćenje je milina. što bi se zezao sa dongle-om kad može lakše.

Da, odlican je CFW3.55. Ja sam probao Mafiu, Heavy Rain, Uncharted, Fifu, NBA 2k11, sve zasad radi...

ja imam 22 igre, sve rade super. jedino me zezao marvel vs capcom, nešto corrupt data na početku. pa sam je obrisao. to je kontam bilo vezano za torrent koji sam skinuo, verovatno je bio nuked.

Ma bitno mi je da li radi novi Mortal Kombat??? Sad sam procitao uputstvo za 3.55CFW KMEAW deluje extremeno lako samo jos da pohvatam te managere za snimanje igara na hard i idem po PS3 :)

Nisam probao, ali sam cuo da MK radi super. Potrebno je samo pre pokretanja igre instalirati neki .pkg fajl, koji je fix, a fajlove koje dobijes uz patch zameniti originalnim i onda prebaciti igru na sony.

moj postupak je sledeći. skinuti popravljeni patch u .pkg formatu za MK, obično imate link u komentarima ispod torrenta, instalirati prvo njega, igru zatim nabaciti ili na ext ili int disk i ako slučajno pita za menjanje param.sfo-a sa 3.56 na 3.55 prihvatiti to. meni lično nije tražio promenu param.sfo-a a ima nekih kojima jeste. eboot.bin ne treba menjati pošto radi sa tim postojećim bez problema. tj bar je meni :D

e sad ja imam pitanje za ove iskusnije, kad mi igra ponudi update, a nema te koja ne nudi da li mogu bez bojazni da ga odradim? pod "bojazni" mislim na to da li će update promeniti eboot.bin pa onda neću moći da je pokrenem? uradio sam npr za assassins creed 1 na 1.10 verziju i radi bez problema.

Kakav crni update? Ne mislis valjda da ides online sa hakovanom konzolom? :d

Moze igra da se updejtuje bez problema i na hakovanoj... nema to veze sa PSN

Kakav crni update? Ne mislis valjda da ides online sa hakovanom konzolom? :d

konzola je online svo vreme, web browser radi odlično. svaka igra mi ponudi update, kao patch, kad je pokrenem. AC 1 sam updateovao i radi, kao što rekoh gore, ali sam mislio da ove novije(3.56) neće raditi ako ih updateujem jer sam mislio da će možda da promene eboot.bin u onaj koji samo 3.56FW očitava. ali nema frke znači

btw pošto sam je pazario kad se 3.60 već pojavio, PSN account nikad nisam ni napravio. možda jednog dana batalim pirateriju, al teško :D

Koliko shvattam, trebalo bi da se pojavi resenje za OFFLINE igranje najnovijih naslova u buducnosti, jel sam dobro shvatio, samo kad ?
Ako neko zna pouzdanije ....

posle Uskrsa...

Da li bi mi neko mogao samo poslati ukratko uputstvo preko '' privatne poruke '' kako da modujem PS3 da bi igrao " Yargh ya mateys " igre :D ?

Nista se ne razumem oko svega ovoga, pa pozeljno sto prostije da objasnite ;)

Hvala unapred!

Ne mogu da verujem sta me snadje pre sat vremena.Dosli mi gosti i mala sestricina uzela move palicu da kao peva posto je mislila da je mikrofon ima 3g i ladno mi izvrsila update na 3.60.Kako ni ja sam ne znam kako bio mi ustekan lan i sad sam na zvanicnom.Jel ima leka da se vrati ili sta vec.POMAGAJTE!!!!!

Once you go black you never go back.
Moras da cekas da neko napravi CFW za 3.60, ovako nema sta da se tu uradi.

^ srecno igranje orginala...

Nazad
Vrh Dno