Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

PS. @driver, neki su dali za PSN DLC-ove (gde racunam i pune igre) mnogo vise nego sto vredi slim, tako da nije sve u papirnim pucacinama :D :D :d

ja sam dao vishe love na igre sa PSN-a nego ove sa diskova i ne bi mi bash prijao ban sa net-a

Vidim da su se pojavile i neke psn igre u "prodavnicama".

^ dzaba si stavio link kada nemoze da se pogleda ako nisi registrovan tamo.

Elem, hardware guru Ljubomir sa EmuGLX-a je poceo da prodaje rucno napravljeni uredjaj "PSGrooPIC" po veoma OK ceni. Trenutne kolicine su rasprodate, a on ce se baciti na pravljenje novih. Ne ocekujte velike kolicine od njega ali fino je da je custom USB solution najzad stigao i do nas... Makar i ovako.

Vidim da su neki vec krenuli sa pricom da nisam bio nedelju dana online jer nisam hteo da skinem 3.42 firmware i da sam vec hakovao konzolu :D .

Samo me zanima ko je spomenuo to :) . Mozda nisam palio konzolu jer sam imao neke obaveze ? Hack uopste ne planiram da koristim . Firmware 3.42 je skinut ;)

FW 3.50 izlazi za nedelju dve, donosi podrsku za 3D bluray filmove.

Drugar je juce uspesno odradio hack.
Sve fino sljaka.

A online?:smoke:

On je offline type of guy ;).
Porodican covek, nema on vremena za igranje preko neta.

Je l' to onaj lik sto prodaje to za 2000din na emugalaxy? Ili ima jos ljudi koji se bave tim stvarima.

***, ladno ce biti piraterija na trojci i to najjeftinije resenje ikada.

Rešenje za šta? Da u 2011 godini igraš igre offline?

Da, upravo to. Za dzabe.

Mislim ja licno necu, vec sam skinuo novi firmware i ne planiram da se odreknem ne samo online igranja nego i svega ostalog sto dolazi sa koriscenjem nekog sistema na pravi nacin, onako kako je to i zamisljeno.

Ali kapiram da ima gomila ljudi kojima je igranje igara offline za dz velika vest. Mislim da ce puno ljudi kod nas tek sada i kupiti PS3. Ajde mi entuzijasti sto porucujemo jeftinije igre sa neta, menjamo i ostalo. Ali neko koga sve to preterano ne zanima i samo hoce da kupi playstation klincima da se igraju, kad udje u neku nasu radnju i vidi da su "igrice" po 6000 din, za nas standard, bas je puno.

Rešenje za šta? Da u 2011 godini igraš igre offline?

Heavy Rain, Uncharted 1/2, MGS 4, GOW3, Ratchet serial, Infamous, Resistance 1/2, FFXIII, Heavenly Sword... sve igre u kojima se ne može bez online. :D

Za GT5 može i posebna konzola, a sport se i onako igra u društvu :)

Heavy Rain, Uncharted 1/2, MGS 4, GOW3, Ratchet serial, Infamous, Resistance 1/2, FFXIII, Heavenly Sword... sve igre u kojima se ne može bez online. :D

Za GT5 može i posebna konzola, a sport se i onako igra u društvu :)

a reci mi PSN igre? nishta a?

ma smuckace hakeri i to

kad mogu na PC sceni da kradu igre sa STEAM-a pre nego sto se zvanicno i pojave u ponudi, i da ih crackuju, ubacuju u custom installere i pumpaju na p2p/ftp , sto ne bi mogli isto i sa igrama sa PSN, pogotovo sad kad je moguce izvrsiti unsigned code... lepo skinu igru na regularnoj konzoli pa onda to izvuku sa internog HDD, crackuju i izbace za jailbreak konzole???

samo polako

Ne mogu da vjerujem da su za samo nedelju dana krenuli sa štancovanjem svega i svačega, od tih jb usb-ova preko HTC i iPhone hakova..

A ja nemogu da verujem da im je trebalo cak nedelju dana. :D

Sad xbox lepo da spusti cene na 99 dolara... koji ce djavo sad ljudima xbox kada je ps3 hakovan? :d

Zna li neko sta biva kad neka igra u buducnosti bude trazila da se instalira noviji firmware od 3.41? Dal ce izlaziti hackovan firmver ili nema informacija za sad?

Zna li neko sta biva kad neka igra u buducnosti bude trazila da se instalira noviji firmware od 3.41? Dal ce izlaziti hackovan firmver ili nema informacija za sad?

Za sada nemaju resenje za takve stvari, pa se igraju samo igre do 3.41.....

Inace, Cvejo, sada ces imati gomilu ljudi sa vise platinuma od tebe:

Jedino sto to nece imati gde da pokazu ;) :d

Nemam nista protiv hakovanja PS3 za offline zadovoljstava, ali za koristenje hacka za online, varanje ove vrste jedini nacin da Sony opstane je PSN ban, inace sve to ce malo imati smisla !

Online treba da ostane "fer", a ko hoce offline nemam nista protiv.

To radi M$ i skoro je sigurno da ce to raditi i Sony, realno to je jedini nacin da online opstane inace cemo uskoro imati gomilu "unlimited energy" trainera, i frustrirajuce iskustvo online.

Realno i Sony ce tesko naci nacina da se izbori sa kopijama za sve one koji imaju stari fw. i ne budu azurirali sistem, jer kakvu god zastitu da uvedu u igre bice veoma lako da se softverski zaobidje, sve dok je akivan busan fw.

Bez moralisanja o igranju kopija, jedino sto mislim da je bitno da online ostane za orginale, ne zato sto je neko platio a neko kopirao, nego sto kad je platrofma provaljena uvek je mogucnost promene koda igre i samim tim i online varanje ....

^ dzaba si stavio link kada nemoze da se pogleda ako nisi registrovan tamo.

Elem, hardware guru Ljubomir sa EmuGLX-a je poceo da prodaje rucno napravljeni uredjaj "PSGrooPIC" po veoma OK ceni. Trenutne kolicine su rasprodate, a on ce se baciti na pravljenje novih. Ne ocekujte velike kolicine od njega ali fino je da je custom USB solution najzad stigao i do nas... Makar i ovako.

Pa da... potpisujem sve sto kazes...
preporucio bih svima koji nisu flesovali na fw3.42, da ne gube vreme cekajuci, vec da posete link iz mog prethodnog posta. Da, NARAVNO, da necete nista videti ako se ne registrujete, ali to nije nikakav problem. emuglx je jako zanimljiv sajt/forum za ljubitelje konzola i emulacije istih na PC (ukljucujuci i flipere i arkadne automate tj. MAME)...

Ljubomir je napravio novu verziju kartice koja funkcionalno radi isto sto i prethodna, ali koristi manji MCU pa je i sama kartica manja...

Tacno je da postoje fore sa telefonom i sve to.. ali licno mislim da za 2000dinzi (ili malo vise) je ovo prakticnija varijanta, moze uvek da stoji u sonyju, da se izvadi po potrebi i tako to....

Poslednja izmena:
PS3 USB Custom Firmware Loader v0.2 Released by JaicraB!

Just over a week ago SKFU reported on PS3 Custom Firmware, and today Spanish PS3 developer JaicraB has made it a reality and released a PS3 PS3 USB Custom Firmware Loader!

Download: PS3 USB Custom Firmware Loader v0.2

To quote from his site (linked above), roughly translated:

"This program allows to simulate the dev_flash from USB. Allowing a Custom Firmware. We may modify the files of our new dev_flash (USB) as we please, without running the risk of throwing away the PS3.

It is a beta version, probably find bugs. I will continue working on it when time permits me. Remember that suffers no risk to the console. All that is changed the new dev_flash'll be doing really USB.

Requirements:

• Syscall PEEK and POKE.

Installation:

1. Copy the "FTP server" the entire contents of the / dev_flash the USB (the root).
2. Copy the JaiC_USB_FIRM_LOADER.pkg also the root of the USB.
3. Install the package.

Use:

1. Insert the USB into the PS3.
2. Run USB LOADER FIRM. After a few seconds will return to the XMB. The new firmare is loaded.

You will see that whatever you do the USB will be launched. Ideal for amending RCO, exchange modules, as you imagine.

IMPORTANT!

Do not update while in Live Firmware Mode. It will reboot, setting the original dev_flash back, and then it will update! Do not update from USB FIRMWARE LOADER!"

Pa da... potpisujem sve sto kazes...
preporucio bih svima koji nisu flesovali na fw3.42, da ne gube vreme cekajuci, vec da posete link iz mog prethodnog posta. Da, NARAVNO, da necete nista videti ako se ne registrujete, ali to nije nikakav problem. emuglx je jako zanimljiv sajt/forum za ljubitelje konzola i emulacije istih na PC (ukljucujuci i flipere i arkadne automate tj. MAME)...

Ljubomir je napravio novu verziju kartice koja funkcionalno radi isto sto i prethodna, ali koristi manji MCU pa je i sama kartica manja...

Tacno je da postoje fore sa telefonom i sve to.. ali licno mislim da za 2000dinzi (ili malo vise) je ovo prakticnija varijanta, moze uvek da stoji u sonyju, da se izvadi po potrebi i tako to....

Pa da, zamisli da imaš još brata ili nekog drugog ukućanina koji igra PS3, pa izađeš napolje sa svojim telefonom, a ono on ne može da igra :D

Nazad
Vrh Dno