Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Pa valjda su samo izbacili FMV scene u 3D posto se isti snimci nalaze na disku u obe verzije, 2D i 3D.

to je verovatno ono što je osakaćeno, što se toga tiče nije mi ni važno 3D tv neću kupovati sve dok se ne pojave sa pasivnim cvidžama al za šire narodne mase (naravno ima ih i sad al su još skuplji od ovih sa aktivnim) ili dok ne provalim bravu od Arene pa nakačim PS3 na onaj njihov 3D projektor - ispod toga ništa :D

btw sad gledam još neke novije igrice po sajtovima i vidim npr za homefront i dragon age 2 u description-u piše requires FW 3.56, jel te igre onda ne mogu da se pokrenu na 3.55 ili to zavisi od verzije multiman-a?
Jel ih probao neko?

Za homefront vec ima patch ( u pitanju je samo par fajlova, ali je fora samo da se promeni rucno u hex editoru verzija fw koja je minimum, bas kao i u slucaju sa iOS igrama), tako da to nece biti problem...

Svasta s modovima da mi brisu post, a tema se zove "hack".. Nego, zna li neko kako da mogu .pkg add-oni da se ubace?? Kada ih instaliram, nista se ne desava..

Da li je trenutno najbolja opcija za pirate updejtovati konzolu na 3.550FW,pa preko KmeawCFW+backup menager i Multiman? Ili nesto drugo
Par ljudi na drugom forumu mi je reklo da ni slucajno ne updejtujem konzolu na 3.550 ne kapiram zasto :S
Trenutno je na konzoli 3.40 nista budzeno

Poslednja izmena:
kontam da se još nisu updateovali što se informacija tiče, i ja sam negde video upozorenja da se ne updateuje na 3.55 jer za to "leka nema" :D. međutim svi znamo da ga ima. koliko sam ja skontao sa 3.41 je veća zahebancija nego sa 3.55, pošto ti treba JB usb stick i valjda još jedan stick ili exHDD za igrice, a 3.55 je dosta "elegantniji" po tom pitanju.
mada ispravite me ako grešim još sam noob u ovim vodama.

3.55 je bonbona :)
U krajnjem slucaju mozes prvo ma 3.41 pa ako ti je problem mozes na 3.55. Neces zazliti sigurno ;)

Imam neke nedoumice,posedujem ps3 3.41 sa usb jailbreak..posto mi je smaranje vise sa onim turn off i da nonstop ubacujem usb,da li je bolje da mu ubacim 3.41 hermes ili da ga apdejtujem na 3.55 kmeaw ili 3.55 geohot? Sta predlazete?

Imam neke nedoumice,posedujem ps3 3.41 sa usb jailbreak..posto mi je smaranje vise sa onim turn off i da nonstop ubacujem usb,da li je bolje da mu ubacim 3.41 hermes ili da ga apdejtujem na 3.55 kmeaw ili 3.55 geohot? Sta predlazete? Zna li neko?

di ga ima za skinuti, ja imam 3.60 i nemu ga hakirati...

Eve gi http://www.ps3-hacks.com/file/300. Ako imas oficijalni 3.60 nemas sta da spoofujes.. i ne mozes da uradis downgrade na 3.55.

Imam neke nedoumice,posedujem ps3 3.41 sa usb jailbreak..posto mi je smaranje vise sa onim turn off i da nonstop ubacujem usb,da li je bolje da mu ubacim 3.41 hermes ili da ga apdejtujem na 3.55 kmeaw ili 3.55 geohot? Sta predlazete? Zna li neko?

3.55kmeaw+multiman+3.60spoof= bliss

znači note to myself, kad pazarim PS3 obavezno da držim isključen wifi u kući i odmah na settings automatic updates na off :D

Otkat toPS3 automatcki skida update? :)

Meni ne..

Jel nije problem da mi neko objasni kako na fw 3.41 se instaliraju "igre" (znamo na koje mislim) na sonyjev hdd?(neki link ili bilo shta)
Hvala u napred.

Poslednja izmena:
Znaci koliko sam ja skuzio jos nema ljeka za 3.60 da se krekira pa da se igraju pirati.....a za sta je onda taj 3.6 soofer v1.1...

Odeee PSN, izgleda trajno ili bar na duže...

samo jos da pitam znaci nema jos jailbreka za verziju 3.60 da bi je vratio na 3.55

psx-scene.com/forums/f6/sony-enables-3-60-auth-kicks-all-cfw-off-psn-83540/

Idi bre, ja reko uopsteno ode PSN :d

Ne bi te mi plasili ovako u hack temi, stavili bi u zvanicnoj :)

****m ti 3.60 valjda ce ga uspjeti probiti hakeri il ga vec i nisu pa niko ne zeli objaviti...:mad:

Nemojte opstavljati linkove ka piratskom softweru !

Vrh Dno