Evo shotova, u pitanju su dve 1070ti i jedna 1070. Sta sam radio:
- Ukljucena masina bez ikakvih promena, sa podesavanjima sa slike - pocetno. Ovde se vidi da nije prihvatio podesavanja, jer je power oko 170W, a setovan je na 127W.
- Samo restartovan miner sa istim podesavanjima - config_and_reset1. Power limit je sada dobro setovan, za klokove ne znam, ali nisu isto setovanje memorije za 1070ti i za 1070.
- Ponoivljen postupak da vidim sta se desava - config_and_reset2. Core freq je setovan isto, ali ima odstupanja oko 50MHz koje se ne menja. Naravno, ima oscilacija kloka, ali ova razlika od 50 je uvek tu.
- Slika "bar" - ne radi posle pola sata.
1. Kada se menjaju jedinice kH/s -> MH/s, jednostavno se samo zameni tekst same jedinice, ali se nigde ne radi deljenje, ako me razumes. Ispadne da onda kopam sa 500MH/s sa jednom karticom umesto 500kH/s. To se onda na kraju i sabere, pa opet izadje da imam tipa 1500MH/s.
2. Bilo bi dobro i da se GPU HASH RATE SUMMARY grafik ne resetuje kada se resetuje miner.
3. Najveci problem su klokovi, ali to kazes da ce se resiti brzo. Ovde jedva izvlacim 500kH/s, dok na drugoj distribuciji sa istim podesavanjima i istim majnerom imam oko 520-530kH/s.
4. Da li je moguce da se preko Telegrama na svakih sat vremena salje status riga, sa ispisom kojom brzinom kopa. U slucaju da se nesto zabagovalo, da moze da se vidi. Ovo bi mogla da bude opcija, da moze da se ukljucu preko Configuration strane.
5. Kako moze da se prati status riga spolja, ne iz lokalne mreze?
Toliko za sada

.
Pohvale za trud i zalaganje

.