Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Haha, kinezi. Zanimljivo kako sve ovo napreduje.

Da kazemo da izadje 32$ sa postarinom, i nije previse.

off:

Hah, xWolf opet banovan?

ja sam za!

Ma ajd malo pojasnite sta je novo?Ja sam malo glup za te stvari.Mislim jel reseno pitanje hacka za izlaske novih firmera?Jel ako i ovi kinezi samo slingaju do 3.41 koji ce mi djavo?
Zato neka netko napise ukratko kako to radi ako je nesto novo reseno posle 3.41 firmera.
Verujem da i mnoge zanima al nitko nece da pita?

E, a ja da se pohvalim da sam uspeo da JB PS3 sa HTC Touch pro 2 :D :D :D

Problemi su sledeci:
Koliko ja znam, externi USB disk MORA da bude FAT32.... samim tim ne moze da se smeste igre vece od 4gb (tako nekako ).
OK, fajl sistem downloadovanih igara nije kao za daemona i sl (.iso i sl od 10 gb, recimo) vec ima neke svoje fajlove od kojih pojedini prelaze famoznih 4gb!...
Samim tim ne mogu da ih prebacim u BOOT MANAGER PS3...
E sada, skinuo ja FTP by Black Box za PS3 i sa FILEZILLOM se povezao na ps3 i to radi...
kopiram fajlove extra brzo i sve, ali:
GDE da napakujem igru (na interni HD mislim) i u kom formatu/folderu i sl, da bi je kasnije Boot manager video kao sto je vidi na USB disku?

predpostavljam da je na dev_hdd0
ali kako? sa folderom/bez njega/ sa onim BLES00365....

help?

dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ/(ovde ubacish folder igre)

Imash detaljno ovde ;)

I chestitam! :D

dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ/(ovde ubacish folder igre)

Imash detaljno ovde ;)

I chestitam! :D

HVALA :D

Probao sam 10 kombinacija ali nije htelo...upravo sam iskopao da tamo treba da ide :) kopiram sa Filezillom i prilicno brzo ide... :)

Ali mi ovo: (ovde ubacish folder igre) nije jasno:

tekken:

BLES00635 pa u njemu ima:
PS3_GAME (folder) u njemu: LICDIR, TROPDIR, USRDIR, i neke PNG i sl gluposti.
PS3_UPDATE (folder)
PS3_DISC.SFB (fajl)

U USRDIR su glavni fajlovi, ok.
KOJI FOLDER stavljam u dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ/

bles ili ps3_game ili ????

:D

HVALA TI

BLES00635 folder ubacish tamo :)

Svaka igra ce ti imati drugaciju sifru, a neke ce mozda i biti imenovane kako treba (tj. ime igre), zavisi odakle "nabavish" ;)

Takodje, ako budesh imao problema sa igrama koje traze update (ja sam imao sa Tekken 6), samo obrishi folder PS3_UPDATE, tj. ne morash ga ni prebacivati :)

Poslednja izmena:
Dobio sam par CORRUPTED data na PS3, ne znam zasto, probao sam i sa obrisanim PS3 update i svasta nesto
probao sam i 2 FTP servera i i dalje corrupted... I to bas tekken
Evo sada sam pri kraju kopiranja po 20X pa cu videti :)
Za sifre sam skontao po forumima sta su :)
Pozz i hvala...

Update: proradilo iz XXX puta.........

Hvala na savetima DEJAN XY!!!!

stigo mi minimus danas :), idem popodne kod druga u igraonicu da ga probam dok se ne vrati moj ps3 :)

Desna ruka mu drzi kameru :)
Nema tripod :)
Nego meni ovoooo mnoooogo sumnjivo?
Sta ubaci baja u Joy da odradi ovo?
ili je neka druga munja??

hmmmmmmmmmmmmm

Oce li taj PS3 biti hakovan u skorije vreme?

^ ti si neki vickast? ;)
vec je hakovan...

Nije do kraja ;).

A ono sa sixaxis-om, to je presmesno. Covek kaci, pa ga otkacuje, pa pali konzolu, pa gasi konzolu, i jos sve pride demonstrativno pokazuje sixaxis, kao da ja ne znam kako izgleda kontroler :d.

Mogu i ja to kuci sad da odradim, istu sekvencu nebuloznih poteza koje je odradio.
Ako je hakovanje sixaxisom, onda mora nesto da metne u taj sixaxis, ili vi mislite da je hakovanje moguce, kao ukucavanje sifri u Mortal Kombatu, krug, kvadrat, iskljuci gamepad, vrati gamepad, torugao, iskljuci konzolu... ::D

Da li je utvrdjeno da li jailbreak ostavlja neke promene na soniju i da li posle restarta sve funkcionise kao i pre jb? Odnosno da li sony nekako moze da provali da je sony bio jailbreakovan i da banuje konzolu ?

Citaj temu...
To ti niko sa sigurnoscu ne moze reci.

Ne razumem kako to do sada nije provereno. A i besmisleno je posto bi se firmware updateovao kad bi se ps3 zakacio na psn.

E *** ti :D.

Kakav crni PSN, jailbreakovane konzole no no na net.

A sto ti ne probas :), stavi jailbreak pa izadji na net, ako ti "banuju" konzolu, ti onda nama javi, i onda cemo svi znati :).

Pricalo se da jb ostavlja nekakve logove u koje Sony ima uvid pri sledecem logovanju na net, da li je tacno ne znam.

Nazad
Vrh Dno