Ja sam od 8mpx kamere ocekivao vise, nije lose ali moglo je bolje.
Pa nije samo marketing jer ako se ugradi kvalitetna kamera sa tih 5 ili 8 mpx mogu se dobiti dosta dobre slike i ne treba podcenjivati ove kamere na mobilnim telefonima jer one postaju sve bolje i bolje, i to nije nikakva filozofija da bi se to primetilo. Naravno nece to nikada biti DSLR ali slike ce biti sve prihvatljivijeg kvaliteta tako da vam kompakt aparat u mnogim slucajevim nece ni zatrebati.I 5mpx je cist marketing na necemu ove velicinice, tako da su veca ocekivanja samo deo neinformisanih korisnika![]()
Pa nije samo marketing jer ako se ugradi kvalitetna kamera sa tih 5 ili 8 mpx mogu se dobiti dosta dobre slike i ne treba podcenjivati ove kamere na mobilnim telefonima jer one postaju sve bolje i bolje, i to nije nikakva filozofija da bi se to primetilo. Naravno nece to nikada biti DSLR ali slike ce biti sve prihvatljivijeg kvaliteta tako da vam kompakt aparat u mnogim slucajevim nece ni zatrebati.
Pa naravno da moze, dokaz su profi aparati sa 8mpx kameromVidim da je tebi samo do prepucavanja, evo preformulisacu: 8 mpx na telefonu moze i bolje od ovog a ti dokazi suprotno![]()
To stoji.Nije losa kamera ali moglo je i bolje, narocito SE.
baterija dan - dan i po.
ima problema sa touchscreenom, nekada jednostavno moras dodir da ponovis par puta kako bi odreagovao.
video zapis mu je blagi uzas, fotografije su pristojne.
Hm, u poslednjih nekoliko dana sam vishe puta svracao do Telenora, i igrao se sa telefonom.Nisam primetio ni najmanju naznaku problema sa touchscreenom, naprotiv, sve je funkcionisalo dosta bolje, zapravo fantastichno u odnosu na recimo Galaxy Ace ili HTC WFs (koje sam "testirao" od prijatelja).I to na izlozbenim primercima, koje svako aka kako mu se prohte. Za video ne znam, jedino sam video par semplova po netu, i to je skroz zadovoljavajuce.baterija dan - dan i po.
ima problema sa touchscreenom, nekada jednostavno moras dodir da ponovis par puta kako bi odreagovao.
video zapis mu je blagi uzas, fotografije su pristojne.
wifi radi sasvim ok, nisam imao problema sa time.
u svakom slucaju veoma dobar uredjaj
meni onaj primerak jednostavno nekada nije reagovao na touch uopste...npr kada hocu da udjem u aplikaciju morao sam i po 3x da tapnem po njoj, mislio da je to mozda cista slucajnost, ali mi se to desavalo svaki dan....ne konstantno, ali barem jednom-dva puta dnevno.Kakav problem sa touchscreenom? Radi fantasticno i preko 3 sloja folije (probao). Nikada ne omasuje, cak mi je mozda i preosetljiv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari