Šta je novo?

Sony Ericsson Xperia ray

Evo slika koje sam napravio Ray-em....

w0nngl.jpg

243m8n5.jpg

2ds0086.jpg

xrod1.jpg

2hxvvh4.jpg

dwxtuo.jpg

Poslednja izmena:
Zaboravio sam da kazem da Ray ima diodu za notifikacije oko Home dugmeta. Tako da treperi crveno kada je baterija ispod 10%.
Dok se puni:
- Svetli crveno ako je ispod 10%
- Svetli zuto ako je izmedju 11% i 89%
- Svetli zeleno ako je 90%-100%

Kada ima neke notifikacije, trepne belo. Npr kada skida aplikaciju sa marketa, trepne belo na pocetku, itd. Zaboravljena je vrednost ovoga, a itekako znaci jer ne moras da ukljucujes ekran da bi video da li ima neke novosti.

Ja ''navijam'' da se SE skroz oporavi, da stanu na noge i izbacuju Android modele sa cybershot kamerama i kvalitetnim kucistima :smoke:

Samsung nudi Android plastikanere a bada alu telefone, htc je negde izmedju ali su cene visoke, kamere sada za nijansu ispod konkurencije.. SE bi mogao da ubode, neka i kosta koliko treba ali zamislite neku cybershot xperiu, 8mpix+ xenon, 1080p, kvalitetno kuciste, harverski napucana i da dobija najnovije apdejtove.. htc i samsung bi brzo bili zaboravljeni a u SE bi trljali ruke i cekali nebuloznu apple tuzbu :d :-devil-:
slazem se potpuno...se je nekad bio pojam za smartphonove i savrsena alternativa tada uglavnom nokiji. kad smo kod nokije, n8 kamera, neki default hw (1ghz 512rama i recimo adreno 205) i android...e to bi bio upper middle range epic phone.

SE-u je definitivno doslo iz dup**a u glavu i najzad, ili mi se cini, sa ovom zadnjom generacijom uredjaja zajahali pravi smer... samo neka tako nastave i nece za njih biti zime

Evo 720p sample :

[YOUTUBE]PyNpRpPHB7s&feature[/YOUTUBE]

Laicki bih rekao da je WB promasen.. video ide tecno u sustini ali kao da je telefon osetljiv i na najmanje vibracije, ovaj lik stoji i bas tada kao da se ''zapinje'' na disanje, sumnjam da se ovom liku tresu ruke od dugogodisnje ljubavi sa vinjakom :d

Ali ovo 1 apdejt moze da resi.

Dobio je 8.5 kao i LG optimus 2x... Dvoumim se izmedju ova dva,optimus je na papiru jaci ali izgleda da realni odnos snaga nije takav?

Pa znam da je jaci ali mnogi nisu zadovoljni njegovim software-om cini mi se da je jos na verziji 2.2 androida i da se ne ocekuje uskoro update.

Od kada se gleda ocena koju daju neki levi sajtovi? Idi i pogledaj telefone, pa odluci sta ti vise odgovara.

Pa ja gledam i leve i desne sajtove i youtube, zato sto mi 2 minuta cackanja telefona kod operatera ne pruza sve informacije koje mene zanimaju.

Ocena NIŠTA ne znači. To nikada i ne gledam. Bitno je videti pozitivne i negativne strane telefona. Uporediti ono između čega se dvoumiš i na kraju kupiti proizvod kojim ćeš biti zadovoljan. A ti možeš da odeš i pogledaš telefon i videti da li ti njegove mane smetaju manje ili više i kako on radi.

I ok je da pogledas YouTube, to razumem. I tako vidiš kako telefon funkcioniše. Ali upoređivanje na osnovu ocena nikada nije realno.

Poslednja izmena:
Oko 2 dana solidnog koriscenja. Bez razgovora, to nisam testirao.

Dosli smo do toga da se autonomija mobilnih telefona testira bez razgovora :D

To je sada in. :p

Nisam imao prilike da ga koristim za razgovore. Kartica je bila unutra, koriscen je net solidno, instalirane aplikacije, sinhronizacija, itd. Ali bez razgovora. I tako moze da izdrzi dva dana.

Ako je sinhronizacija preko usb sa kompom to malo puni bateriju :p

Jel se zezas? :) Naravno da ne pricam o toj sinhronizaciji.

Ma vidis koji sam smajli stavio, kada nema ovde na forumu onaj trolfejs ;)

Vidim, zato i pitam. :D (dovoljan je ovaj smajli umesto trolfejs-a)

Ja ta 2 koristim u druge svrhe :d Nisam navikao da glume tf..

Nego, dobro je to sto nema battery drain-a, malopre citam da xperia arc jos ima taj problem..

Hehe :D

Nema ga. Bas me je prijatno iznenadio telefon i stabilnoscu i brzinom.

Koliko vidim samo lepi utisci o ovom telefonu...znaci da je preporuka za kupovinu :)

Tako je. Kao sto rekose na proslim stranama, SE se vraca na velika vrata. :)

Samo da mi isteken ugovor u vipu krajem meseca i idem u telenor po telefon :)

Vrh Dno