Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

KONAČNO!!!!

psjb.png

psjb2.png

Stigao mi je .... e sad, samo da nadjem "žrtvu" da vidim kako to radi ....

Nemoj da me zezash da si dao 120e za to LOL :d

Jel ja vidim, da ne vidim nista na tom usb stiku? :D
I jel radi?

Pa i ja se bas zacudih..... to za 50ak plafon ima u civilizaciji kad hoces :)

Ja sam ovaj dobio od komšije po nabavnoj ceni. On ih prodaje mislim po 60.

Ja sam ovaj dobio od komšije po nabavnoj ceni. On ih prodaje mislim po 60.

Po nabavnoj ceni ? :) Pa on koshta 90 funti, to je 105e, a on ih prodaje za 60 ? :d To je onaj prvi i najskuplji psjailbreak koji postoji, svi ostali su jeftiniji od toga, a ima ih gomila kineskih za 20-30$ :)

Kod nas su manje od 20e recimo :)

On možda košta 90 funti u V. Britaniji, ovde kod nas košta 50-60 evra. Za 20 evra sam video samo one domaće u flomasterima, i upaljačima. Pa i njih nešto malo ima, čeka se ....
A zvao sam nekoliko brojeva i iz halo oglasa, ni jedan mi ne reče 20 evra.
Slikaću aparatom i postaviti slike (one su WEB kamerom), ako nije original, onda je mnooooogoooo dobra kopija.

http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Konzole-i-Igrice/Dodatna-oprema/psjailbreak/1752964

45 evra, u kesici, slika je sa neta.

http://www.limundo.com/kupovina/Teh...na-oprema/Playstation-3-MODCHIP-NOVO-/1758996

30ikusur evra, u nedefinisanoj plastičnoj masi.

Sve u svemu, on je očistio ovu turu. Treba da stigne još.

Javljam šta i kako ....

A taj Jailbreak se pravi kod nas pa je zato jeftiniji nego bilo gde u svetu (ne samo u UK) ? :d Mrzi me sad da trazim linkove u dolarima i slichno, ali ta cena od 90 funti je svuda, to je cena kod zvanichnog prodavca PSjailbreaka. Kako taj prodaje za 45e, to samo on zna :)

A ovo shto se tiche flomastera ili shta vec, zar je bitno ? Radi, kupio sam ga u roku od 6 sati onog trenutka kad mi je trebao, i to u NSu a ja zivim u Beogradu :)

A inache, taj isti sa drugog linka prodaje iste te stickove za 1900 dinara, svi znaju gde ga mogu naci. A ima i drugi koji prodaje za 2200-2500 u zavisnosti od pakovanja. Ja ne pravim pitanje da li je 'original', nishta od toga nije original jer to je piraterija, vec kako on moze upola cene da prodaje neshto i da mu se to isplati :)

nema tu neke velike mudrosti :)
sema za sklapanje usb kartice za hakovanje 3.41fw ps3 se moze naci svuda na netu, pogotovo za PIC18F2550 (i kompatibilne) mikrokontrolere ( http://psgroopic.blogspot.com/ ) ... Kod nas su dosta zastupljeni i popularni i mogu se naci za <1000 dinara.. Ostali elementi su bagatela , i uglavnom troskovi materijala su oko 1000 dinara, mozda malo vise.. sve preko toga je zarada... zato ljudi i prodaju home-made kartice za 2000-3000 dinara... jer je zarada dinar na dinar...

opet, sa druge strane, kucna radinost ne trpi serijsku proizvodnju, tako da velika produktivnost nije moguca, vec sve zavisi od elana i slobodnog vremena onih koji znaju da od suvoparnih sema naprave konkretnu stvar...

btw, ja sam pre 3 dana iz *******cije... jednom kolegi "haknuo" ps3 sa telefonom (htc-hd2 uz pomoc androida).. nabacili smo 'kane&lynch2 i infamous'... pitam ga jutros kako je... covek ladno ne gasi sony uopste.. da ne bi izgubio crack.. kad god ugrabi slobodno vreme, seda za sony i nastavlja gde je stao...

Dobro bre, ako toliko smeta što je jeftino, ako hoćete, evo, prodajem ja moj za 90 funti. :D:D:D:D

I po HaloOglasima su mi pričane cene 45-65 evra.

Evo i slika,kao što sam obećao, pa ako nije original, onda se neko stvarno potrudio ....

Ne znam ko bi se ovoliko trudio, ima i serijski broj, za registaciju na sajtu.

Kako god, svaka roba ima svog kupca.

Ako bude bilo zainteresovanih ...

sdc10025u.jpg

sdc10026h.jpg

sdc10027f.jpg

sdc10029o.jpg

I dobiješ i štampano uputstvo na A4 strani.

Kutijica čak ima i magnetić za zatvaanje.

Baš tako, Driver, ako ga ovaj ovde kod nas pravi, i proda za 2000 dindži, i ima dinar na dinar, i sve potrebne delove kupio u maloprodaji, kod nas, šta misliš koliko košta da se napravi 100 000 komada, u Kini, po kineskim cenama? Pošto ssve i dolazi odande.
Koliko koštaju jedne patike kada se kupuju na kontejner, a koliko u našim maloprodajama? Čovek uvozi sve i svašta, ima razradjene kanale, pa ubacio i ovo za probu. Ugradjuje se koliko i na svojoj robi. Zar ne kukaju svi ovde kako se uvoznici nenormalno ugradjuju? Eto, jedan se ne ugradjuje, pa i to ne valja . . .

Poslednja izmena:
Ma bre kakve veze ima koliko koshta u kini da se napravi kada ovaj jailbreak koshta 90 funti zvanichno :)

I ajde postavi josh jedno 50 fotki u 20 megapixela poshto to nekoga interesuje :d:d

Svi kojima PSN nije bitan ili imaju rezervnu konzolu vec su to kupili, jel si ti mislio da si prvi pa sad kao kachish neke fotke ? :d

Ma najbolje je sto na njemu pise Buy Original :D

Kupite nas originalni JB da bi igrali piratske igre... Nikako piratski JB :p

Neće trebati, ono što sam hteo da pokažem vidi se i u ove 4 fotke od par mpixela.

Daj mi neki linak za tu zvaničnu prodaju od 90 funti. Možda su napunili tržište, pa sada pada cena.

Vampir, ne razumem. Pa i čipovi za dvojku postoje originali i kineski klonovi. Neko je to prvi napravio, posle su svi kopirali od njega.

Isto je i sa ovim.

I tamo piše Buy Original for warranty and support. (nemo kupiš upaljač, pa posle mene da pitaš: Tata, šta mu je... ) :) :) :)

Poslednja izmena:
Sto bi se reklo: licimuri (jos samo da napisu da ce skociti u septicku jamu ako budes koristio kinesku verziju) :p

Igrajte piratski softver ali nemojte da piratizujete nase resenje za piratizovanje...

Neće trebati, ono što sam hteo da pokažem vidi se i u ove 4 fotke od par mpixela.

Daj mi neki linak za tu zvaničnu prodaju od 90 funti. Možda su napunili tržište, pa sada pada cena.

Vampir, ne razumem. Pa i čipovi za dvojku postoje originali i kineski klonovi. Neko je to prvi napravio, posle su svi kopirali od njega.

Isto je i sa ovim.

I tamo piše Buy Original for warranty and support. (nemo kupiš upaljač, pa posle mene da pitaš: Tata, šta mu je... ) :) :) :)

LOL, pa ovo je jedna od gomile kopija "originalnog" PSjailbreaka.

Ovo je taj prvi PSjailbreak koji se pojavio http://psjailbreak.com/ i vidish da nema veze sa tvojim, crven je i on koshta 90 funti. Fora je shto je na tvom taj logo identichan, neko je to ladno iskopirao i naravno da mu niko nishta ne moze. Taj tvoj se prodaje za 30$, shto je 22 eura :) I za te pare si ovde mogao da kupish uredjaj koji potpuno istu stvar radi, da ne cekash, al' dooobro, pogreshi cho'ek :d

Poslednja izmena:
LOL, pa ovo je jedna od gomile kopija "originalnog" PSjailbreaka.

Ovo je taj prvi PSjailbreak koji se pojavio http://psjailbreak.com/ i vidish da nema veze sa tvojim, crven je i on koshta 90 funti. Fora je shto je na tvom taj logo identichan, neko je to ladno iskopirao i naravno da mu niko nishta ne moze. Taj tvoj se prodaje za 30$, shto je 22 eura :) I za te pare si ovde mogao da kupish uredjaj koji potpuno istu stvar radi, da ne cekash, al' dooobro, pogreshi cho'ek :d

Driveru ajde prestani da lupetas majke ti. Crven je samo na logou...

PS_Jailbreak_USB.jpg

Ovo sto je covek dobio nije nikakva kineska kopija, sa slika se vidi da je original. Sta tebe briga sto je kupio za manje para nego sto se prodaje inace?

Pa isplati im se da prodaju za 50€ zato sto su to klonovi, koje verovatno nabavljaju za 5 evra po komadu :d

Ja kupio u Italiji isti takav za 30 evra, radi ok, samo sto do sad nije izasao nikakav update i verovatno ne moze ni da se fleshuje, ne bih ga preporucio nikom... Vecina stvari radi super, backup manager, ftp, emulator super nintenda, moze cak da se instalira bilo koji demo i sve ostalo ako se nabavi odgovarajuci pkg...

Ono sto ne radi je F1 2010 a verovatno ce i ostale nove igre koje jos nisu izasle da stvaraju slicne probleme, i backup manager je neupotrebljiv na konzolama kojima je riknuo laser, dok na ostalim komercijalnim resenjima tipa PS3Key, ps3Break sve to radi samo se skine update i fleshuje, bar tako kazu oni koji ih poseduju, cak i na flomasterima:D i slicnim home made resenjima sve moze da se nabudzi...

Sto se mene tice, ovaj klonirani PS Jailbreak je za sad najgori dongle i bolje da se zaobidje, sva ostala resenja deluju bolje i sigurnije, bar imaju svetliju buducnost... ako ne izadje update i neko uputstvo za fleshovanje mi sto smo se upecali mocicemo samo da se slikamo sa njim i hvalimo po forumima kako nas neko zayebo :d

Reci mi jednu stvar. Da covek nije pomenuo koliko ga je platio, da li bi zakljucio da je u pitanju kopija, samo da gledas sliku? Ako prave ovakve identicne kopije do detalja, svaka im cast.

Barem nije crven kako driver misli da original izgleda :D

F1 radi, pisano je vec koja je procedura.

Sony u USA digao tužbu po osnovi da PSJB, Groove i Freedom koriste Sony-eve trademarke reklamirajući svoj proizvod (PS, PS3, Playstation..) :d

Ne cudi me... Znam da su hteli da tuze i coveka koji je napravio PainStation... BTW to je igra slicna World Domination iz J.Bonda, samo mnogo jednostavnija... Svako drzi svoju palicu kroz koju se pojacava struja... Ko prvi pusti izgubio je... Zamisli kad su imali problem oko toga :D

Upravo, chak je i kutija potpuno ista. To su kineski klonovi onog prvog PSJailbreaka. Nije bitno, radi isti posao, ali to ne vredi 45 ili 50e nikako, jer ima da se kupi za 20 to isto...

Ovo sto je covek dobio nije nikakva kineska kopija, sa slika se vidi da je original. Sta tebe briga sto je kupio za manje para nego sto se prodaje inace?

Nije on nishta dobio za manje para, dobio je za duplo vishe para nego shto taj PSjailbreak koshta preko. Ako ti mislish da se onaj 'originalni' PSJailbreak u Srbiji prodaje upola cene, mnogo ti je lepo u zivotu :d

Originalni PSJailbreak je minimum 100e, i to je bez poshtarine i carine, a gde je zarada ?

http://www.gadget-asia.com/en/home/...ps3-modchip-ps-jailbreak-plug-and-play-8.html

http://www.discoazul.com/

http://www.ps3store.ch/psjailbreak/

Ovaj klon ima da se kupi svuda za 30ak dolara, kao na dealextreme...

A gde se to vidi da je original a nije kopija? pa spolja su svi isti a unutra svako stavlja sta hoce :D sve su to kopije i ovi jeftini i oni skupi ...

Tim koji je izmislio originalni PsJailbreak je samo poslao samplove distributerima i posle toga nista, jednostavno su nestali. Par distributera su odustali od prodaje i vratili pare kupcima koji su uradili preorder, dok su oni "pametni" nastavili da cekaju prve isporuke... U medjuvremenu se pojavljuje gomila drugih komercijalnih resenja koje nicu ko pecurke a od originalnog PSJailbreaka i dalje nista, niko ga nije dobio pa da moze sa sigurnoscu da se utvrdi sta je original a sta kopija, nema ni na njihovom sajtu nikakvo objasnjenje u vezi toga.
I posle mesec dana odjednom se svuda pojavljuje i kosta 20-30 evra a ovi pametni distributeri uredno javljaju kako su im stigle prve isporuke, i jos upozoravaju da je samo njihov dongle originalan :D

Kod:
psgroove firmware 3 01 3 15 3 15
Xplain_8Mhz.hex
Teensy2.0_16Mhz.hex
Teensy1.0_16Mhz.hex
Teensy++2.0_16Mhz.hex
Teensy++1.0_16Mhz.hex
Teensy_Generic_8Mhz.hex
Olimex_8Mhz.hex
Minimus_16Mhz.hex
Maximus_16Mhz.hex
Blackcat_16Mhz.hex
Benito_16Mhz.hex
AT90USBKEY2_8Mhz.hex
AT90USBKEY_8Mhz.hex

It's PSGroove ported to other firmwares than 3.41. 3.15 is the last version that still had OtherOS. Don't know what boards are in this release but it might be the source code ready to compile. In that case you need to change a few parameters yourself to fit your board. Very simple actualy when you know how.

zanimljivo za one sa starijim FW, koji sada mogu da idu na nize verzije FW od 3.41

takodje, vidim da je izasao PES 2011 :)

Samo okrecete iz supljeg u prazno,dok to ne bude dokazano radilo na novom fw od toga nema nista,licno ja bih ga kupio i za 50 evrica da tek sad prvi put kupujem ps3,tj da nisam do sada nista igrao,a ovako sam zavrsio sve sto me zanimalo i za sada nemam potrebe za tim sadasnjim hackom,a mislim da tako i vecina misli.

Ne znam cemu ovoliko buke ni oko cega....

cena pa cena

napomenuh sta su meni nudili kinezi pre par stranica i po kojoj ceni sa sajta ps3break.com:

Dear sir ,
Thank you for your inquiry !
10pcs unit price is 38/ps .
so i advice you buy 18pcs , it is 1KG in weight and the same shipping cost as 10pcs
18pcs $27/pcs only .
and 100pcs is $25.5/ps

Sto znaci sa postarinom odo oko 30 $ kako mi rece u nekom od sledecih mailva ljubazna Melinda :) na 18 komada bi grubo bilo 30$ ili 22 evra....

Sa onim, dinar na dinar, na pomenutih 45-5 evra u srbiji.....da ne mrdnem iz stolice...
Samo da sam imao mu** da posaljem tih 500-600$ nekom kinezu tamo :) i eto slatkih parica :D :D :D
A da li je "kopija" ili nije.... jel radi? radi.... pa neka su i 5 kopija u pitanju...
Ako radi UVEK a ne kao kod mene sa HTC po 15 minuta dok "ubodem" da ga JB..... onda je ok, pa neka su i japanci , a ne kinezi :p

pozz

Nazad
Vrh Dno