Bezveze pises ovako jer ces navesti nekog da kupi tel i bice jako razocaran zato sto ti samo mislis tako.
Mislim da su vecina korisnika ovde na forumu "napredniji".
Onima koji se ne razume ju vazniji je dizajn, kamera, ekran nego procesor, ram memorija.
Naravno da ce se 90% zena odluci ti za neki samsung zato sto je lep ili roze boje
Ja juce kazem bratu kupio sam OnePlus on pita kakav je to kinez? Bolje da si uzeo Xiaomi kaze on ako hoces kineza to je neki krs verovatno
Dao sam mu recinziju da pogleda pa posle kaze pa i nije tako los![]()
Pa dobro. Nije razlog nesto ako se masovno koristi da je najbolje na trzistu. Realno nezahtevnijim korisnicima to nije toliko ni bitno. Ne znaju sta je SOT. Ne vide pad performanse...
Kad se uporedi Samsung sa Exy i SD cipsetom jasno se vidi razlika.
Performanse, grejanje, baterija...
@euanknik kako moze da potrosi 50% baterije igranja 20min PUBG-a???
Zamalo.
Sa S11 zvanično ostaje Exy samo u Evropi (i majku Koreju prebacuju na SD), a od 2021. i S12 kompletna flagship serija samo sa Snapdragonom.
Nikad mi nije bilo jasno kako im se isplati da daju ugovor i telefon za 720€ za 2 godine, gde je tu njihova zarada?Mislim da vecina korisnika ovde na forumu smara za medalju sa exy/snap. Koju god Samsung temu da pogledas, konstatno iste prepirke.
I onda se odvojim od monitora, pogledam oko sebe i vidim da sam "opkoljen" Samsung flagshipovima sto u familiji, sto na poslu.
Nikada nisam cuo da je iko ikada spomenuo exy/snap van foruma, ljude to ne zanima. Da su tako losi kao sto se ovde pise, pored ovolikog izbora definitivno ne bi bio medju najprodavanijim telefonima.
A ubedljivo su Samsung i Apple lideri, gde im se Huawei opasno priblizio do fiaska sa amerima. A lideri su jer ljudi mogu da ih poseduju bez trunke finansijskog opterecenja preko operatera.
Primer moj sin, kao radi nesto negde a tacnije zeza se, video neka akcija kod nekih, usetao u radnju, napravio ugovor, uzeo tada najnoviji Samsung flag i ende.
Pitah ga koji ce ti kada mozes ovo ono za saku pirinca/tepsiju ribe bla bla, smorio sam dete koje me samo na kraju pogledalo sa pokerfejs izrazom i kaze sustinu cele price:
Matori, zaradjujem 1500+ eura a placam operateru za fon i flat minutima/netom i osiguranjem 29,99e mesecno... zasto bih ista uzimao za kes?
Onaj osecaj kada skontas da si ispao glup....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari